Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(varo @ 2013 02 02, 17:22)
Perskaicius kruvas forumu pastebejau, kad dauguma mamyciu liko suzavetos luvru sakykit kas ten tokio grazaus nes as tik sale esu buvus o i vidu nejau nes neesu didele meno gerbeja, dar vel balandi planuoju skrist tai sakau gal verta aplankyt?

jei nesat meno gerbėja, tai kam gaišt laiką? nes jei nepirksit muziejų arba Paryžiaus paso, tai eilėj laiko sugaišit.
Atsakyti
Labas keliautojams, ziuriu ryannair panaikino skrydzius rytinius is Paris Bauvais...nes atejo pranesimas, kad keiciasi skrydziu laikas, manau tai lb gerai, nes daznai cia skaitydama vis matydavau klausiant, kaip nuvykt taip anti i oro uosta
Atsakyti
sveikos,

ruošiuosi ir aš į Paryžių. Kaip bebūtų gaila, kelionė darbp reikalais..sad.gif Visgi planuoju kaipnors nusigauti iki Paryžiaus centro- pamatyti Eifeli ir visas kitas grožybes smile.gif

Sakykit, ar sudėtinga susigaudyti metro žemėlapiuose? Kadangi skrisiu i CDG oro uosta, viešbutis ir parodų rūmai šalia (netoli Buržė oro uosto), tai centras man lieka gana toli... Mašinos nesinuomoju(bijau nesusitvarkyti su eismu)... Ar ilgai vžinėja metro ir ar verta eifelio važiuot lankyt vakare (po 18 val.)
Atsakyti
QUOTE(varo @ 2013 02 02, 17:22)
Perskaicius kruvas forumu pastebejau, kad dauguma mamyciu liko suzavetos luvru sakykit kas ten tokio grazaus nes as tik sale esu buvus o i vidu nejau nes neesu didele meno gerbeja, dar vel balandi planuoju skrist tai sakau gal verta aplankyt?

Visai nesu meno žinovė, ir net ne gerbėja. Bet Luvre patiko. Užteko pavaikščioti 2-3 val. Ten tokia aplinka... Na gražu... rolleyes.gif Salės įspūdingos. Supratau, kad pvz. statulos visokios man daug įdomiau, nei paveikslai...
Jeigu laiko neturit, tai gal neverta labai jau grūstis. Bet aš džiaugiuosi kad nuėjom. O eilėje visainereikia laukti, jei atvažiujat metro ir ateinat per jo įėjimą. Eilės būna per piramidės įėjimą.
Atsakyti
QUOTE(Sypsaliukas @ 2013 02 06, 14:11)
sveikos,

ruošiuosi ir aš į Paryžių. Kaip bebūtų gaila, kelionė darbp reikalais..sad.gif Visgi planuoju kaipnors nusigauti iki Paryžiaus centro- pamatyti Eifeli ir visas kitas grožybes smile.gif

Sakykit, ar sudėtinga susigaudyti metro žemėlapiuose? Kadangi skrisiu i CDG oro uosta, viešbutis ir parodų rūmai šalia (netoli Buržė oro uosto), tai centras man lieka gana toli... Mašinos nesinuomoju(bijau nesusitvarkyti su eismu)... Ar ilgai vžinėja metro ir ar verta eifelio važiuot lankyt vakare (po 18 val.)

Tikrai verta bokštą važiuoti žiūrėti vakare, man net gražiau... Nuo Buržė galima susisiekti autobusu+traukiniu... 4u.gif
Atsakyti
Buvau bokste ir diena,ir vakare.Labai patiko kai pakilome dar sviesiai,o po to sutemo,tai tikrai ispudinga!
Atsakyti
QUOTE(Tete2006 @ 2013 02 06, 15:16)
Tikrai verta bokštą važiuoti žiūrėti vakare, man net gražiau... Nuo Buržė galima susisiekti autobusu+traukiniu... 4u.gif

o ta traukiniu-metro-autobusu sistema sudetinga? Kur reiketu pirkti bilietus visai diena? Jie tinka kaip suprantu ir metro ir autobusams smile.gif Ir dar, ar galiam nusipirkti iskart visom 3 dienom tuo bilietus:)
Atsakyti
Paryziuje buvau keturis kartus ir ruosiuosi vaziuoti penkta,todel ir atsiverciau sia tema paskaityti. Sakyciau,kad luvra-reiktu aplankyti,nors jei ir neesate meno gerbejai! cia -bendram isprusimui! Taip pat nuosirdziai visiems rekomenduoju mano mylimiausia muzieju-Mussee d Orsay,jame daug garsiausiu impresionistu(Klodo Mone,Renuaro,Dega) darbu. Tikrai patiks,paguglinkite,paziurekite. Apzvalga patarciau pradeti nuo virsutinio auksto-ten impresionistu sales,po to leisites i apacia ir apziuresite kitu dailininku,skulptoriu darbus.Butinai iseikite i balkona,parukysite,pasigrozesite miestu is virsaus!muziejuje yra kavine,jei kas renka magnetukus,tai l.grazus po 3,5 euro su siu dailininku paveiksliukais(kitur tokiu nemaciau). jeigu man reiktu rinktis viena is dvieju,tai eiciau i si muzieju-2-3val. ir viska apziuresite,o luvra ir per savaite neapeisite! O kas liecia eiles,tai vasara l.greitai ir per piramide iejome,o vat Orse muziejuje-tai visad kokia 1 val.eileje pastovime.
su transportu,tai tikrai issiaiskinsite!
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo IlonaLT: 06 vasario 2013 - 22:30
QUOTE(varo @ 2013 02 02, 16:22)

aš irgi nesu nei gerbėja, nei žinovė, bet Luvras man kažkas tooookio. tos salės, visi užkaboriai, kažkokia ypatinga aura man ten, net ir kai daug žmonių aplink. ir lauke tas kiemelis su piramide ir vandenuku, sėdėčiau ir sėdėčiau. iš rudeninio pasisėdėjimo:
user posted image
labai noriu į Paryžių pavasarį blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(IlonaLT @ 2013 02 06, 22:24)
Taip pat nuosirdziai visiems rekomenduoju mano mylimiausia muzieju-Mussee d Orsay,jame daug garsiausiu impresionistu(Klodo Mone,Renuaro,Dega) darbu. Tikrai patiks,paguglinkite,paziurekite. Apzvalga patarciau pradeti nuo virsutinio auksto-ten impresionistu sales,po to leisites i apacia ir apziuresite kitu dailininku,skulptoriu darbus.Butinai iseikite i balkona,parukysite,pasigrozesite miestu is virsaus!muziejuje yra kavine,jei kas renka magnetukus,tai l.grazus po 3,5 euro su siu dailininku paveiksliukais(kitur tokiu nemaciau). jeigu man reiktu rinktis viena is dvieju,tai eiciau i si muzieju-2-3val. ir viska apziuresite,o luvra ir per savaite neapeisite! O kas liecia eiles,tai vasara l.greitai ir per piramide iejome,o vat Orse muziejuje-tai visad kokia 1 val.eileje pastovime.
su transportu,tai tikrai issiaiskinsite!

Man irgi žiauriai patiko šis muziejus, toks kompaktiškas ir žiauriai gražus. vertinčiau aukštesniu balu, negu luvras. taip pat nesu meno žinovė, todėl vertinant ne meno žinovės akimi - luvre beveik visi darbai bei jų autoriai man nieko nesako ir d'Orsey - tas pats. Bet pastarasis man gražesnis.
Atsakyti
o sakykite Paryžius kovo viduryje, koks?Žalias, gal jau žydi ten viskas ir t.t.?
Atsakyti
Labas vakaras,pries kiek laiko geriausiai pirkti bilietus i paryziu ir kur? Ar tik skrydi ir tada ieskot viesbucio ar ieskot per agenturas jau su viskuo? Norime su MB skristi is lietuvos 2-3 dienoms pirma rugsejo savaite. Nesam dar kartu niekur keleve,isskyrus i UK kur ir gyvename tai domintu ir tai nuo ko pradet planuotis kelione smile.gif
Atsakyti