QUOTE(Cigale @ 2012 10 24, 19:04)
Gal kažkokia rimta priežastis buvo, o gal taikomas kažkoks laikotarpis... Pati esu ekstremaliai pasikėlusi siaučiant pūgai. Buvau su drauge, o viršutiniame aukšte - tik keletas japonų
. Taigi, kone rezervuotas Eifelis. Tik šalta ir baisoka buvo - atrodė, siūbuos užsiūbuos ir amen.
nežinau, tik pasakoju kaip buvo sausio mėnesį
ir kaip supratau buvo parašyta, kad sausio vasario mėnesį nekels, o dėl ko - parašyta prancūziškai
Gal čia tik mums pasitaikė
Šiemet visai norėčiau užkilt į viršų, bet nežinau ar kelsimės
QUOTE(Almost @ 2012 10 24, 23:07)
aaai, mes kai iš Rainlando skrendam, tai oro jokio nebijom
o kad jau pradėjau reikštis, tai gal ir nuomonėm pasidalinsit... ieškau nakvynės dabar. Kriterijai - nelabai toli centro, kad nebūtų baisu naktį grįžt (turiu minty toks nu ne pats blogiausias rajonas
), kad būtų dušas / vonia kambary, ne itin brangus ir kad išmiegot būtų galima bei dienos metu palikt daiktus... Tai va naršau ir radau tokius variantus ir mane labai domintų patyrusiųjų atsiliepimai apie rajoną ir vietą daugmaž:
http://www.bastillehostel.com
http://www.nouvelhot...elparis.com/en/
naršiau ir booking.com, ir apartamentus žiūrinėjau (vis mastau, ar nebus per sudėtinga dviems naktims nuomotis apartamentus, kai skaičiau čia temose, kad pas juos ir depozitai, ir kitokie mokesčiai atsiranda - gal patogiau tiesiog kambariuką hostely ar hotely imt?), ir trivago.com, ir hostelsclub.com, bet kol kas niekur nieko konkretaus nenužiūrėjau, o jau norisi užsisakyti ir žinot, kad bent turėsim kur pernakvot
tiesa - labai masino tie minėti jaunimo namai, bet paskaičius, kad gali tekt nakvot skirtinguose kambariuose kažkaip atšoko noras. norėtųsi pastovaus kambario vis tik
tai va gal kas nepatingėsit ir pasidalinsit savo patirtim. būčiau dėkinga
be to - klausimas toks. ar gerai pamenu ir žinau, kad jaunimui iki 26metų įėjimas į daugelį lankytinų objektų yra nemokamas / taikomos nuolaidos?
su butais tikrai nėra problema, abu kartus prasisukau be išankstinio užstato
Būna butukai ir keliom naktim nuomoja, ne sezonas, tai ne taip sunku rast ir prikalbint
su pirmuoju šeimininku sutarėm, kad neims valymo mokesčio 30 eurų ir pačios sutvarkėm butuką, tik prašo užstato nuvažiavus, bet jį grąžina. taip kad drąsiau su butukais, jie tikrai labai patogu
ir miegosit vienam kambary ir dušas tik jūsų bus