Gal pagelbės tiems kas nežino šio puslapio. Pati nesenai atradau ir jau pasinaudojau vienų iš daugelio pasiūlymu. Labai geras pasaulinis keliauninkų puslapis, kainų yra įvairių, bet yra tikrai nedidelių. Parašykite man savo emailą, aš jus rekomenduosiu, gausite nuolaidą.
https://www.airbnb.com/
Tikrai verta ieškot kur apsigyvent per šį puslapį.
QUOTE(Sense @ 2013 01 06, 13:54)
Kuriom dienom?
Tik vienai dienai, sausio 29d.
QUOTE(O cheri cheri @ 2013 01 06, 14:06)
O viena is idomybiu lotynu kvartalo yra ta, kad kavinese pavalgius prie isejimo sudauzomos lekstes
Patys lankytojai jas daužo?
QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 05, 22:58)
O kuo ypatingas maistas lotynų kvartale? Gal kokia kavinukę/restoraną jaukų parekomenduotumėte?
Pats Lotynų kvartalas yra labai žavus, jame be galo daug kavinių ir yra garsioji Cafe de Flore. Na, kitos jau plačiau atsakė
QUOTE(Javute @ 2013 01 06, 12:55)
Nenoriu Jusu suklaidinti, bet man rodos jus snekate apie CAFE DE FLORE Ir ji yra lotynu kvartale ne montmarte, cia rinkdavosi visos pagrindines yzymybes to meto, Hemingvejus, Picasso ir t.t paziurekite filma Vidurnaktis Paryziuje, visas filmas butent apie sia vieta, ir tuos zymiuosius personazu
QUOTE(O cheri cheri @ 2013 01 06, 16:06)
O viena is idomybiu lotynu kvartalo yra ta, kad kavinese pavalgius prie isejimo sudauzomos lekstes
Valgėm ten dusyk ir tikrai ne kebabus, o normaliai kavinėje, bet nieko panašaus nematėm
QUOTE(Galadrielė @ 2013 01 06, 18:39)
Valgėm ten dusyk ir tikrai ne kebabus, o normaliai kavinėje, bet nieko panašaus nematėm
As pamenu, kad prie kaip kuriu kavinukiu (restoranu) slenkscio pridauzyta baltu leksciu. Zinoma, jie taip vilioja turistus, todel pries uzeinant, manau, vertetu pasiklausti ar ir jums leis savases lekstes dauzyti.
Interenete vis ismeta Le Minotaure restorana, kuriame dauzomos lekstes (24 rue de la Huchette 75005 Paris, metro Saint-Michel Notre-Dame).
Leksciu dauzymas yra graikiska tradicija. Tam kvartale ir kebabai vadiname les Grecs.
Papildyta:
Tiesa, jeigu pirksite tik kebabus ar kazka greito, tai jokiu leksciu net nebus
Papildyta:
QUOTE(Mitsouko @ 2013 01 05, 21:58)
Dar nenutoltant labai nuo Lotynu kvartalo, yra pati siauriausia gatve Paryziuje, kuri vadinasi La rue du Chat-qui-Pêche. Si gatve 1,80 metru plocio ir 29 metru ilgio. Internete raso, kad jau 1540 sita gatve buvo zinoma. Jinai yra einant i desine nuo Saint-Michel fontano.
Sveikos,
buvau lapkričio pabaigoje Paryžiuje. Cafe de Flore labai patiko, pilna žmonių bet kuriuo metu:)
pasidalinsiu šiek tiek vaizdų
buvau lapkričio pabaigoje Paryžiuje. Cafe de Flore labai patiko, pilna žmonių bet kuriuo metu:)
QUOTE(Drama_Queen @ 2013 01 06, 18:11)
Sveikos,
nuostabios nuotraukos
QUOTE(Miegok @ 2013 01 06, 23:07)
gal kas gali pasakyti, koks oras buna kovo gale? vienur raso kad vidutine temperatura +7, o kitur forumuose skaiciau kad medziai zydi ir ant zolytes vyna galima gurksnoti...
Buvau kažkuriais metais kovo gale, buvo apie 15 laipsnių šilumos:)
QUOTE(Miegok @ 2013 01 06, 23:07)
gal kas gali pasakyti, koks oras buna kovo gale? vienur raso kad vidutine temperatura +7, o kitur forumuose skaiciau kad medziai zydi ir ant zolytes vyna galima gurksnoti...
praėjusiais metais buvom kovo - balandžio sandūroje. Buvo dienų, kai trumpom rankovėm vaikščiojom.
QUOTE(bellty @ 2013 01 05, 21:59)
Nesistebiu kad nuvyle! As pati gyvenu Paryziuje, esu visapusiskai ji isimylejusi,
Sakykit, kur galima pigiau pavalgyti lankant tas ekskursines vietas, apsipirkti (maisto ir ne tik) šeimai Paryžiuje?
Papildyta:
Ir dar dėl hostingų tų:
ten tiesiog kambariai, t. y. dušas, tualetas, virtuvė atskirai? WC, dušas ir virtuvė bendri visiems tų hostingų svečiams?
Koks čia jų principa sveikimo? Ar gali pakliūti į kokį bendrą kambarį su kažkuo?
Ar yra tokių kambarių su dušu ir tualetu tik tam kambariui (kaip hotel)?
Taip, dauguma hostelių yra su bendrais san. mazgais ir virtuve, svetaine. Kečiam hosteliui žiūrėkite. Gal yra ir tokių kur suu savu vonios kambariu.