Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(margaritarac @ 2012 11 23, 23:47)
Sveiki,

noriu pasiteirauti, kokioje cia zonoje yra sis viesbutis, atleiskit neimaneliai,bet nesurandu...
My Hotel In France Paris Levallois, 73 Rue Louise Michel, Levallois-Perret, Frankrike
http://www.myhotelin.../how-to-find-us

Ar cia gera vieta apsistoti? neisivaizduoju ar geras susisiekimasir pats rajonas ax.gif

Busiu labai dekinga uz bet kokia pagalba 4u.gif

jis yra uz pacio Paryziaus smile.gif ne paciame paryziuje smile.gif
labai nepatogu butu vazineti, ir daug isleistumet ant kelio pinigu.. schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 23, 20:40)
taip smile.gif bet kainos užlenktos  biggrin.gif

suprantu, kad kainos bus užkeltos g.gif bet kiek žinau duty free pirkti daiktai į svorį nesiskaičiuoja tik tilpt turi, jei informacija mano nepasenus g.gif , todėl ir nenoriu mieste pirkti, nes viskas man ten ir taip viršys doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 11 24, 02:37)
suprantu, kad kainos bus užkeltos  g.gif bet kiek žinau duty free pirkti daiktai į svorį nesiskaičiuoja tik tilpt turi, jei informacija mano nepasenus  g.gif , todėl ir nenoriu mieste pirkti, nes viskas man ten ir taip viršys  doh.gif

aha, del to ir man ydomu butu 4u.gif

apsipirkus duty free visi pirkiniai turi tilpti y bendra tase/lagamina? ar jau gali buti atskirai maisiuke? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 11 24, 03:37)
suprantu, kad kainos bus užkeltos  g.gif bet kiek žinau duty free pirkti daiktai į svorį nesiskaičiuoja tik tilpt turi, jei informacija mano nepasenus  g.gif , todėl ir nenoriu mieste pirkti, nes viskas man ten ir taip viršys  doh.gif

Kiek mačiau perkančiųjų į lagaminą nesidėjo g.gif O gal dėjo, bet svorio šitam oro uoste dar netikrino smile.gif antrą kartą praslydom su viršsvoriu blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irisas: 24 lapkričio 2012 - 11:13
QUOTE(irisas @ 2012 11 24, 11:12)
Kiek mačiau perkančiųjų į lagaminą nesidėjo  g.gif O gal dėjo, bet svorio šitam oro uoste dar netikrino smile.gif antrą kartą praslydom su viršsvoriu  blush2.gif

ar daug virsijote?
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 24, 11:12)
Kiek mačiau perkančiųjų į lagaminą nesidėjo  g.gif O gal dėjo, bet svorio šitam oro uoste dar netikrino smile.gif antrą kartą praslydom su viršsvoriu  blush2.gif

musu nesverė,bet i ta gardą liepė įkišt, susidėt pirktas prekes duty free liepė visiems i savo rankinį bagažą.
Be to porai žmonių prieš mus prie patikros punkto atėmė sūrius viską išmetė, vat čia tai abydna jaučiu turėjo būt verysad.gif.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo anytė: 24 lapkričio 2012 - 14:13
Tai va, kad man ir taip turbūt puse šmutkių reiks išmest iš abiejų lagaminų oro uoste, nes neturėsiu kur svertis tik oro uoste, tai kad ir teks permokėti už tą vyną, bet čia jau būtinai turiu parvežti.

Kažkas čia dar rašė apie kvepalų pirkimą, tai aš nepatarčiau vien dėl idėjos, kad pirkti Prancūzijoje juos ir pirkti, nebent kvepalai kažkokie retesni o ne visokie Dior ir pan. Nes lt internete galima rast žymiai pigiau originalius nei perkant duty free. Aš tiesiog perėjau per parduotuves iš uosčiau ir pirksiu grįžus į lt.
Atsakyti
Sveikos, balandzio pradzioje planuoju keliauti i Paryziu ir pradejau ieskoti viesbutuko. Bet toks jausmas, kad pigesni ir geresnese vietose jau uzsakyti. Arba as nemoku ieskoti ax.gif
Dabar apsistojau ties Ibis tinko viesbuciais. Gal yra buvusiu? Kokie atsiliepimai?
Renkuosi tarp dvieju variantu, zinoma nei vienas nera centre, bet gal yra zinanciu kuri vieta patogesne, saugesne, idomesne:
http://www.booking.c...-de-france.html
http://www.booking.c...artre-nord.html
Aciu uz pagalba 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Kenzo26: 24 lapkričio 2012 - 18:14
QUOTE(Kenzo26 @ 2012 11 24, 18:13)
Sveikos, balandzio pradzioje planuoju keliauti i Paryziu ir pradejau ieskoti viesbutuko. Bet toks jausmas, kad pigesni ir geresnese vietose jau uzsakyti. Arba as nemoku ieskoti  ax.gif
Dabar apsistojau ties Ibis tinko viesbuciais. Gal yra buvusiu? Kokie atsiliepimai?
Renkuosi tarp dvieju variantu, zinoma nei vienas nera centre, bet gal yra zinanciu kuri vieta patogesne, saugesne, idomesne:
http://www.booking.c...-de-france.html
http://www.booking.c...artre-nord.html
Aciu uz pagalba  4u.gif

Tikrai yra tu viesbutuku, dar laiko daug, rasite mirksiukas.gif
na is siu jusu issirinktu nezinau, neimciau nei vieno, ieskociau kru arciau, nes tikrai ymanoma uz gera kaina rasti ir arciau centro, dabar nemazai isleisite ant metro smile.gif
bet jeigu jau reiketu rinktis imciau pirmaji varianta smile.gif

paskaitykite keleta temu atgal, rasite ir nuorodu y viesbutukus, ir susigaudysite kur saugiau, kur smagiau ir geriau mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 24, 13:09)
ar daug virsijote?

nežinau, nesvėriau, mes trys moterys vežėmės lagaminus ir kai reikėjo kilstelt vaidinom, kad labai lengva biggrin.gif Į dėžę neprašė dėti, nes matmenys neviršijo smile.gif
QUOTE(anytė @ 2012 11 24, 15:12)
musu nesverė,bet i ta gardą liepė įkišt, susidėt pirktas prekes duty free liepė visiems i savo rankinį bagažą.
Be to porai žmonių prieš mus prie patikros punkto atėmė sūrius viską išmetė, vat čia tai abydna jaučiu turėjo būt  verysad.gif.

čia ne abydna, tiesiog taisyklių nesilaikymas, mes kietus sūrius vežėm ir niekam nekliuvo, o brie ir panašių sūrių tikrai negalima vežti. Skyščių maišelyje vežiausi 7 tokius kaip jogurto indukus po 100 gr, tai niekam nekliuvo, parvežiau mažei skanėstų smile.gif Kosmetikos neturėjau, tai kiek netilpo tų indukų mamai sudėjau smile.gif Svarbiausia laikytis taisyklių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 24, 21:22)

čia ne abydna, tiesiog taisyklių nesilaikymas, mes kietus sūrius vežėm ir niekam nekliuvo, o brie ir panašių sūrių tikrai negalima vežti. Skyščių maišelyje vežiausi 7 tokius kaip jogurto indukus po 100 gr, tai niekam nekliuvo, parvežiau mažei  skanėstų smile.gif Kosmetikos neturėjau, tai kiek netilpo tų indukų mamai sudėjau smile.gif Svarbiausia laikytis taisyklių  4u.gif

o tuos surius dejot y ta maiseli? ar tiesiog y bendra tase/lagamina dejot?
g.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 25, 00:38)
o tuos surius dejot y ta maiseli? ar tiesiog y bendra tase/lagamina dejot?
g.gif

kietus sūrius laikėm lagamine.
Atsakyti