Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(bellty @ 2013 01 18, 14:16)
Na ziurint, ka vadinat tikru Paryziumi biggrin.gif Man Paryzius yra Marais rajonas, Montmartas, Lotynu kvartalas, elyziejaus laukai... Nors visi sie rajonai yra labai skirtingi, bet visi atspindi Paryziu. Marais rajonas yra vienas is seniausiu, graziausiu Paryziaus rajonu  wub.gif Pilna siauruciu gatveliu, silta ir jauku. Na aisku kiekvienam skirtingai, bet man ten labai patinka 4u.gif Tiesa, Marais rajonas yra gana garsus kaip homoseksualu rajonas, ten yra nemazai ju naktiniu klubu, taip kad jei netoleruojat... biggrin.gif

Kokia apartamentu gatve?

vat sito ir ieskau, kaip rasote - "Pilna siauruciu gatveliu, silta ir jauku." monmartas dieviska, gaila kad tolokai nuo centro, todel paskaicius apsistojau ties marais, tik vat surastame marais zemelapyje musu gatvele i ji nepapluola, uztat ir galvoju, ar rasiu tai, ko ieskau... gatvele vadinasi Rue de Poitou....
o del homoseksualu - manau jog labiau reikia bijoti tu, kurie ju netoreruoja smile.gif man jokio skirtumo...
Atsakyti
QUOTE(Miegok @ 2013 01 19, 23:36)
vat sito ir ieskau, kaip rasote - "Pilna siauruciu gatveliu, silta ir jauku." monmartas dieviska, gaila kad tolokai nuo centro, todel paskaicius apsistojau ties marais, tik vat surastame marais zemelapyje musu gatvele i ji nepapluola, uztat ir galvoju, ar rasiu tai, ko ieskau... gatvele vadinasi Rue de Poitou....
o del homoseksualu - manau jog labiau reikia bijoti tu, kurie ju netoreruoja smile.gif man jokio skirtumo...

Taigi su Google zemelapiais galite paziureti, kaip jusu issirinkta gatve atrodo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(lolitagohome @ 2013 01 20, 10:37)
Taigi su Google zemelapiais galite paziureti, kaip jusu issirinkta gatve atrodo smile.gif

gatve maciau jau, bet klausiau ne to - klausiau apie pati rajona ar jo dali... o be to zemelapis nuotaikos ir charakterio neatspindi,namai be dvasios tik pastatai smile.gif
Atsakyti
Gal kam teko vizito metu gyventi 6 kvartale ? Ar vis tik geriau rinktis 1 g.gif nes abieju apartamentu kainos uz nakti labai panasios, tik 6 jaukesnis wub.gif
Atsakyti
Sveiki, gal kas galite įmesti nuorodą kur nusipirkti internetu bilietą į Moulin Rouge? Kažkurioje temoje lyg buvau užmačiusi nuorodą oficialaus tinklapio, bet niekaip neatrandu... O gal yra tokių, kurie buvo Moulin Rouge ir galetų pasidalinti įspūdžiais?
Papildyta:
OOOOps smile.gif Jau radau, 2 psl atgal
Atsakyti
Uz keliu savaiteliu butinai pasidalinsiu ispudziais is Mulen Ruzo smile.gif
Atsakyti
Man asmeniškai Marais rajonas daug fainesnis negu Monmartras, teko gyventi abejuose, tai pirmasis daug daug mielesnis smile.gif
Atsakyti
Rekomenduoju naują knygą - apie Louvrąsmile.gif
I. Valintėlytė. Luvro paslaptys. – Vilnius: Metodika, 2012. 144 p.
http://www.sofoklis.eu/luvro-paslaptys

Kaip leidžia nuspėti pavadinimas, – tai knyga apie vieną garsiausių pasaulyje Luvro muziejų. Tačiau neblogai vaiko pasaulį išmananti autorė kviečia po muziejų pakeliauti kiek kitaip: su nuotykiais, interaktyviai, empatiškai. Kartu su trylikamečiu berniuku Karoliu (kuris Luvre nuobodžiauja, piktžodžiauja ir paviršutiniškai žvelgia į meno kūrinius) ir vienu seniausių iš išlikusių demonų Pazuzu, kuris atgyja tą vakarą, kai Karolis lankosi muziejuje ir pasiūlo jam išgyvenimo žaidimą – intriguojančią kelionę laiko labirintais. Berniukui paruoštas laiko ratas ir rutuliai, kuriuose slepiasi Luvre ištarti neapgalvoti Karolio žodžiai, mintys ar darbai. Vaikas turi susitikti su paveiksluose ir skulptūrose pavaizduotais personažais (beje, knygoje galima rasti jų ar fragmentų fotografijų), kad suprastų, jog ir jie kažkada gyveno, kentėjo, mylėjo. Kelionė gali padėti keisti požiūrį, skatina mąstyti ir augti. Rasime čia ir dauygbę įdomios informacijos, pabaigoje – net Luvro muziejaus planą, kuriame pažymėti visi meno kūriniai, su kuriais teko knygoje susitikti.

O Paryžiuje daug sniego:) Geros kelionės skrendantiems:)
4u.gif Vis skaitinėju šitą temą: daugiausia problemų - kokiame rajone gyventi, kaip apsigyventi, kur apsigyventi...smile.gif Juk tik kelioms dienoms vykstate, nesureikšminkite to reikalo:)))
Pažiūrėkit, pamatykit, pabūkit gatvėse, pajuskite Paryžiaus dvasiąsmile.gif Myliu Paryžiųsmile.gif))
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Jol7: 23 sausio 2013 - 08:07
QUOTE(Esha @ 2013 01 21, 14:01)
Uz keliu savaiteliu butinai pasidalinsiu ispudziais is Mulen Ruzo smile.gif

O kada Jus skrendate? Mes skrendam vasario 8 d., is pradziu tikrai buvau nusiteikusi eiti i Moulin Rouge, bet dabar internete pazejau atsiliepimus - dauguma raso, kad nieko ispudingo (tarp ju ir Makalius), tai galvoju, ar verta - kaina tai ne maza, gal geriau kur kitur tuos pinigus isleist... Nes moket kokius 700 Lt dviem ir ziuret ne vien soki, o ir klounu pasirodyma bei visokius ten gyvunelius, tai ka as zinau... nu vat niekaip neapsisprendziu...
Atsakyti
QUOTE(Passionata @ 2013 01 23, 11:38)
O kada Jus skrendate? Mes skrendam vasario 8 d., is pradziu tikrai buvau nusiteikusi eiti i Moulin Rouge, bet dabar internete pazejau atsiliepimus - dauguma raso, kad nieko ispudingo (tarp ju ir Makalius), tai galvoju, ar verta - kaina tai ne maza, gal geriau kur kitur tuos pinigus isleist... Nes moket kokius 700 Lt dviem ir ziuret ne vien soki, o ir klounu pasirodyma bei visokius ten gyvunelius, tai ka as zinau... nu vat niekaip neapsisprendziu...

ir aš svarsčiau ką daryti, bet pagalvojau, kad per dideli pinigai, pasikultūrinsim ir LT už tuos pinigus, nes atsiliepimai ir draugų savam rate kiek apklausiau, tai visi vienareikšmiškai - neverta tų pinigėlių .

Dar vienas - buvau susigundžius vakarienei Eifelio bokšte, bet kai pamačiau, kad norint pavakarieniauti, ne pačiu pigiausiu variantu abiems ~ 700 Lt doh.gif apseisim be tokios romantikos lotuliukas.gif
Atsakyti
Gal prancūzaitės ar lietuvaitės galėtų man pasakyti, kaip nuo Bovės oro uosto nusigauti iki Šarlio de Golio oro uosto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2013 01 23, 13:52)
Dar vienas - buvau susigundžius vakarienei Eifelio bokšte, bet kai pamačiau, kad norint pavakarieniauti, ne pačiu pigiausiu variantu abiems ~ 700 Lt  doh.gif apseisim be tokios romantikos lotuliukas.gif

Mes kai buvom, tai pirmo aukšto restoranas penktadienį darbą pradėdinėjo nuo 18.30, tai nelaukėm. Matyt biznio užtenka ir nuo puses septynių biggrin.gif
Atsakyti