Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 21:08)
blink.gif nieko sau būdas parodyt kad nenori bendraut. Nu ot vyrai šiais laikais, pastebėjau kad ne vienas taip elgiasi, deda į kojas kaip kiškiai nieko nepasakę, užsitveria tylos siena ir nesuprasi dėl ko doh.gif  bet dabar ramia sąžine gali kito dairytis  4u.gif  biggrin.gif
Papildyta:

o va apgavysčių, melo tai jaučiai nemėgsta. Nors jo vietoj kažin ar aš ir būčiau ėjus susitikt, jei žinočiau, kad su kažkuo dar susirašinėja, nerimtai tai atrodo , kam laiką tada gaišt

Kaip reikia suprasti bendraujant internetu , kad su kitais susirašinėjama ? Negi turi gerą nuojautą?
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 21:25)
Kaip reikia suprasti bendraujant internetu , kad su kitais susirašinėjama ? Negi turi gerą nuojautą?

Nežinau kaip jie tai supranta, bet maniškis jautis tai pasakė kad turi nuojautą, o kaip iš tikro kas čia žino smile.gif o šiaip tai iš bendravimo, ką ir kaip rašai galima per laiką suprast ko nori, ko tikisi ir koks žmogus yra, aišku ne 100 % , bet... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 21:53)
Nežinau kaip jie tai supranta, bet maniškis jautis tai pasakė kad turi nuojautą, o kaip iš tikro kas čia žino  smile.gif o šiaip tai iš bendravimo, ką ir kaip rašai galima per laiką suprast ko nori, ko tikisi ir koks žmogus yra, aišku ne 100 % , bet... smile.gif

Suprantu.
Atsakyti

dabar suksi galvą iš ko suprato kad dar su kažkuo bendravai ? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 22:25)
dabar suksi galvą iš ko suprato kad dar su kažkuo bendravai ? smile.gif

Taip. smile.gif
Atsakyti

o pas pačią yra nuojautą, atspėji kad žaidžia ar ne? smile.gif tas gal padėtų atspėt. yra pasakymas " nesielk su kitais taip, kaip nenorėtum kad su tavim pasielgtų" 4u.gif smile.gif

ka tik perskaičiau apie Zodiako Ženklų išskirtinius charakterio bruožus. Kai kurie atitinka, dėl kitų dar nežinau g.gif

JAUTIS

1. Negaila pinigų pirkiniui, gaila vakarėliui.
2. Man svetimo nereikia, tik nelieskite manojo.
3. Geriau nykesnis pasaulis, nei nuolatiniai ginčai.
4. Nekliudyk to, kas patogiai įsitaisė.
5. Geriau graži sofa nei gražus saulėtekis.
6. Maistas – rimtas daiktas.
7. Švelnumas duos dvigubos naudos.
8. Kai esi antras, nepersistengi.
9. Negaliu pakęsti trumpalaikių dalykų.
10. Degustatorius – štai tikrasis mano pašaukimas.

http://www.moteris.l...u.d?id=62697137
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 23:01)
o pas pačią yra nuojautą, atspėji kad žaidžia ar ne? smile.gif tas gal padėtų atspėt. yra pasakymas " nesielk su kitais taip, kaip nenorėtum kad su tavim pasielgtų" 4u.gif  smile.gif

ka tik perskaičiau apie Zodiako Ženklų išskirtinius charakterio bruožus. Kai kurie atitinka, dėl kitų dar nežinau  g.gif

JAUTIS

1. Negaila pinigų pirkiniui, gaila vakarėliui.
2. Man svetimo nereikia, tik nelieskite manojo.
3. Geriau nykesnis pasaulis, nei nuolatiniai ginčai.
4. Nekliudyk to, kas patogiai įsitaisė.
5. Geriau graži sofa nei gražus saulėtekis.
6. Maistas – rimtas daiktas.
7. Švelnumas duos dvigubos naudos.
8. Kai esi antras, nepersistengi.
9. Negaliu pakęsti trumpalaikių dalykų.
10. Degustatorius – štai tikrasis mano pašaukimas.

http://www.moteris.l...u.d?id=62697137

Lyg ir nesielgiau labai bjauriai , bet gal su manim buvo nuobodu.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 19:08)
o va apgavysčių, melo tai jaučiai nemėgsta. Nors jo vietoj kažin ar aš ir būčiau ėjus susitikt, jei žinočiau, kad su kažkuo dar susirašinėja, nerimtai tai atrodo , kam laiką tada gaišt

Kaip pirštu į akį.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 23:19)
Kaip pirštu į akį.

Šiaip aš ne jautis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 21:23)
Šiaip aš ne jautis  biggrin.gif

Tai aš supratau, kad tik prijaučianti šiems galvijams. biggrin.gif Bet juk ne būtina būti Sokratu, kad rasti teisingą minti. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 23:19)
Kaip pirštu į akį.

Esu debilė. Ir tokios jaučiams nepatinka.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 28, 00:29)
Tai aš supratau, kad tik prijaučianti šiems galvijams.  biggrin.gif  Bet juk ne būtina būti Sokratu, kad rasti teisingą minti.  4u.gif

kol kas bandanti juos suprast, nes patirties su tais galvijais nerasta iki šiol biggrin.gif ir nusprenžiau geriau eit miegot, kol neužsiplieskiau kaip degtukas, nes sunervavo jaucio tylejimas si vakara mad.gif smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 28, 00:40)
Esu debilė. Ir tokios jaučiams nepatinka.

blink.gif o čia kas per saves įvertinimas??? jei save taip vertinsi, tai ne tik jaučiams, bet niekam nepatiksi schmoll.gif
Atsakyti