apie kokį puolimą kalba eina
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 08:23)
O vardas is A raides???
būtent iš A
bet aš turiu įtarimą, kad metų kategorija ne ta... na pasakysiu tik tiek: jis namie augina 2 kates (katę ir katiną), tai gal išsklaidysim įtarimus...
QUOTE(AstaRaud @ 2013 10 01, 09:01)
būtent iš A
bet aš turiu įtarimą, kad metų kategorija ne ta... na pasakysiu tik tiek: jis namie augina 2 kates (katę ir katiną), tai gal išsklaidysim įtarimus...
Mmmm, nu eina sauuuuu
keliames i az? Ar cia dar parasysi kiek jam metu?
Papildyta:
Aaaa, apie kates tai tik daar paskaiciau, nu ne, tuose namuose, kuriuose as pas ji buvau, tai nebuvo kaciu
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 10:09)
galiu ir AŽ , o tai katinai yra????
tai tikrai ne tas, nes katinai yra tikrai, nemanau, kad tau užsukus į svečius jis būtų juos kur nors išvežęs...
Nu jo jo, ne tas gaunasi, nes maniskis ne tik neturi katinu, bet ir yra didelis sunu myletojas.
Bet uf, jau buvau issigandus.
Ai, nors ko cia, nes su juo vis tiek mums nieko nesigauna, tipinis, pagal visu aprasymus cia... Tai demesys, tai dingineja ir tyli, o po to kaip niekur nieko issoka skype ir siuntineja bajeriukus visokius.... Viskas, eina velniop jau tas jautis Nors taaaip patiko
Ai, nors ko cia, nes su juo vis tiek mums nieko nesigauna, tipinis, pagal visu aprasymus cia... Tai demesys, tai dingineja ir tyli, o po to kaip niekur nieko issoka skype ir siuntineja bajeriukus visokius.... Viskas, eina velniop jau tas jautis Nors taaaip patiko
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 10:16)
Nu jo jo, ne tas gaunasi, nes maniskis ne tik neturi katinu, bet ir yra didelis sunu myletojas.
ar yra nors viena kuri jaučiu nenusivylus būtu, o tai vis siunčiat ir siunčiat juos velniop
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 07:23)
O vardas is A raides???
maniskio ir is A
QUOTE(AstaRaud @ 2013 10 01, 09:01)
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 09:16)
maniskis irgi sunu myletojas koki taviskis turi?
QUOTE(Mute @ 2013 10 01, 10:26)
ar yra nors viena kuri jaučiu nenusivylus būtu, o tai vis siunčiat ir siunčiat juos velniop
Kaip pasakytu Publicum, pacios jus blogos
QUOTE(~Aylin @ 2013 10 01, 09:28)
Du vokieciu aviganius, bet laiko juos ne savo namuose Tas pats?
QUOTE(O-tome @ 2013 10 01, 09:34)
Du vokieciu aviganius, bet laiko juos ne savo namuose Tas pats?
panasiai... bet buvo 1 vokieciu aviganis ir irgi ne savo namuose kieno namuose?