Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

Sveikos,
organizuoju kelionę tėvams, tai turiu viską smulkiai jiems papasakot. Bovė ori uosto psl rašo, kad Paryžių galima pasiekt ir traukiniu, bet kurioj vietoj stotis oro uoste namatau? Užsakiau viešbutį prie Gare do nord Paryziuje,
Atsakyti
Kokiu prancuzisku patiekalu ragauti paryziuje?isskyrus krosanus,vyna,sraiges?
Ar kuri buvote Cler gatveje?nera uzkeltos maisto kainos?
Atsakyti
QUOTE(magelena @ 2013 01 28, 16:44)
Sveikos,
organizuoju kelionę tėvams, tai turiu viską smulkiai jiems papasakot. Bovė ori uosto psl rašo, kad Paryžių galima pasiekt ir traukiniu, bet kurioj vietoj stotis oro uoste namatau? Užsakiau viešbutį prie Gare do nord Paryziuje,

Traukinys į patį oro uostą nevažiuoja, iki geležinkelio stoties reikia važiuoti autobusu, tad labai patogu nėra - lėktuvas, autobusas, traukinys...

QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 28, 17:09)

Cler buvom - labai žavinga gatvelė. Kainų nelyginom, nusipirkau keleto rūšių sūrio paragavimui, nebepamenu kiek kainavo, gal kitur ir pigiau, bet man ten norėjosi, nes būten tos gatvės dvasia užvedė pirkimui biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 28, 17:09)

Svogunų sriubos g.gif creme brulee, varlyčių leškučių, vidutiniškai kepto steiko (vienam restorane pateikė idealų steiką. Oi, kaip dabar norėčiau..), antienos.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 28 sausio 2013 - 19:43
Šiandien su MB grįžom iš meilės miesto, namo nenorėjom ax.gif
Atsakyti

QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 28, 18:09)

andiulečių smile.gif (andouillette). Labai savotiškas prancūziškas patiekalas: panašus į mūsų vėdarus, tik kimštas ne bulvėm, o kapotom žarnom ir dar kažkokiais mėsgaliais. Dažnai nenorėčiau, bet kiekvieną kartą pakliuvus į Prancūziją stengiuosi bent kartą jų suvalgyt smile.gif
Atsakyti
Sveiki,
Mes nusipirkome vakariene Le Moulin de la Galette restorane Valentino dienos vakarui. Atsiunte mums to vakaro meniu, bet dar neziurejau ar ten kas prancuzisko ar ne.
Tik man, kaip paprastam zmogui, baisu, kad susimokejus 65 eurus zmogui uz vakariene, liksiu alkana doh.gif biggrin.gif (valgyt nemokesiu), nu bet kaip nors issiversiu..
Atsakyti
QUOTE(Kapsė @ 2013 01 28, 20:47)
andiulečių  smile.gif  (andouillette).  Labai savotiškas prancūziškas patiekalas: panašus į mūsų vėdarus, tik kimštas ne bulvėm, o kapotom žarnom ir dar kažkokiais mėsgaliais. Dažnai nenorėčiau, bet kiekvieną kartą pakliuvus į Prancūziją stengiuosi bent kartą jų suvalgyt  smile.gif

Och gaila, kad anksčiau neteko girdėt tokio patiekalo, nors skamba neperskaniausiai biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Esha @ 2013 01 31, 13:23)
Sveiki,
Mes nusipirkome vakariene Le Moulin de la Galette restorane Valentino dienos vakarui.

Tai pažiūrėkite meniu, gal viskas gerai. O šiaip porcijos pas juos man patiko, ne lietuviškos krizinės smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 31, 14:23)
Sveiki,
Mes nusipirkome vakariene Le Moulin de la Galette restorane Valentino dienos vakarui. Atsiunte mums to vakaro meniu, bet dar neziurejau ar ten kas prancuzisko ar ne.
Tik man, kaip paprastam zmogui, baisu, kad susimokejus 65 eurus zmogui uz vakariene, liksiu alkana  doh.gif  biggrin.gif  (valgyt nemokesiu), nu bet kaip nors issiversiu..

Mokesi mokesi biggrin.gif
Prancuzai pasizymi tuom,kad jie pvz.visas juros gerybes su kiautais atnesa ant stalo.Nors vienai saliai reikalingo visi stalo instrumentai smile.gif
Siaip visoje Europoje isdaro,islupa viska ir tik i kiauta ideda.
O patiekalu nevalgyti nemoket neimanoma biggrin.gif Nebent koks artisokas,bet vasario men.kazin ar ji serviruos smile.gif
Esha,paziurejau meniu,tai pirmas patiekalas krevetes,visko gali buti,kad neisdarytos bus,galesi lupt su irankiais biggrin.gif
Butinai pranesk kaip sekes restorane biggrin.gif
Atsakyti
Perskaicius kruvas forumu pastebejau, kad dauguma mamyciu liko suzavetos luvru sakykit kas ten tokio grazaus nes as tik sale esu buvus o i vidu nejau nes neesu didele meno gerbeja, dar vel balandi planuoju skrist tai sakau gal verta aplankyt?
Atsakyti
QUOTE(varo @ 2013 02 02, 16:22)
Perskaicius kruvas forumu pastebejau, kad dauguma mamyciu liko suzavetos luvru sakykit kas ten tokio grazaus nes as tik sale esu buvus o i vidu nejau nes neesu didele meno gerbeja, dar vel balandi planuoju skrist tai sakau gal verta aplankyt?

man asmeniskai luvras nepatiko schmoll.gif nusifotogravom prie monos lizutes, ir viskas, ir tai dar kiek laukem eileje doh.gif jei mena mylite, megstate kurinius, domites ju autoriais, tada luvras kaip tik jum, tik jei jau einate y luvra, realiai jam visa diena laiko reiketu skirti smile.gif 4u.gif
Atsakyti
As kai deliojau marsrutus, tai planavau tik po Luvro kiema pasivaikscioti. Bet kadangi draugas visgi nupirko Paryziaus pasus, tai uzbegsime ir i vidu bigsmile.gif Visgi ir eilese stiveti nereikes smile.gif
Atsakyti