Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Mute @ 2013 09 26, 14:25)
Ne bijot pradėk, o perskaityk šią ir ankstesnę temą, kur P47 patarimus dalija. Jei vėl jautį sutiksi, bent jau žinosi kas kaip būna su jais 4u.gif  man bent aiškiau pasidarė paskaičius, o tai ir buvo galvosūkis smile.gif

4u.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 10:54)
  tiesiog kas patinka jauciuose, tai ju gebejimas mane prajuokinti ir savotiskas humoro jausmas smile.gif

drinks_cheers.gif

ir aš su savuoju jaučiu nebesusitikinėju, bet kas kokios 5 dienos apsireiškia su posakiu (šmaikščiu) apie gyvenimą, anekdotais ar tiesiog prikolnais paveiksliukais, tai vat ir nesuprantu ko vis gręžiotis atgal...jei nebedominu...ar tiesiog čia toks bendravimo būdas g.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 09 26, 12:35)

ir aš su savuoju jaučiu nebesusitikinėju, bet kas kokios 5 dienos apsireiškia su posakiu (šmaikščiu) apie gyvenimą, anekdotais ar tiesiog prikolnais paveiksliukais, tai vat ir nesuprantu ko vis gręžiotis atgal...jei nebedominu...ar tiesiog čia toks bendravimo būdas  g.gif

dar vienas labai "apsisprendes" biggrin.gif
Atsakyti
Reikės nusirašyti jaučių gimtadienių laiką ir prisiklijuoti prie monitoriaus , kad atsekčiau kuris jautis , o kuris kitas ženklas. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 13:38)
dar vienas labai "apsisprendes" biggrin.gif

o ats. tokie: ieškau, nenoriu pulti stačia galva
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 12:22)
visus tuos metus ir dabar pries menesi uztvirtinimui vel isgirdau, kad cia pasirodo as su juo zaidziu doh.gif  nors kai pateikiu jam sklandzia isklotines info apie jo elgesi ir mano, tai sutinka, kad cia as turiu taip galvoti, o ne jis. bet nuo to, kad sutinka, niekas nepasikeicia.

Va tau žmogus ir pasakė kaip jaučiasi. O tai reiškia jis nėra tikras tavo jausmais ir iš čia jo elgesys, ....................o bet tačiau tu vietoj to, kad IŠGIRSTUM JĮ, ėmei įrodinėti savo teisumą, bet pamiršai vieną svarbų dalyką JIS NESIJAUČIA SAUGUS, todėl negali visiškai tau atsiduoti. Ir vietoj to, kad pademonstruotum savo moteriškumą (supratimas, jausmingumas, išklausymas, .......) imiesi konfrontacinio elgesio: Aha, tai čia tipo aš................., o tu pats............... Ir rezultate jis pasidaro dar labiau užtikrintas savo jausena, jog negali visiškai tavimi pasitikėti ir atsiverti, o nuo to tu gauni dar mažiau prognozuojamą jo elgesį.

pasikartosiu: abu labu tokie. tongue.gif

Nepriimk to asmeniškai, aš tik taip spėlioju iš savo suvokimo, kodėl man taip būtų. Gali būti, kad jis iš tikro "pasiutlige" užkrėstas gyvis ir čia nieko jau nepadarysi. biggrin.gif
Atsakyti
ech, P47, buvau as ir supratinga, ir kantri, ir suprantanti, ir guodzianti, ir palaikanti. bet per tas ju skyrybas, ji labai ji iskaudino, pakyso jam stipriai koja, pazemino ir t.t. o as visa ta laika buvau ta atrama, kuri paguosdavo, palaikydavo, uzniuniuodavo. bet uzknyso klausytis tusciu pazadu: vaziuoju pas tave ir..dingstu pakeliui. ir taip ne 1 karta doh.gif o visus savo priekaistus sakiau jam tokioj svelnioj, grazioj formoj, kad kartais paciai sau norejosi uz ta kantrybe ir supratinguma medali pasikabinti ant krutines biggrin.gif po to savaite cia dabar tylejo, ir paciam atsiradus pareiske, kad cia as jam nieko nerasiau ir kad as ji ignoravau. va taip.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 13:40)
ech, P47, buvau as ir supratinga, ir kantri, ir suprantanti, ir guodzianti, ir palaikanti. bet per tas ju skyrybas, ji labai ji iskaudino, pakyso jam stipriai koja, pazemino ir t.t. o as visa ta laika buvau ta atrama, kuri paguosdavo, palaikydavo, uzniuniuodavo. bet uzknyso klausytis tusciu pazadu: vaziuoju pas tave ir..dingstu pakeliui. ir taip ne 1 karta doh.gif o visus savo priekaistus sakiau jam tokioj svelnioj, grazioj formoj, kad kartais paciai sau norejosi uz ta kantrybe ir supratinguma medali pasikabinti ant krutines biggrin.gif po to savaite cia dabar tylejo, ir paciam atsiradus pareiske, kad cia as jam nieko nerasiau ir kad as ji ignoravau. va taip.

Suprantu, kuklumas neleido. Tai pataisoma, mes padėsim, rinkis, o gal ne kabinam visus: user posted image

4u.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
P47, tik tu ir ivertinai mano zygdarbi ir zygi link jauciu supratimo biggrin.gif anas jautis pasake, kad vis tiek su juo zaidziu verysad.gif
o geles? blink.gif blink.gif uz supratinguma man dar turejo buti skirtos geles bigsmile.gif wub.gif blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 26 rugsėjo 2013 - 13:56
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 13:55)
P47, tik tu ir ivertinai mano zygdarbi ir zygi link jauciu supratimo biggrin.gif anas jautis pasake, kad vis tiek su juo zaidziu  verysad.gif
o geles? blink.gif  blink.gif  uz supratinguma man dar turejo buti skirtos geles bigsmile.gif  wub.gif blush2.gif

Niu aš gi jautis: racionalus, praktiškas ir materialus. biggrin.gif Man "religija" neleidžia tą pačią dieną ir medalius dovanoti ir dar gėles. biggrin.gif Išlepinsiu, tai ką paskui darysiu. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 13:58)
Išlepinsiu, tai ką paskui darysiu.  lotuliukas.gif

o po to jau mes jus lepintume, myluotume su dviguba jega smile.gif va to jus ir nesuprantant, kad viena karta surizikavus, ir mums suteikus daugiau - patys is musu gautumet zymiai daugiau ir su kaupu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 14:15)
o po to jau mes jus lepintume, myluotume su dviguba jega smile.gif va to jus ir nesuprantant, kad viena karta surizikavus, ir mums suteikus daugiau - patys is musu gautumet zymiai daugiau ir su kaupu smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif Tai kad patirtis byloja priešingai.

Dažniau susiduriu su : "...pinigai ryte, kėdės vakare..." , arba "...nebenoriu būti baroniene, noriu būti karaliene...", arba "...ilgai laukus dar palauk, grįšiu iš tiesų....", ir t.t

Todėl jautis tau atsakytų: parodyk man tokią meilę, kuria aš neabejočiau nė akimirka, ne kalbėk, nes meilė tai ne žodžiai, jausk, nes meilė yra jausmas, o tada aš tau atiduosiu skrynelę, kurioje yra kiškis, kuriame yra antis, kurioje yra kiaušinis, kuriame yra adata, o joje mano gyvybė. tongue.gif

Taip, kad vėl grįšiu prie pradmenų: abu labu tokie. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti