Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 14:30)

Taip, kad vėl grįšiu prie pradmenų: abu labu tokie.  biggrin.gif  biggrin.gif

nail.gif nail.gif
graziai jus mokat kalbeti, "jeigu tu man, tai jau as tau... ir visa pasauli po kojom, ir save, ir namus, ir....", bet ne zodziais tevyne mes mylim.. smile.gif
Atsakyti
Gražinuosi , ruošiuosi susitikimui, o jautis po svetimas pievas laigo.
Atsakyti
Ar tai normalu . Žmogus grįžta į Lietuvą 09.29 09.21 parašiau kad galime susitikti 09.30 ,kad spėtų po kelionės pailsėti . Šiandien prisijungė , bet neatrašė. Gal jam atsibodau? verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 18:29)
Ar tai normalu . Žmogus grįžta į Lietuvą 09.29  09.21 parašiau kad galime susitikti 09.30 ,kad spėtų po kelionės pailsėti . Šiandien prisijungė , bet neatrašė. Gal jam atsibodau? verysad.gif

ar tas pats jautis neatrašė? o tu jo pati užklausk ar niekas nesikeičia dėl susitikimo, užuot save kankinus visokiom abejonėm mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 19:38)
ar tas pats jautis neatrašė? o tu jo pati užklausk ar niekas nesikeičia dėl susitikimo, užuot save kankinus visokiom abejonėm mirksiukas.gif

Norėčiau , bet nekaip atrodys rašant trečią žinutę iš eilės, kai man neatrašė.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 19:45)
Norėčiau , bet nekaip atrodys rašant trečią žinutę iš eilės, kai man neatrašė.

Aaaa, nu tada nebeklausk ir neberašyk nieko, kad jau į dvi žinutes neatrašė, ir tokiu atveju stenkis mažiau galvot apie jį. Norės sustikt 30 d tai pats parašys, o jei ne, tai tiesą bus sakęs P47 kad svetimose pievose laksto
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 20:02)
Aaaa, nu tada nebeklausk ir neberašyk nieko, kad jau į dvi žinutes neatrašė, ir tokiu atveju stenkis mažiau galvot apie jį. Norės sustikt 30 d tai pats parašys, o jei ne, tai tiesą bus sakęs P47 kad svetimose pievose laksto

Manau,kad jau laksto.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 19:15)
Manau,kad jau laksto.

Mano jautis irgi zinau grizta ta diena, tai cia gal tas pats lotuliukas.gif lotuliukas.gif Ilgai ieskot nereikes, pas ka cia laksto lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 09 26, 20:28)
Mano jautis irgi zinau grizta ta diena, tai cia gal tas pats  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ilgai ieskot nereikes, pas ka cia laksto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jei atrasit , galėsit akis iškabinti ir plaukus nurauti. smile.gif
Nors sakė , kad išsiskyręs (jei nemelavo) blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 26 rugsėjo 2013 - 18:32
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 19:31)
Jei atrasit , galėsit akis iškabinti ir plaukus nurauti. smile.gif
Nors sakė , kad išsiskyręs (jei nemelavo) blush2.gif

Jei nepaslaptis, is kokios salies jis parvyksta? lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 09 26, 20:28)
Mano jautis irgi zinau grizta ta diena, tai cia gal tas pats  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Ilgai ieskot nereikes, pas ka cia laksto  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

tai ir i pirma pasimatyma su juo eisi? biggrin.gif nu neduok dieve būtų tas pats jautis doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 19:43)
tai ir i pirma pasimatyma su juo eisi? biggrin.gif  nu neduok dieve būtų tas pats jautis doh.gif

oi neee....su maniskiu labai ilga ir nuobodi istorija schmoll.gif savo laiku cia i ja labai gilinausi..jau nebesinori prie jos grizti 4u.gif
Atsakyti