Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(~Aylin @ 2013 09 27, 08:31)
ne faktas. nes kai jautis tikrai nori, tai tikrai eina per galvas, siekia, nieko nebijo ir neatsiranda karta per pusmeti kaip vaiduoklis. labiau atrodo, kad jis vis dar tokiais atsiradimais isitikina ir itvirtina savo ego, kad va, vis dar, reikalui esant, laukiamas, mylimas, geidziamas (nors ji to atvirai ir nesako, bet juk ir nebutina smile.gif

Kai ir ne faktas yra tavo aprašytas variantas. smile.gif

O kaip yra iš tikrųjų tik jie ir gali išsiaiškinti.
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2013 09 27, 08:34)
Kazkodel ir as taip manau  4u.gif Jei butu is abieju pusiu taip stipru, tai ir susideliotu viskas...

va čia ir yra visa bėda: tu manai taip, o kaip yra iš tikrųjų tu nežinai. Jis mano kitaip, o kaip yra iš tikrųjų nežino ir abu tampotės, nes kiekvienas iš kito tikitės kažkokio to ženklo, kada galėsite atsiverti nuoširdiai.
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 10:36)
Tai gal suprato kad žaidžiat, todėl ir dingo.

aš nežaidžiau .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 10:51)
aš nežaidžiau .

Na čia jau jums geriau žinot kaip buvo. O šiuo atveju manau geriau mažiauk sukt galvą dėl jo, palaukt kas bus 30 d, bet nedėt per daug vilčių, kad susitiksit 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 27, 11:05)
Na čia jau jums geriau žinot kaip buvo. O šiuo atveju manau geriau mažiauk sukt galvą dėl jo, palaukt kas bus 30 d, bet nedėt per daug vilčių, kad susitiksit 4u.gif

Nėra lengva laukti . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 10:22)
Nėra lengva laukti .  smile.gif

Nelaukit 4u.gif
Atsakyti
Jau nebelaukiu , susirašinėju su kitais .
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 11:33)
Jau nebelaukiu , susirašinėju su kitais .

tai ir gerai 4u.gif
Atsakyti
Bent bus ką prisiminti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 09:39)
Bent bus ką prisiminti  smile.gif

kai tik atsiras tinkamas variantas, sio net neprisiminsi smile.gif
Atsakyti
smile.gif
Atsakyti
Parašiau jaučiui žinutę ir paaiškėjo , kad esu užblokuota. Manau , jis suprato,kad susirašinėju ir su kitais , todėl taip ir atsitiko.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 27 rugsėjo 2013 - 18:58

blink.gif nieko sau būdas parodyt kad nenori bendraut. Nu ot vyrai šiais laikais, pastebėjau kad ne vienas taip elgiasi, deda į kojas kaip kiškiai nieko nepasakę, užsitveria tylos siena ir nesuprasi dėl ko doh.gif bet dabar ramia sąžine gali kito dairytis 4u.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 20:36)
Parašiau jaučiui žinutę ir paaiškėjo , kad esu užblokuota. Manau , jis suprato,kad susirašinėju ir su kitais , todėl taip ir atsitiko.

o va apgavysčių, melo tai jaučiai nemėgsta. Nors jo vietoj kažin ar aš ir būčiau ėjus susitikt, jei žinočiau, kad su kažkuo dar susirašinėja, nerimtai tai atrodo , kam laiką tada gaišt
Atsakyti