Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(lelija_ @ 2012 10 25, 10:53)

lelija_, 25 Spa 2012 - 10:53, parašė:

lelija_, 25 Spa 2012 - 10:53, parašė:

Ar as pykstu?!Hmmmm...cia geras klausimas  biggrin.gif Manau, kad ne, taciau intensyviai svarstau, ar man tokiu santykiu daugiau bereikia. Bet kaip ir sakau, kiekvieni santykiai vis kitokie, ir gilesniuose dalykuose vargiai kuom kaltas zodiako zenklas.

Ar as pykstu?!Hmmmm...cia geras klausimas  biggrin.gif Manau, kad ne, taciau intensyviai svarstau, ar man tokiu santykiu daugiau bereikia. Bet kaip ir sakau, kiekvieni santykiai vis kitokie, ir gilesniuose dalykuose vargiai kuom kaltas zodiako zenklas.

Tai vis dar erzeliojiesi su savo raguočiu? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 25, 12:05)

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:05, parašė:

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:05, parašė:

Tai vis dar erzeliojiesi su savo raguočiu?  biggrin.gif

Tai vis dar erzeliojiesi su savo raguočiu?  biggrin.gif

Kaip matai biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 25, 11:08)

lelija_, 25 Spa 2012 - 11:08, parašė:

lelija_, 25 Spa 2012 - 11:08, parašė:

Kaip matai  biggrin.gif  biggrin.gif

Kaip matai  biggrin.gif  biggrin.gif

Nu bet tai reiškia randi kažką tuose santykiuose, jei dar vis erzeliojiesi. biggrin.gif biggrin.gif Reiškia kažko gero jis turi daugiau nei erzinančių dalykų. Tuo labiau, kad jūsų santykiai vystosi ir šiaip trapiose aplinkybėse (atstumas).
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 25, 12:26)

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:26, parašė:

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:26, parašė:

Nu bet tai reiškia randi kažką tuose santykiuose, jei dar vis erzeliojiesi.  biggrin.gif  biggrin.gif Reiškia kažko gero jis turi daugiau nei erzinančių dalykų. Tuo labiau, kad jūsų santykiai vystosi ir šiaip trapiose aplinkybėse (atstumas).

Nu bet tai reiškia randi kažką tuose santykiuose, jei dar vis erzeliojiesi.  biggrin.gif  biggrin.gif Reiškia kažko gero jis turi daugiau nei erzinančių dalykų. Tuo labiau, kad jūsų santykiai vystosi ir šiaip trapiose aplinkybėse (atstumas).

Taip, jis turi daaaug geru savybiu, kurios mane ir laiko prie jo.
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 25, 11:28)

lelija_, 25 Spa 2012 - 11:28, parašė:

lelija_, 25 Spa 2012 - 11:28, parašė:

Nu reiškia nėra tie jaučiai jau tokie beviltiški. biggrin.gif Išduosiu paslaptį - jaučiai moka gražiai pradėti, bet va po gražios pradžios reikalingas žmogus šalia, kuris padės tęsti tą gražiai pradėta, nes jautis toliau nemoka. Jis ars, raus nosimi žemę, bus darbinis gyvulys, naudokitės tuo, kad tas gražiai pradėtas turėtų tęstinumą. Bet graži pradžia jums suteikia klaidinga iliuzija, kad jautis yra sakralus kažkoks, nes pradžia būna įspūdinga. Čia klaida, jautis yra tik galvijas, nieko sakralaus jame nėra, paprasčiausiai moka pirmą vagą gražiai praarti ir tiek. O jums staiga pradeda rodytis, kad kažko negavote ko tikėjotės, nes kai tų vagų darosi daug, o ir jos visos vienodos - ta pirmoji praranda savo žavesį, bet ar jautis dėl to kaltas?? Gal jūs tikitės iš jaučio, kad jis ims skraidyti? Jaučiai neskraido - jie darbiniai gyvuliai, moka sunkiai dirbti, bet mėgsta gerai ilsėtis, taip kaip jie tai supranta biggrin.gif, nes ėjimas į teatrą jums gal poilsis, o jei jautis eis dėl jūsų - tai jis poilsį iškeitė į "darbą" ir tik dėl jūsų. biggrin.gif

Jautis yra jautis, ne pegasas, o JAUTIS.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 25 spalio 2012 - 11:42
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 25, 12:41)

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:41, parašė:

Publicum47, 25 Spa 2012 - 12:41, parašė:

Nu reiškia nėra tie jaučiai jau tokie beviltiški.  biggrin.gif  Išduosiu paslaptį - jaučiai moka gražiai pradėti, bet va po gražios pradžios reikalingas žmogus šalia, kuris padės tęsti tą gražiai pradėta, nes jautis toliau nemoka. Jis ars, raus nosimi žemę, bus darbinis gyvulys, naudokitės tuo, kad tas gražiai pradėtas turėtų tęstinumą. Bet graži pradžia jums suteikia klaidinga iliuzija, kad jautis yra sakralus kažkoks, nes pradžia būna įspūdinga. Čia klaida, jautis yra tik galvijas, nieko sakralaus jame nėra, paprasčiausiai moka pirmą vagą gražiai praarti ir tiek. O jums staiga pradeda rodytis, kad kažko negavote ko tikėjotės, nes kai tų vagų darosi daug, o ir jos visos vienodos - ta pirmoji praranda savo žavesį, bet ar jautis dėl to kaltas?? Gal jūs tikitės iš jaučio, kad jis ims skraidyti? Jaučiai neskraido - jie darbiniai gyvuliai, moka sunkiai dirbti, bet mėgsta gerai ilsėtis, taip kaip jie tai supranta  biggrin.gif, nes ėjimas į teatrą jums gal poilsis, o jei jautis eis dėl jūsų - tai jis poilsį iškeitė į "darbą" ir tik dėl jūsų.  biggrin.gif 

Nu reiškia nėra tie jaučiai jau tokie beviltiški.  biggrin.gif  Išduosiu paslaptį - jaučiai moka gražiai pradėti, bet va po gražios pradžios reikalingas žmogus šalia, kuris padės tęsti tą gražiai pradėta, nes jautis toliau nemoka. Jis ars, raus nosimi žemę, bus darbinis gyvulys, naudokitės tuo, kad tas gražiai pradėtas turėtų tęstinumą. Bet graži pradžia jums suteikia klaidinga iliuzija, kad jautis yra sakralus kažkoks, nes pradžia būna įspūdinga. Čia klaida, jautis yra tik galvijas, nieko sakralaus jame nėra, paprasčiausiai moka pirmą vagą gražiai praarti ir tiek. O jums staiga pradeda rodytis, kad kažko negavote ko tikėjotės, nes kai tų vagų darosi daug, o ir jos visos vienodos - ta pirmoji praranda savo žavesį, bet ar jautis dėl to kaltas?? Gal jūs tikitės iš jaučio, kad jis ims skraidyti? Jaučiai neskraido - jie darbiniai gyvuliai, moka sunkiai dirbti, bet mėgsta gerai ilsėtis, taip kaip jie tai supranta  biggrin.gif, nes ėjimas į teatrą jums gal poilsis, o jei jautis eis dėl jūsų - tai jis poilsį iškeitė į "darbą" ir tik dėl jūsų.  biggrin.gif 

O jei jautis po klubus skraido? smile.gif Ir savo noru? doh.gif As kaip tik to ir noreciau, kad jis butu namiseda, issilakstes, igauciau daugiau pasitikejimo juo ir butu dusioj daug lengviau smile.gif Deja... Visi sie dalykai, kuriuos P47 vardini, kaip neigiamus, man jie kaip tik teigiami ir as ju slapta laukiu is savo jaucio (mintyse: na kada gi tu issilakstysi?!!) doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 24, 16:17)

Publicum47, 24 Spa 2012 - 16:17, parašė:

Publicum47, 24 Spa 2012 - 16:17, parašė:

* Nu va, bent nusišypsojot, o tai visi temą paversit į "nusivylusių jaučiai namų šeimininkių klubą".

** A galit papunkčiui išdėstyti kas tiksliai jums nepatinka jaučiuose:
1........
2........
3........
4.........
*** Ir tik nereikia man pasakoti kad viskas nepatinka.  biggrin.gif  Va Sahrazad "traukinys" iš viso stoja tik stotelėse su pavadinimu "Jaučiai".  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu juk traukia kažkas?? Kuom jau tie raguotieji jus "pavaišina", kad staiga užsinorite ilgiau "pasisvečiuoti".  biggrin.gif

* Nu va, bent nusišypsojot, o tai visi temą paversit į "nusivylusių jaučiai namų šeimininkių klubą".

** A galit papunkčiui išdėstyti kas tiksliai jums nepatinka jaučiuose:
1........
2........
3........
4.........
*** Ir tik nereikia man pasakoti kad viskas nepatinka.  biggrin.gif  Va Sahrazad "traukinys" iš viso stoja tik stotelėse su pavadinimu "Jaučiai".  biggrin.gif  biggrin.gif  Nu juk traukia kažkas?? Kuom jau tie raguotieji jus "pavaišina", kad staiga užsinorite ilgiau "pasisvečiuoti".  biggrin.gif

* o labai geras temos pavadinimas thumbup.gif "Nusivylusių jaučių draugių/žmonų klubas" biggrin.gif
** 1. Kartojasi, bet savanaudiškumas
2. savininkiškumas (labai jaučiasi tas "mano mano mano")
3. valdingumas ( doh.gif )
4. tinginystė
5. daugiau nebesugalvoju, bet tikrai yra ir daugiau minusų (nieks nėra tobulas)
*** čia jau mano karma tokia matyt. šiam gyvenimo periodui Dievas ruošia aštrų saldžiarūgštį patiekalą iš jautienos, tik reikia išsirinkti kurį gyvulį skersti mėsai biggrin.gif tikrai yra kas traukia, bet yra ir kas atstumia, bet ir pati neideali. o kai matai jo minusus pati iš savęs imi mažiau reikalauti:) taip kad nė nedvejodama šypsausi simpatiškiems vyrams rolleyes.gif , jei matau, kad ir jis liežuvį smailina prieš kitas ypatas ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 25, 13:41)

Publicum47, 25 Spa 2012 - 13:41, parašė:

Publicum47, 25 Spa 2012 - 13:41, parašė:

* Nu reiškia nėra tie jaučiai jau tokie beviltiški.  biggrin.gif  Išduosiu paslaptį - jaučiai moka gražiai pradėti, bet va po gražios pradžios reikalingas žmogus šalia, kuris padės tęsti tą gražiai pradėta, nes jautis toliau nemoka. <..>

* Nu reiškia nėra tie jaučiai jau tokie beviltiški.  biggrin.gif  Išduosiu paslaptį - jaučiai moka gražiai pradėti, bet va po gražios pradžios reikalingas žmogus šalia, kuris padės tęsti tą gražiai pradėta, nes jautis toliau nemoka. <..>

* labai geras pastebėjimas, aš ir vis galvodavau kur dingsta ta ugnelė? g.gif kaip ir su tuo buvusiu, tai iš pradžių taip gražiai poravimosi šokį šoko, paskui išvis nustojo pastebėti mano egzistenciją šalia, o kai "likom draugais" pradėjo girtas rašinėti sms kad ilgisi ir kad nori susitikt. ot asilas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 25, 11:47)

lelija_, 25 Spa 2012 - 11:47, parašė:

O jei jautis po klubus skraido?  smile.gif Ir savo noru? doh.gif As kaip tik to ir noreciau, kad jis butu namiseda, issilakstes, igauciau daugiau pasitikejimo juo ir butu dusioj daug lengviau  smile.gif Deja... Visi sie dalykai, kuriuos P47 vardini, kaip neigiamus, man jie kaip tik teigiami ir as ju slapta laukiu is savo jaucio (mintyse: na kada gi tu issilakstysi?!!) doh.gif

O jei jautis po klubus skraido?  smile.gif Ir savo noru? doh.gif As kaip tik to ir noreciau, kad jis butu namiseda, issilakstes, igauciau daugiau pasitikejimo juo ir butu dusioj daug lengviau  smile.gif Deja... Visi sie dalykai, kuriuos P47 vardini, kaip neigiamus, man jie kaip tik teigiami ir as ju slapta laukiu is savo jaucio (mintyse: na kada gi tu issilakstysi?!!) doh.gif

mastau.gif Kažkur aš jau tai mačiau. g.gif Aaaaa nu gi ir aš taip darydavau kai buvau jaunas ir gražus. biggrin.gif biggrin.gif

Nuvilsiu tave truputį. Per savo gyvenimą aš išsiskyrimų su draugėm turėjau daug, o bet tačiau skausmingi buvo tik du, kurie turėjo įtakos mano pasiryžimui pirštis savo žmonai. Gyvenau palaidą gyvenimą ir moterys keisdavosi, niekada nežadėjau joms jokių santykių, paprasčiausiai buvo gerai ir tiek, o ką jos galvodavo aš nežinau - man nieko nesakydavo (matyt galvodavo kaip ir jūs), o ir išsiskyrimai buvo tokie be "durų trankymo", nes kartu negyvendavom šiaip susibėgdavom linksmam laiko praleidimui, bet niekada to ir neslėpiau, o ir nežadėjau santykių tęstinumo. Va paskutiniai dveji santykiai buvo rimtesni (vėl be mano pažadų, bet su apmąstymais) ir kai jie nutrūkdavo (abu kartus ne mano iniciatyva) man skaudėdavo. O motyvai matyt buvo lygiai tokie, kokie ir jūsų jei nuspręstumėt nutraukti santykius - jie neturėdavo aiškaus horizonto. Todėl santykius su savo žmona aš puoselėjau nuo pat pradžių, o ir neleidau abejoti mano ketinimų rimtumu ir ką............gavau su naguota letena į tarpuragį jos tylėjimu. biggrin.gif

Tai dabar galvoju, gal jaučiams reikia kelių skausmingų išsiskyrimų, gal yra tam limituota kvota, kad jautis iš veršiuko virstu rimtu jaučiu?? Va šito aš nežinau, galiu tik pasidalinti patirtimi, kad man tai labai daug reiškė ir įtakojo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 25 spalio 2012 - 12:27
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 24, 08:53)

Publicum47, 24 Spa 2012 - 08:53, parašė:

Publicum47, 24 Spa 2012 - 08:53, parašė:

Tik jaučiai akcentus deda būtent ten, kur kiti gal ir pro pirštus pažiūrėtų.  biggrin.gif

Tik jaučiai akcentus deda būtent ten, kur kiti gal ir pro pirštus pažiūrėtų.  biggrin.gif

nagi, nagi, placiau bigsmile.gif

QUOTE(claudy @ 2012 10 24, 11:36)

claudy, 24 Spa 2012 - 11:36, parašė:

claudy, 24 Spa 2012 - 11:36, parašė:

Droviu buna jauciu, bet jie sugeba ramiai tyliai graziai susneketi

Droviu buna jauciu, bet jie sugeba ramiai tyliai graziai susneketi

o taip smile.gif mano pradzia su jauciu tokia butent ir buvo biggrin.gif jis ramiai, tyliai kazka pasakojo, as klausiausi su sypsena smile.gif nors man jis jokio ypatingo ispudzio nebuvo padares. nors kitoms daro: aukstas, isvaizdus, bla bla...
QUOTE(Liutas2006 @ 2012 10 25, 07:46)

Liutas2006, 25 Spa 2012 - 07:46, parašė:

Liutas2006, 25 Spa 2012 - 07:46, parašė:

Tarsi kokia savotiska siurbele naudoja salia esanti zmogu, taciau emociskai neatsimoka tuo paciu.

Tarsi kokia savotiska siurbele naudoja salia esanti zmogu, taciau emociskai neatsimoka tuo paciu.

100% sutinku. mane issekino tie santykiai, nes buvau tik duodanti ir nieko negaunanti. isbleso jausmai, kai tik duodi, duodi ir jokio atsako, o dar ir issikalinejimas kazkoks.
QUOTE(lelija_ @ 2012 10 25, 11:47)

O jei jautis po klubus skraido?  smile.gif Ir savo noru? doh.gif

O jei jautis po klubus skraido?  smile.gif Ir savo noru? doh.gif

drinks_cheers.gif arba su draugais kazkur trali-vali doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 25, 13:26)

Publicum47, 25 Spa 2012 - 13:26, parašė:

Publicum47, 25 Spa 2012 - 13:26, parašė:

mastau.gif Kažkur aš jau tai mačiau.  g.gif  Aaaaa nu gi ir aš taip darydavau kai buvau jaunas ir gražus.  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuvilsiu tave truputį. Per savo gyvenimą aš išsiskyrimų su draugėm turėjau daug, o bet tačiau skausmingi buvo tik du, kurie turėjo įtakos mano pasiryžimui pirštis savo žmonai. Gyvenau palaidą gyvenimą ir moterys keisdavosi, niekada nežadėjau joms jokių santykių, paprasčiausiai buvo gerai ir tiek, o ką jos galvodavo aš nežinau - man nieko nesakydavo (matyt galvodavo kaip ir jūs), o ir išsiskyrimai buvo tokie be "durų trankymo", nes kartu negyvendavom šiaip susibėgdavom linksmam laiko praleidimui, bet niekada to ir neslėpiau, o ir nežadėjau santykių tęstinumo. Va paskutiniai dveji santykiai buvo rimtesni (vėl be mano pažadų, bet su apmąstymais) ir kai jie nutrūkdavo (abu kartus ne mano iniciatyva) man skaudėdavo. O motyvai matyt buvo lygiai tokie, kokie ir jūsų jei nuspręstumėt nutraukti santykius - jie neturėdavo aiškaus horizonto. Todėl santykius su savo žmona aš puoselėjau nuo pat pradžių, o ir neleidau abejoti mano ketinimų rimtumu ir ką............gavau su naguota letena į tarpuragį jos tylėjimu.  biggrin.gif 

Tai dabar galvoju, gal jaučiams reikia kelių skausmingų išsiskyrimų, gal yra tam limituota kvota, kad jautis iš veršiuko virstu rimtu jaučiu?? Va šito aš nežinau, galiu tik pasidalinti patirtimi, kad man tai labai daug reiškė ir įtakojo.    biggrin.gif

mastau.gif Kažkur aš jau tai mačiau.  g.gif  Aaaaa nu gi ir aš taip darydavau kai buvau jaunas ir gražus.  biggrin.gif  biggrin.gif

Nuvilsiu tave truputį. Per savo gyvenimą aš išsiskyrimų su draugėm turėjau daug, o bet tačiau skausmingi buvo tik du, kurie turėjo įtakos mano pasiryžimui pirštis savo žmonai. Gyvenau palaidą gyvenimą ir moterys keisdavosi, niekada nežadėjau joms jokių santykių, paprasčiausiai buvo gerai ir tiek, o ką jos galvodavo aš nežinau - man nieko nesakydavo (matyt galvodavo kaip ir jūs), o ir išsiskyrimai buvo tokie be "durų trankymo", nes kartu negyvendavom šiaip susibėgdavom linksmam laiko praleidimui, bet niekada to ir neslėpiau, o ir nežadėjau santykių tęstinumo. Va paskutiniai dveji santykiai buvo rimtesni (vėl be mano pažadų, bet su apmąstymais) ir kai jie nutrūkdavo (abu kartus ne mano iniciatyva) man skaudėdavo. O motyvai matyt buvo lygiai tokie, kokie ir jūsų jei nuspręstumėt nutraukti santykius - jie neturėdavo aiškaus horizonto. Todėl santykius su savo žmona aš puoselėjau nuo pat pradžių, o ir neleidau abejoti mano ketinimų rimtumu ir ką............gavau su naguota letena į tarpuragį jos tylėjimu.  biggrin.gif 

Tai dabar galvoju, gal jaučiams reikia kelių skausmingų išsiskyrimų, gal yra tam limituota kvota, kad jautis iš veršiuko virstu rimtu jaučiu?? Va šito aš nežinau, galiu tik pasidalinti patirtimi, kad man tai labai daug reiškė ir įtakojo.    biggrin.gif

Maniskis man vis pudrina smegenis, kad as jam tikrai vienintele ir as tuo kazkaip tikiu, bet, aisku, negali zinot verysad.gif O siaip tai kiek bandziau parist musu bendravima, nu jis vejas, verkslena, atkakliai iesko kontakto..Bet seliojimai nesibaigia doh.gif Ir beje, maniskis aiskina, kad mato santykiu testinuma ir nenori, kad jie pasibaigtu, tik dar reikia laiko doh.gif (laiko kam??? blink.gif cia juk ne apie vedybas kalba ir net ne apie gyvenima kartu). Na, vat ir nezinau, siaip jis atrodo labai kreipia demesi i tai, kas man patinka, ir kas ne, analizuoja, stengiasi taisytis. Matau jo pastangas ir vertinu, bet durnavojimai vistiek jam artimi nors tu ka doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 25 spalio 2012 - 13:15
labai teisingai buvo pasakyta apie ta vaga..mes gyvenam ir as vis galvoju kodel vos tik susituokus dingo tas viliojimas. norejimas kad zmogus butu salia,toks jausmas, lyg supanciotum gyvuli, juk niekur nedings...tikrai paskui viskas nusidazo kitom spalvom...
vel gi pritariu ir tam,kad jauciai negali atsispirti savo yprociam, nors ir santykiu nutraukti nori...nes jiem patogiau taip...is kitos puses tai rodo ju silpnuma...na bent jau mano vyras...vargu ar jis sugebetu mane palikti, nors koses privires iki soties(vien neistikimybe 3m slepta, su galvojimo kad niekad nesuzinosiu)...o gal mum sunkiau nes mes abu jauciai esam...as pradzios zenklo, jis vidurio...kartais mes tokie panasus...tik zvilgsnio uztenka ir zinai ko nori...arba vienu metu pasakymas tu paciu zodziu...
netgi vestuviu foto turim su vienodom veido mimikom, nors vyras stovejo man uz nugaros ir nei jis nei as jo nemaciau veido...
siaip,del emimo.....mano irgi toks, jam duok o paskui jis pagalvos ar verta ir jam kazka duot, arba per pykcius ir zyzimus turi isiprasyt..
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 25, 14:38)

*Tinginiuke*, 25 Spa 2012 - 14:38, parašė:

*Tinginiuke*, 25 Spa 2012 - 14:38, parašė:

labai teisingai buvo pasakyta apie ta vaga..mes gyvenam ir as vis galvoju kodel vos tik susituokus dingo tas viliojimas. norejimas kad zmogus butu salia,toks jausmas, lyg supanciotum gyvuli, juk niekur nedings...tikrai paskui viskas nusidazo kitom spalvom...
vel gi pritariu ir tam,kad jauciai negali atsispirti savo yprociam, nors ir santykiu nutraukti nori...nes jiem patogiau taip...is kitos puses tai rodo ju silpnuma...na bent jau mano vyras...vargu ar jis sugebetu mane palikti, nors koses privires iki soties(vien neistikimybe 3m slepta, su galvojimo kad niekad nesuzinosiu)...o gal mum sunkiau nes mes abu jauciai esam...as pradzios zenklo, jis vidurio...kartais mes tokie panasus...tik zvilgsnio uztenka ir zinai ko nori...arba vienu metu pasakymas tu paciu zodziu...
netgi vestuviu foto turim su vienodom veido mimikom, nors vyras stovejo man uz nugaros ir nei jis nei as jo nemaciau veido...
siaip,del emimo.....mano irgi toks, jam duok o paskui jis pagalvos ar verta ir jam kazka duot, arba per pykcius ir zyzimus turi isiprasyt..

Atsiprasau, cia, zinoma labai asmeniski reikalai ir problemos Jusu seimoje. Taciau tokia neistikimybe jus atleidote? ar kaip? Nu vat zinodama toki fakta, nebenoreciau su tuom zmogum nei daugiau buiti kurti, nei jokiu ateities planu, nei kartu miegoti. Net ne nebenoreciau, bet nebegaleciau.
Atsakyti