Įkraunama...
Įkraunama...

Paryžius

QUOTE(Nepasimetusi @ 2012 11 22, 19:08)
Musu kelione jau rytoj, siuo metu pakuojames daiktus.
Ir dar vienas klausimas, kiek kainuoja atsiskaitymai banko kortele, arba pinigu isemimas is korteles? MB sako, kad kiekviena karta atsiskaitinedami isleisim labai daug pinigu banko mokesciams, todel sako, kad reikia viska veztis eurais  g.gif

Jei norite sutaupyti, pasistenkite neimti grynųjų iš bankomatų - mokesčiai pakankamai dideli (Swedbank, berods, minimalus mokestis - 10 litų už kiekvieną nuėmimą, arba 2% nuo sumos, jei daug imate). Tuo tarpu atsiskaitinėdami kortele, jokių mokesčių nemokėsite- patikrinta: atsiskaitinėjau dešimtyje Europos šalių - jokių mokesčių bankas nenuskaitė (aš turiu Swedbanko debetinę ir auksinę kreditinę korteles). Taigi, turėkite šiek tiek grynųjų, o daugumoje vietų galėsite atsiskaityti kortele.
Atsakyti
Informacija keliaujantiems: La Defens rajone nuo lapkricio 21 d. iki gruodzio 29 d. vyksta kaledine muge. Aiksteje priesais arka. Mes nespejom ten nueit, nes isskridom 21 d. namo. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(gineituke @ 2012 11 23, 01:37)
Informacija keliaujantiems: La Defens rajone nuo lapkricio 21 d. iki gruodzio 29 d. vyksta kaledine muge. Aiksteje priesais arka. Mes nespejom ten nueit, nes isskridom 21 d. namo. verysad.gif

Mes irgi tą pačią dieną grįžom, nespėjom mugės pažiūrėt. Bet Eliziejaus laukuose mugė vyksta pilnu tempu thumbup.gif Daug daug grožybių mačiau, net ir Kalėdų senis sėdi, siūlo fotografuotis smile.gif
Mano programėlė su viešais tualetais nesuveikė, nors aprašymuose parašyta, kad nereikia jai interneto, bet paieška neveikė biggrin.gif Bet nepasigedom, labai jau daug kur juos matėm smile.gif
Aš buvau su šiltu paltu, tai kartais buvo vėsu, pirštinės tai privalu, ir šiltas šalikas. Šilčiau buvo tik paskutinę dieną, tai gal tik mums su oru nepasisekė doh.gif Ir pastebėjau, kad vakare šilčiau negu dienos metu, tuomet nėra vejo ir labai malonu vaikščioti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 23, 15:48)
Mes irgi tą pačią dieną grįžom, nespėjom mugės pažiūrėt. Bet Eliziejaus laukuose mugė vyksta pilnu tempu  thumbup.gif Daug daug grožybių mačiau, net ir Kalėdų senis sėdi, siūlo fotografuotis smile.gif
Mano programėlė su viešais tualetais nesuveikė, nors aprašymuose parašyta, kad nereikia jai interneto, bet paieška neveikė  biggrin.gif Bet nepasigedom, labai jau daug kur juos matėm  smile.gif
Aš buvau su šiltu paltu, tai kartais buvo vėsu, pirštinės tai privalu, ir šiltas šalikas. Šilčiau buvo tik paskutinę dieną, tai gal tik mums su oru nepasisekė  doh.gif Ir pastebėjau, kad vakare šilčiau negu dienos metu, tuomet nėra vejo ir labai malonu vaikščioti smile.gif

kaip smagu kad muge yra šonze lizei laugh.gif nekantrauju 4u.gif
o as galvoju nesideti dar ziemines striukes smile.gif bet sakot kad vesoka...hmm g.gif

o norejau paklausti, kaip su kvepalais? duty free yra ten ju? ar paciame paryziuje ju gal pirkot, kokioj krautuvelej? dar pagalvojau kad visai auskaru noreciau parsivezti, na sau kaip dovanele biggrin.gif ar labai brangus tokie dalykai? 4u.gif

seip kiek skaiciau temas, visos/visi rase kad labai prastas Bove duty fre g.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 23, 17:35)
kaip smagu kad muge yra šonze lizei  laugh.gif  nekantrauju  4u.gif
o as galvoju nesideti dar ziemines striukes smile.gif  bet sakot kad vesoka...hmm g.gif

o norejau paklausti, kaip su kvepalais? duty free yra ten ju? ar paciame paryziuje ju gal pirkot,  kokioj krautuvelej? dar pagalvojau kad visai auskaru noreciau parsivezti, na sau kaip dovanele biggrin.gif  ar labai brangus tokie dalykai?  4u.gif

seip kiek skaiciau temas, visos/visi rase kad labai prastas Bove duty fre g.gif

Na, nežinau, aš pradžioj norėjau su tokiu gražiu ryškiu paltuku-švarkeliu važiuot,bet paskutinę akimirką persigalvojau ir labai dėl to pasidžiaugiau biggrin.gif man dar reikėjo pasisaugot nuo peršalimų, bet su plonu paltuku tikrai būčiau sustirus. Na, bet gal orai taisosi ir bus šilčiau g.gif
Oro uosto duty free nekoks, kainos kaip ir visur, panašios, iš internetinių parduotuvių panašiom kainom galima parsisiųsti, o pardėse mieste, tai brangoka smile.gif Nors mano mama nusipirko vienus vietoj 58,10 eurų mokėjo 35, bet feelunique be jokių nuolaidų 35 su centais kainuoja biggrin.gif Tai jai būčiau ir pigiau parsiuntus, bet kai suseki viską post faktus, tai nelabai imi į širdį biggrin.gif Nuolaidos dar beveik neprasidėjusios, taimums pasirodė nelabai įkandamos, gražesni bateliai apie 100 eurų, ilgaauliai apie 150, drabužiai gražūs be proto brangūs, o pigesni tai škurliukai, neverti prašomos kainos biggrin.gif Jiems eurais gal ir pigu, bet kai išverti į litus, tai nelabai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 23, 17:21)
Nors mano mama nusipirko vienus vietoj 58,10 eurų mokėjo 35, bet feelunique be jokių nuolaidų 35 su centais kainuoja  biggrin.gif Tai jai būčiau ir pigiau parsiuntus, bet kai suseki viską post faktus, tai nelabai imi į širdį  biggrin.gif Nuolaidos dar beveik neprasidėjusios, taimums pasirodė nelabai įkandamos, gražesni bateliai apie 100 eurų, ilgaauliai apie 150, drabužiai gražūs be proto brangūs, o pigesni tai škurliukai, neverti prašomos kainos  biggrin.gif Jiems eurais gal ir pigu, bet kai išverti į litus, tai nelabai  biggrin.gif

tai vadinas kvepalu iki 50 euru dar galima ypirkti bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
O buvė oro uoste bus įmanoma vyno nusipirkti lauktuvių?
Atsakyti
QUOTE(Sinceraaa @ 2012 11 23, 19:19)
O buvė oro uoste bus įmanoma vyno nusipirkti lauktuvių?

taip smile.gif bet kainos užlenktos biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irisas @ 2012 11 23, 18:40)
taip smile.gif bet kainos užlenktos  biggrin.gif

kokie butelio kaina? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Javute @ 2012 11 23, 20:04)
kokie butelio kaina?  bigsmile.gif

pigiausias jei pamenu 6 eurai, bet labai neskanus buvo, mieste pirkom uz 3 daug skanesnį biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(anytė @ 2012 11 23, 22:26)
pigiausias jei pamenu 6 eurai, bet labai neskanus buvo, mieste pirkom uz 3 daug skanesnį biggrin.gif

uz 3 eurus? biggrin.gif
cia duty free? lotuliukas.gif

aj.. mieste doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Javute: 23 lapkričio 2012 - 22:28
Sveiki,

noriu pasiteirauti, kokioje cia zonoje yra sis viesbutis, atleiskit neimaneliai,bet nesurandu...
My Hotel In France Paris Levallois, 73 Rue Louise Michel, Levallois-Perret, Frankrike
http://www.myhotelin.../how-to-find-us

Ar cia gera vieta apsistoti? neisivaizduoju ar geras susisiekimasir pats rajonas ax.gif

Busiu labai dekinga uz bet kokia pagalba 4u.gif
Atsakyti