Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

kaip rusai sako "ne opiat, a snova" biggrin.gif tiesiog myliu ji. su kitais (geresniais, dosniais, visokiais kitais -iausiais) - negalejau ir nenorejau buti.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 20, 11:59)
O tai gūzai jau užgijo, nuo pirmo užlipimo ant grėblio??

nebuvo guzu, nebuvo kam gyti tongue.gif buvo tiesiog labai abiems naudinga patirtis.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 12:05)
nebuvo guzu, nebuvo kam gyti tongue.gif  buvo tiesiog labai abiems naudinga patirtis.

Nu jau. biggrin.gif Tiek pagiežos buvo, o dabar pist ir viskas gerai??? Kas tas moteris supaisys. g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 20, 12:09)
Nu jau.  biggrin.gif  Tiek pagiežos buvo, o dabar pist ir viskas gerai??? Kas tas moteris supaisys.  g.gif  g.gif

nera jokiu "pist" ir viskas gerai. buvo 3 sunkus menesiai darbui su savim, apmastymams, isvadoms, pasibuvimais su kitais vyrais. nera lengva ir dabar, bet tikiuosi tai bus verta to.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 20, 12:59)
Vel??  blink.gif  blink.gif  blink.gif  O tai gūzai jau užgijo, nuo pirmo užlipimo ant grėblio?? Ar tai meilės pergalė prieš patirtį.  g.gif  g.gif  Juk jau priėjom vieningos nuomonės, kad jaučiai nieko verti gyvuliai ir neverta dėl jų eikvoti gražiausių savo gyvenimo metų.  biggrin.gif  biggrin.gif

nieks nesake, kad jie blogi. tik toks gyvenimas ... smile.gif vieniems pasiseka su tais raguociais.. kitiems nelabai ..o sirdziai kaip sakant neisakysi ...

Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 13:18)
nera jokiu "pist" ir viskas gerai. buvo 3 sunkus menesiai darbui su savim, apmastymams, isvadoms, pasibuvimais su kitais vyrais. nera lengva ir dabar, bet tikiuosi tai bus verta to.

saunuoliai, sekmes Jums. meile yra, reiskias viska atlaikysit, o viskas kas bloga liko jau praeity ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2012 11 21, 08:32)
nieks nesake, kad jie blogi. tik toks gyvenimas ... smile.gif vieniems pasiseka su tais raguociais.. kitiems nelabai ..o sirdziai kaip sakant  neisakysi ... 

blink.gif blink.gif Nu jau?? Ar mes skirtingose temose lankomės?? biggrin.gif biggrin.gif O aksioma: jaučiai nekalti, aplinka kalta, man patinka. lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 20, 13:18)
as vel su jauciu. tuo paciu. jautrus, labai. nepaisant to, kad isore jo - labai musculine.

4u.gif nežinau ką daugiau parašyt apart to, kad palinkėt sėkmės smile.gif ir kantrybės biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 10:36)
blink.gif  blink.gif Nu jau?? Ar mes skirtingose temose lankomės??  biggrin.gif  biggrin.gif  O aksioma: jaučiai nekalti, aplinka kalta, man patinka.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

biggrin.gif biggrin.gif P47, man atrodo, kad iš geraširdiško guodėjo ir patarimų dalintojo virtai į ragus atstačiusį ir gynybinėj pozicijoje bulių biggrin.gif sutaršė moteriškės biggrin.gif žiaurus tas gyvenimas, į moterišką logiką geriau nesigilinti.

aš ir pasigirsiu- mes vis dar kartu, tuose tarpuose, kai nenoriu jo užmušti, atrodo jis man vis labiau ir labiau patinka ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 21 lapkričio 2012 - 08:47
QUOTE(Sahrazad @ 2012 11 21, 08:44)
4u.gif nežinau ką daugiau parašyt apart to, kad palinkėt sėkmės smile.gif ir kantrybės biggrin.gif
Papildyta:

biggrin.gif  biggrin.gif P47, man atrodo, kad iš geraširdiško guodėjo ir patarimų dalintojo virtai į ragus atstačiusį ir gynybinėj pozicijoje bulių biggrin.gif sutaršė moteriškės biggrin.gif žiaurus tas gyvenimas, į moterišką logiką geriau nesigilinti.

aš ir pasigirsiu- mes vis dar kartu, tuose tarpuose, kai nenoriu jo užmušti, atrodo jis man vis labiau ir labiau patinka ax.gif

O į ką gilintis tada, jei jaučio pasaulis tik ant logiškai paaiškinamų reiškinių ir laikosi. g.gif
Atsakyti
aciu, mergaites, uz palaikyma 4u.gif kantrybes man tikrai prireiks. idomus jie vis tik tie jauciai. kai jis atsipalaiduoja (dazniausiai ta busena buna, kai gurksnoja kazka stipresnio), tai jau atsirysa liezuvis, ir jis susako 1 mln komplimentu, pasidalina savo planais, poziuriu ir tu jautiesi tikrai TA jo moterim, jis ta ir pats pasako. kita diena jis jau buna kazkoks saltesnis, tylus, nekalbus. kaip butu 2 skirtingi zmones. ir suprask tu kaip nori, kada jis buna tikras.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 09:36)
blink.gif  blink.gif Nu jau?? Ar mes skirtingose temose lankomės??  biggrin.gif  biggrin.gif  O aksioma: jaučiai nekalti, aplinka kalta, man patinka.  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

is mano puses tikrai tokio nebuvo biggrin.gif kad man nepasiseke su jauciu, tai nereiskia kad jie blogi, o ir gal ir kitiems labiau pasiseks su jais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 21, 11:49)
aciu, mergaites, uz palaikyma 4u.gif kantrybes man tikrai prireiks. idomus jie vis tik tie jauciai. kai jis atsipalaiduoja (dazniausiai ta busena buna, kai gurksnoja kazka stipresnio), tai jau atsirysa liezuvis, ir jis susako 1 mln komplimentu, pasidalina savo planais, poziuriu ir tu jautiesi tikrai TA jo moterim, jis ta ir pats pasako. kita diena jis jau buna kazkoks saltesnis, tylus, nekalbus. kaip butu 2 skirtingi zmones. ir suprask tu kaip nori, kada jis buna tikras.

jo jo, turi jie kažkokį apsauginį kiautą į kurį sulenda, vos tik užkibini kokią jautresnę vietelę. na ką padarysi, idealių nėra,svarbu dar lovoj geras būtų, o kad nešnekus tai gal ir gerai. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 10:58)
O į ką gilintis tada, jei jaučio pasaulis tik ant logiškai paaiškinamų reiškinių ir laikosi.  g.gif

ne visad jau tie veiksmai tokie jau ir logiški. 4u.gif kartais savanaudiški, tai taip, bet ar labai jie logiški? nepasakyčiau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 11 21, 09:49)
ir suprask tu kaip nori, kada jis buna tikras.

Ir tada ir tada. Kai sako ir ką sako tai tikra. O kalbėtis yra sunku paprasčiausiai. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 11:14)
Kai sako ir ką sako tai tikra.

o jau buvau supanikavusi, kad ta jo tyla ir nekalbumas reiskia, kad atsiciuchino po vacation4.gif , pagalvojo - persigalvojo, uztat ir tylesnis, ir saltesnis.
nors pats pasake, kad viska puikiai atsimena, ka sake, ko ne. ax.gif
Atsakyti