Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(PUka @ 2013 01 14, 19:48)
o sakykit į Luvrą vasarą visada tokios kosminės eilės ? ar ten kažkokios dienos dėl kažko populiarios ? hmmm kurią čia savaitės dieną geriau pasirinkti jį aplankyti ...

Į Luvrą yra ne vienas įėjimas, ne visi žino (iš šalia esančio prekybos centro; metro stotelės). Na bent jau anksčiau taip buvo. Geriausia pro vieną iš nepagrindinių įėjimų įeiti tik atsidarant muziejui, jei nenorit stovėti eilėj.
Atsakyti
Na regis susideliojau viesnages Paryziuje marsruta. Kur atstumai didesni tarp objektu, pasizymejau metro. Kur mazesni- esime pestute.
Reziume, kad per 4 dienas man ir draugui (jei viskas eisis pagal plana), prireiks 28 metro bilieteliu.
Tai mums kaip ir to paso reiketu? I ji kaip suprantu ir muziejai kai kurie ieina... Nors ne tiek ir daug tu muzieju musu planuose.
(Zemelapyje susiziurejau, kad stoteles M, ne RER)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Esha: 15 sausio 2013 - 16:36
QUOTE(PUka @ 2013 01 14, 14:40)

Patarkit tik dėl bilietų ar dabar pirkti ar laukti  g.gif nes dabar su Ryanair gaunasi 740 Lt

del bilietu as irgi dar palaukciau 4u.gif smile.gif

QUOTE(PUka @ 2013 01 14, 19:48)

Makalius.lt nerastas toks puslapis  unsure.gif ar visiems taip ???

raso kad vyksta atnaujinimo darbai dabar, neveikia 4u.gif biggrin.gif

QUOTE(Esha @ 2013 01 15, 16:34)
Na regis susideliojau viesnages Paryziuje marsruta. Kur atstumai didesni tarp objektu, pasizymejau metro. Kur mazesni- esime pestute.
Reziume, kad per 4 dienas man ir draugui (jei viskas eisis pagal plana), prireiks 28 metro bilieteliu.
Tai mums kaip ir to paso reiketu? I ji kaip suprantu ir muziejai kai kurie ieina... Nors ne tiek ir daug tu muzieju musu planuose.
(Zemelapyje susiziurejau, kad stoteles M, ne RER)

pakaks sociai 4 dienu. mes buvome irgi 4 dienas, skridom taip pat kaip ir jus tiek pirmyn, tiek atgal smile.gif realiai biska apejome per 3 dienas, paskutine diena tik taip valkiojomes doh.gif
o del paso, susiraskit kokio norite, ir tada skaitykite kokie muziejai yeina y ji. smile.gif
Atsakyti
Prisedau "pakeliati" su metro po Paryziu. Pirmam puslapy rekomenduojama marsrutus ziureti ratp.fr, bet kiek lyginu, tai google maps su marsrutais nemeluoja g.gif Be to ten uztenka ivesti norima adresa (nereikia ieskot artimiausios stiteles pavadinimo) ir jau ismeta kelis varinatus kaip pasiekti norima tiksla.

Tik man dar niekaip blondinei nesuprantama kaip ten susiorientuoti vien su metro planu rankose doh.gif Nu niekaip nesusigaudyciau kuriuoj stoteleje reik persesti ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 16, 15:54)
Prisedau "pakeliati" su metro po Paryziu. Pirmam puslapy rekomenduojama marsrutus ziureti ratp.fr, bet kiek lyginu, tai google maps su marsrutais nemeluoja  g.gif  Be to ten uztenka ivesti norima adresa (nereikia ieskot artimiausios stiteles pavadinimo) ir jau ismeta kelis varinatus kaip pasiekti norima tiksla.

Tik man dar niekaip blondinei nesuprantama kaip ten susiorientuoti vien su metro planu rankose  doh.gif  Nu niekaip nesusigaudyciau kuriuoj stoteleje reik persesti ir t.t.

su metro zemelapiu + miesto zemelapiu.
Miesto zemelapy susirandate norima aplankyti objekta, tada pasiziurite prie jo koks metro stoteles pavadinimas ir metro zemelapyje ieskote tos stoteles bei kokia linija iki jos vaziuoja. Tie tos logikos.
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 16, 17:54)
Prisedau "pakeliati" su metro po Paryziu. Pirmam puslapy rekomenduojama marsrutus ziureti ratp.fr, bet kiek lyginu, tai google maps su marsrutais nemeluoja  g.gif  Be to ten uztenka ivesti norima adresa (nereikia ieskot artimiausios stiteles pavadinimo) ir jau ismeta kelis varinatus kaip pasiekti norima tiksla.

Tik man dar niekaip blondinei nesuprantama kaip ten susiorientuoti vien su metro planu rankose  doh.gif  Nu niekaip nesusigaudyciau kuriuoj stoteleje reik persesti ir t.t.

Jeigu labai painu, tada pažiūrėkite, štai čia: PARIS
Susiveskite galinius taškus ir Jums parinks kur persėsti, tada jau bus viskas aiškiau... 4u.gif
Atsakyti
Va dar kokį paveiksliuką ieškodama apie kvartalus radau, toks paprastas, bet ...
user posted image
Atsakyti
O Ryanair neskraidina iš Rigos į Paryžių ? aš pasirinkimą pažiūrėjau, bet kai miesto nerašo, tai ir nežinau ar yra orouostas, nes tokio kaip iš Vilniaus nerasta g.gif
Atsakyti
QUOTE(PUka @ 2013 01 17, 16:22)
O Ryanair neskraidina iš Rigos į Paryžių ? aš pasirinkimą pažiūrėjau, bet kai miesto nerašo, tai ir nežinau ar yra orouostas, nes tokio kaip iš Vilniaus nerasta  g.gif

Neskrenda schmoll.gif
Atsakyti
gal kas zino, kaip si vieta. taip, centras, daug kur galima pestute. bet man norisi tikro paryziaus, silto ir jaukaus... kazi, ar rasiu ji cia? smile.gif musu apartmentas pora bloku virs archives national, marais rajone, bet kartais vienas rajono galas stipriai skiriasi nuo kito...
user posted image
Atsakyti
QUOTE(Miegok @ 2013 01 18, 14:05)
gal kas zino, kaip si vieta. taip, centras, daug kur galima pestute. bet man norisi tikro paryziaus, silto ir jaukaus... kazi, ar rasiu ji cia? smile.gif musu apartmentas pora bloku virs archives national, marais rajone, bet kartais vienas rajono galas stipriai skiriasi nuo kito...
user posted image

Na ziurint, ka vadinat tikru Paryziumi biggrin.gif Man Paryzius yra Marais rajonas, Montmartas, Lotynu kvartalas, elyziejaus laukai... Nors visi sie rajonai yra labai skirtingi, bet visi atspindi Paryziu. Marais rajonas yra vienas is seniausiu, graziausiu Paryziaus rajonu wub.gif Pilna siauruciu gatveliu, silta ir jauku. Na aisku kiekvienam skirtingai, bet man ten labai patinka 4u.gif Tiesa, Marais rajonas yra gana garsus kaip homoseksualu rajonas, ten yra nemazai ju naktiniu klubu, taip kad jei netoleruojat... biggrin.gif

Kokia apartamentu gatve?
Atsakyti
mūsų B&B šeimininkė (prancūzė) labai labai rekomendavo Marais rajoną aplankyti. Sakė, kad nuodėmė jo nepamatyti, ten nepasivaikščioti būnant Paryžiuje. Padarėm nuodėmę - tam, kad galėtumę dar sugrįžti biggrin.gif
Atsakyti