Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

Čia gal visai ne principai, o tiesiog nesusikalbat, nerandat bendros kalbos, požiūriai skirtingi ir panašiai. Juk ne visi žmonės gali tarpusavy bendraut
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 30, 14:40)
Čia gal visai ne principai, o tiesiog nesusikalbat, nerandat bendros kalbos, požiūriai skirtingi ir panašiai. Juk ne visi žmonės gali tarpusavy bendraut

Gal . Norai skirtingi.Ir abu ženklai su ragais (esu ožiaragė) smile.gif
Atsakyti
nežinau kaip jaučiai su ožiaragiais sutaria, tinka vienas kitam ar ne smile.gif o jei norai skiriasi, tai kam bendraut toliau?
Atsakyti
4u.gif
Atsakyti

jau aišku ir ramu? smile.gif
Atsakyti
Ramu. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(pasikeitusi @ 2013 09 30, 13:38)
Manyciau, kad jauciai gana greitai ir tvirtai apsisprendzia ar santykiai jiems atrodo  perspektyvus ar ne.
O del to kad bendrauja.... na... jeigu nera horizonte moters vedyboms, tai kodel nepabendrauti...
Manau, kad jeigu jau Jautis apsisprende, kad cia TA, vienintele, jo elgesys nekels abejoniu.
Juolab, kad jie savininkiski ir labai aiskiai apibreze "kas mano tai mano".
Taip, asmenines erdves pomegiams ir virskinimui jiems reikia, bet  jautis nedingines savaitemis jeigu jo poziuris i moteri yra rimtas. O rimtas- t.y. seimos kurimas.
Racionalus tai zmones. 

Jeigu as neteisi, tegu Publicum pataiso  biggrin.gif

Nelabai domiuosi horoskopais, siek tiek su sypsena i juos ziuriu.  zenklo charakteristiku neanalizuoju.  Tiesiog rasau, ka pastebejau, jeigu tai galima priskirti jautiskumui.  biggrin.gif Tad gali buti, kad kartoju tai, kas jau buvo parasyta.

As manau taip pat
Atsakyti

Buvau praleidus pasikeitusios postą ir panašu kad ji teisi. Horoskopai šiaip tik kažkiek apibūdina ženklo bruožus, paskaičius jaučio horoskopą nelabai suprasi kas per ženklas. Tik kai paskaičiau abi temas su Publikum paaiškinimais apie jautį ir palygynau su kuo pačiai teko susidurt tai panašumų yra, ir geriau eina suprast kai kuriuos jaučio poelgius, kurie buvo nelabai suprantami
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 09 30, 09:16)
nea , jis Vilniuje... lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif O vardas is A raides???
Atsakyti

A tai dar neišsiaiškinot lotuliukas.gif
Atsakyti
Na dar ne... Vajetau, tikiuosi, ne tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai aš kalbu nesąmones tai yra pradedama pulti , kai kiti kalba , tai nekreipiama dėmesio ir tai galima daryti. mad.gif mad.gif mad.gif
Atsakyti