Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 11:31)
O gal kitaip reikėtų sakyti: ne pagal kiekvienos išgales??  g.gif

Taip, sudėtingo charakterio, bet lengvai sutramdomi švelnumu ir meile (vienu žodžiu moteriškumu), o ne ambicijomis ir kaprizingais principais.  tongue.gif

nebent ne pagal kiekvienos norus vis ji tramdyti ir vis grazinti i tiesos kelia nuo ju klystkeliu smile.gif
jauciams reikia ne tik svelnumo (nuo jo labai greitai apspangsta ir pradeda daryti, ka tik nori), bet ir botago. o svarbiausia, kad jautis pats savyje susivoktu ir suvoktu, ko jis nori ir su kuo, nes visos problemos prasideda butent nuo to ju neapsisprendimo. tada ir patys pradeda metytis nuo vienos pievos prie kitos, ir patys del to nelaimingi ir kitus tuo uzkrecia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 26 rugsėjo 2013 - 11:36
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 11:35)
nebent ne pagal kiekvienos norus vis ji tramdyti ir vis grazinti i tiesos kelia nuo ju klystkeliu smile.gif
jauciams reikia ne tik svelnumo (nuo jo labai greitai apspangsta ir pradeda daryti, ka tik nori), bet ir botago. o svarbiausia, kad jautis pats savyje susivoktu ir suvoktu, ko jis nori ir su kuo, nes visos problemos prasideda butent nuo to ju neapsisprendimo. tada ir patys pradeda metytis nuo vienos pievos prie kitos, ir patys del to nelaimingi ir kitus tuo uzkrecia.

Labai subjektyvi nuomonė. tongue.gif Nes galima ir kitu kampu į ją pažiūrėti: tu turi lūkesčių to žmogaus atžvilgiu ir kai lūkesčiai neišsipildo, imi teigti, kad jautis neapsisprendęs. O bet tačiau ir jautis turi lūkesčių tavo atžvilgiu ir kai jie neišsipildo, jis ima mėtytis, nes nemato tavo apsisprendimo. Tada išeitų, kad abu labu tokie. biggrin.gif
Atsakyti
Kokie jaučių lūkesčiai? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 11:44)
Kokie jaučių lūkesčiai? smile.gif

Lūkesčiu turi konkretūs žmonės. O remiantis bendriniais būdo bruožais (pagal ką ir išskiriami ženklai), tai porą puslapių atgal įdėjau aprašymą, apie santykius su jaučiu. Nemanau, kad atsirastų daug jaučių, kurie nesutiktų su tuo aprašymų.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 13:51)
Lūkesčiu turi konkretūs žmonės. O remiantis bendriniais būdo bruožais (pagal ką ir išskiriami ženklai), tai porą puslapių atgal įdėjau aprašymą, apie santykius su jaučiu. Nemanau, kad atsirastų daug jaučių, kurie nesutiktų su tuo aprašymų.
Supratom,dėkojam už aprašymą. smile.gif

Papildyta:
Pradėsiu bijoti susipažinti su šio ženklo vyrais . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 26 rugsėjo 2013 - 12:01
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 11:44)
Labai subjektyvi nuomonė.  tongue.gif  Nes galima ir kitu kampu į ją pažiūrėti: tu turi lūkesčių to žmogaus atžvilgiu ir kai lūkesčiai neišsipildo, imi teigti, kad jautis neapsisprendęs. O bet tačiau ir jautis turi lūkesčių tavo atžvilgiu ir kai jie neišsipildo, jis ima mėtytis, nes nemato tavo apsisprendimo.  Tada išeitų, kad abu labu tokie.  biggrin.gif

mastau garsiai smile.gif jeigu nepateisinau savo jaucio lukesciu (teatleidzia jis man uz tai biggrin.gif ), tai ok, mes issiskyrem, as likau bloga, jis liko nuskriaustas, tebunie. ir abu jau gyvename savo gyvenimus (o jautis netgi jau su kita mirksiukas.gif ), ir oplia - jis atsiranda po 5 menesiu: laba diena, stai ir as smile.gif klausiu jo: na drasu smile.gif nerudija? (sena meile, t.y. as blush2.gif ), jis: na panasu, kad ne. ir tada pats inicijuoja susitikimus, pats nori matyti ir tt ir pasakoja, koks jis tensantykiuose nelaimingas. ir netgi jai suzinojus apie viska (mane), jiedu issiskyria, ir kai viskas pasiekiama ranka (t.y. as), jis pareiskia, kad jis turi suprasti, kas jis yra, ko nori pan. taip kad mano subjektyvumo cia mazai, ir ne as teigiu, kad jis neapsisprendes, o jis pats ta sako ir dar savo veiksmais ta patvirtina. man tik kls: ko jis nori is manes? kam visi tie atsiradimai po puses metu, svaigimai ir t.t. rolleyes.gif ir kam cia taip zmogui vargti, vis grizti pas mane, vis atsirasti mano gyvenime, jeigu as taip jo lukesciu nepateisinu? nes na nepateisinau lukesciu, tai nepateisinau - buna, eini ieskai tos, kuri pateisins. bet tai ne, nedingsta smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 26 rugsėjo 2013 - 12:45
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 12:11)

Pradėsiu bijoti susipažinti su šio ženklo vyrais .  smile.gif

Nu ir teisingai, jei manai, kad tai ne tavo jėgoms, tai nereikia ir prasidėti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 14:16)
Nu ir teisingai, jei manai, kad tai ne tavo jėgoms, tai nereikia ir prasidėti.  biggrin.gif

Dabar matau,kad tai ne mano jėgoms . smile.gif jei koks ir parašys , bus trinamas jo laiškas ir blokuojamas . smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Patraukli ir Savarankiska: 26 rugsėjo 2013 - 12:24
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 11:44)
jis ima mėtytis, nes nemato tavo apsisprendimo. 

visus tuos metus ir dabar pries menesi uztvirtinimui vel isgirdau, kad cia pasirodo as su juo zaidziu doh.gif nors kai pateikiu jam sklandzia isklotines info apie jo elgesi ir mano, tai sutinka, kad cia as turiu taip galvoti, o ne jis. bet nuo to, kad sutinka, niekas nepasikeicia.
Papildyta:
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 12:21)
Dabar matau,kad tai ne mano jėgoms .  smile.gif

viskas yra tavo jegom, kai matai vardan ko. kai nematai tikslo - tuomet ir motyvacijos nera.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 14:11)
Supratom,dėkojam už aprašymą. smile.gif

Papildyta:
Pradėsiu bijoti susipažinti su šio ženklo vyrais .  smile.gif

Ne bijot pradėk, o perskaityk šią ir ankstesnę temą, kur P47 patarimus dalija. Jei vėl jautį sutiksi, bent jau žinosi kas kaip būna su jais 4u.gif man bent aiškiau pasidarė paskaičius, o tai ir buvo galvosūkis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 14:22)
visus tuos metus ir dabar pries menesi uztvirtinimui vel isgirdau, kad cia pasirodo as su juo zaidziu doh.gif  nors kai pateikiu jam sklandzia isklotines info apie jo elgesi ir mano, tai sutinka, kad cia as turiu taip galvoti, o ne jis. bet nuo to, kad sutinka, niekas nepasikeicia.
Papildyta:
viskas yra tavo jegom, kai matai vardan ko. kai nematai tikslo - tuomet ir motyvacijos nera.

Iš mano pusės buvo ir tikslas ir motyvacija ir noras ir (dabar jau nereikalingos) išlaidos.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 12:29)
Iš mano pusės buvo ir tikslas ir motyvacija ir noras ir (dabar jau nereikalingos) išlaidos.

teisingas zodis: buvo.
Atsakyti