Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 07:49)
Todėl tai žaidimas.

что и требовалось доказать... kas ir su kuo cia zaidzia..
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 27, 07:55)
что и требовалось доказать... kas ir su kuo cia zaidzia..

Žaidimas nebūtų žaidžiamas, jei kažkuris jį nutrauktų. tongue.gif Todėl žaidžia abu. Kiekvienas matyt turėdamas kažkokių lūkesčių. g.gif Nežinau kokių. Lelija sakys, kad jai tai atsibodo ir nieko jai nereikia, o bet tačiau nepadaro vieno, aiškaus, nedviprasmiško nukirtimo: nebeskambink, nerašyk, nebandyk susitikti, tu mane erzini. Va todėl žaidimas tęsiasi. Abu iš to pasitikrina savo kotiruotes.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 08:03)
Žaidimas nebūtų žaidžiamas, jei kažkuris jį nutrauktų.  Va todėl žaidimas tęsiasi.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
Be tokių žaidimų nuobodu būtų gyventi.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 08:11)

Bet tada ir nereikia kniaukti, kad blogi tik jaučiai, jei dalyvaujate tame žaidime. tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 27 rugsėjo 2013 - 08:13
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 08:11)

o dabar jums labai linksma su jusu dingusiu jauciu? nail.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 10:13)
Bet tada ir nereikia kniaukti, kad blogi tik jaučiai, jei dalyvaujate tame žaidime.  tongue.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 09 27, 10:14)
o dabar jums labai linksma su jusu dingusiu jauciu? nail.gif

Jie ir yra blogi , taip , nelinksma man dabar . cray.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 27 rugsėjo 2013 - 08:18
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 09:13)
Bet tada ir nereikia kniaukti, kad blogi tik jaučiai, jei dalyvaujate tame žaidime.  tongue.gif

Deja, nepasakau jam ne del to, kad patinka zaidimai. Zaidimai man nepatinka, isaugau seniai is paauglystes sindromo smile.gif Nepasakau del to, kad yra jausmai tam zmogui, giliai, uzspausti...Ir kaskart kai apsireiskia, suvirpa sirdele, ir tada pagalvoju: geriau jau tu man neapsireikstum, daug greiciau pamirsciau tuos jausmuos, kurie neturi ateities.
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 09 27, 08:19)
Deja, nepasakau jam ne del to, kad patinka zaidimai. Zaidimai man nepatinka, isaugau seniai is paauglystes sindromo  smile.gif Nepasakau del to, kad yra jausmai tam zmogui, giliai, uzspausti...Ir kaskart kai apsireiskia, suvirpa sirdele, ir tada pagalvoju: geriau jau tu man neapsireikstum, daug greiciau pamirsciau tuos jausmuos, kurie neturi ateities.

Nu tai aš ir įvardinau "žaidimu". Gal ir ne tikslus apibūdinimas, tuo labiau, kad jis žaidžia irgi ne iš sportinio intereso, o lygiai tokiais pat motyvais kaip ir tavo.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 27, 08:25)
kad jis žaidžia irgi ne iš sportinio intereso

ne faktas. nes kai jautis tikrai nori, tai tikrai eina per galvas, siekia, nieko nebijo ir neatsiranda karta per pusmeti kaip vaiduoklis. labiau atrodo, kad jis vis dar tokiais atsiradimais isitikina ir itvirtina savo ego, kad va, vis dar, reikalui esant, laukiamas, mylimas, geidziamas (nors ji to atvirai ir nesako, bet juk ir nebutina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 27, 09:31)
ne faktas. nes kai jautis tikrai nori, tai tikrai eina per galvas, siekia, nieko nebijo ir neatsiranda karta per pusmeti kaip vaiduoklis. labiau atrodo, kad jis vis dar tokiais atsiradimais isitikina ir itvirtina savo ego, kad va, vis dar, reikalui esant, laukiamas, mylimas, geidziamas (nors ji to atvirai ir nesako, bet juk ir nebutina smile.gif

Kazkodel ir as taip manau 4u.gif Jei butu is abieju pusiu taip stipru, tai ir susideliotu viskas...
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 27, 10:17)
Jie ir yra blogi , taip , nelinksma man dabar . cray.gif

Tai gal suprato kad žaidžiat, todėl ir dingo.
Atsakyti