Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Jolė*** @ 2013 01 11, 14:16)
Jei važiuojate tik su metro, tai laisvai galite važinėti visur su tais bilietėliais, kur tik metro veža, net ir už paties Paryžiaus, viena kryptimi, t.y. neišeinant pro vartus. Mes gyvenom jau už žiedo, priemiestyje ir važinėjom į priešpaskutinę metro stotelę bei iš jos, kur aplamai jau jokia zona, visur tinka T10. Tačiau, jei važiuosit ten, kur nėra metro, o tik RER, tada jau reikia domėtis, iki kokios zonos tinka tie bilietėliai. Mes RER nevažiavom, todėl negaliu atsakyti. Tikuosi suprantamai paaiškinau - esmė tame, kad vykstant į tolimesnį tašką, visada pravartu žiūrėti, ar ten važiuoja metro.

Kartoju! Nesipainiokit su tom zonom! Yra 8 zonos! Paryziaus metro apima tik 2! visos kitos yra RER, ten bilieteliai sitie netinka, jie tinka tik 2 zonoms! Taip kad nera jokiu ''jokia zona''! Nes tikrai nemanau, kad gyvenot uz 8 biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 01 11, 13:33)
Kartoju! Nesipainiokit su tom zonom! Yra 8 zonos! Paryziaus metro apima tik 2! visos kitos yra RER, ten bilieteliai sitie netinka, jie tinka tik 2 zonoms! Taip kad nera jokiu ''jokia zona''! Nes tikrai nemanau, kad gyvenot uz 8 biggrin.gif

Gal ne taip išsireiškiau, tiesiog turėjau omeny, kad jei į tą vietą, kurios reikia, važiuoja metro, tai galvos ir nereikia sukti - tiks tie bilietėliai, o jau RER tai atskiras klausimas. Ne aš pamenu, kažkada buvo diskusija, kad gal ir metro ne visur vienoda kaina veža, kažkokių kitokių bilietėlių reikia.
Atsakyti
viska supratau, del zonu taip pat, nes as kai klausiau zinot parasiau zonos, bet turejau omeny na metro linijas, na smagu kad padejot man issiaiskinti, nes kazkaip atrodo viskas aisku, aisku ir kartais nuo to viskas aisku, pasidaro vel viskas nebeaisku, greiciau ta kelione ateitu:)
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2013 01 11, 14:10)
viska supratau, del zonu taip pat, nes as kai klausiau zinot parasiau zonos, bet turejau omeny na metro linijas, na smagu kad padejot man issiaiskinti, nes kazkaip atrodo viskas aisku, aisku ir kartais nuo to viskas aisku, pasidaro vel viskas nebeaisku, greiciau ta kelione ateitu:)

Aš kažkodėl taip ir supratau, kad metro linijas turit minty, nes apie metro bilietukus kalbėjot. Viskas bus gerai, gal net geriau, negu tikitės 4u.gif
Atsakyti
Kiek kainuoja metro bilietas vienai ar dviem dienom?
Ir kaip is Disneylando nuvykti i Beuvais orouosta jeigu musu skrydis tik 23:00? g.gif
Atsakyti
QUOTE(bellty @ 2013 01 11, 13:10)
Tai kad ne! biggrin.gif  Priklauso juk nuo zonu!

Dar vienas pataisimas, parasyta visur prie isejimo ne EXIT, o SORTIE wink.gif

aciu, pataisete biggrin.gif 4u.gif

QUOTE(kulverstukas11 @ 2013 01 11, 15:11)
Kiek kainuoja metro bilietas  vienai ar dviem dienom?
Ir kaip is Disneylando nuvykti i Beuvais orouosta jeigu musu skrydis tik 23:00?  g.gif

Del bilieteliu, turi buti kazkur informacija, man rodos pirmaja temos puslapyje, pasiskaitinekite.
O is Disneilendo, tai manau teks vaziuoti y paty Paryziu, y Porte Maillot stotele, is jos y oro uosta. smile.gif
Atsakyti
o yra is cia esanciu, rasanciu, kurie i paryziu skrenda balandzio men?
Atsakyti
QUOTE(pringle @ 2013 01 12, 15:35)
Su MB sausio 23 dieną skrendam į šį meilės miestą 5 dienoms wub.gif  bet aš jau panikuoju, kaip nepasiklysti ten doh.gif

Patarimas, pasėdėkite truputį prie kompo ir išsistudijuokite kur randasi pagrindiniai taškai, kuriuos norite aplankyti, tai žinant ir turint žemėlapį jokių bėdų tikrai nebus Paryžiuje, jis nėra klaidus miestas.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliux84 @ 2013 01 12, 22:52)
o yra is cia esanciu, rasanciu, kurie i paryziu skrenda balandzio men?

taip 4u.gif balandzio pradzioje
Atsakyti
O as lygiai uz menesiuko jau pagaliau pamatysiu issvajota Paryziu wub.gif
Vakar su MB atsirinkom 32 norimus pamatyt objektus. O turesim 4 dienas... Dar susisesim pasidalint objektus dienoms ir marsrutus susidaryt.
Ai, dar bilietus susipirkt kur reikia...

Dar gal turit patarimu kur Valentino diena atsvesti? Kai nebuve ten, tai ir nenusimanom... MB siulo restorane plaukiant Senos upe. Bet gal yra kokiu idomesniu ideju?
Atsakyti
QUOTE(Esha @ 2013 01 13, 11:13)
O as lygiai uz menesiuko jau pagaliau pamatysiu issvajota Paryziu  wub.gif
Vakar su MB atsirinkom 32 norimus pamatyt objektus. O turesim 4 dienas... Dar susisesim pasidalint objektus dienoms ir marsrutus susidaryt.
Ai, dar bilietus susipirkt kur reikia...
Dar gal turit patarimu kur Valentino diena atsvesti? Kai nebuve ten, tai ir nenusimanom... MB siulo restorane plaukiant Senos upe. Bet gal yra kokiu idomesniu ideju?

Daug pamatyti norite.. 4u.gif
del bilietu, tai svarbiausia y Eifeli nusipirkite g.gif dar man atrodo vienoje temoje pries, buvo ydeta nuoroda laivui Senos upe plaukiant su nuolaida bilietu pirkimas smile.gif
Mes senos upe plaukem valanda laiko, tai kazin ar per toki laika normaliai pavakarieniautumete.. nors gal yra ir kitu laivu, kur ilgiau uztrunka plaukimas smile.gif
Atsakyti
Per kur reik pirkti bilietus i eifeli? As kur ieskau, tam laikotarpiui (vasario 13-17) bilietai neparduodami...
Atsakyti