Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 25, 19:45)
OI neeeee. Kad nebuvo ką žiaumoti dar  biggrin.gif  Šiaip kitos telyčios jautis ieško.  biggrin.gif

Visada vis kiti pasiteisinimai lotuliukas.gif Tai zole, tai telycia, tai kanopos... ir is tiesu, kai i tai pradedi gilintis, pameti esme. Linkiu jos nepamesti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 09 26, 08:23)
Visada vis kiti pasiteisinimai  lotuliukas.gif Tai zole, tai telycia, tai kanopos... ir is tiesu, kai i tai pradedi gilintis, pameti esme. Linkiu jos nepamesti  4u.gif

Nu kodėl pasiteisinimai? biggrin.gif Juk pačios patvirtinot, kad jaučiai pradeda viską nuostabiai. O čia manau net realios pradžios nebuvo. (čia P/S reikėtų klausti), bet realiai manau, kad jie net susitikę nebuvo. Ir reiškia, kad jei jautis dingo dar iki to, tai nedomina jo. Kitaip nedingtų. biggrin.gif Nebent yra rimtų priežasčių: susirgo, išvykęs neplanuotai, .........
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 25, 18:45)
Šiaip kitos telyčios jautis ieško.  biggrin.gif

kaip tu cia ziauriai ir tiesmukiskai doh.gif neatimk is mergaites vilties biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 09:06)
kaip tu cia ziauriai ir tiesmukiskai doh.gif neatimk is mergaites vilties biggrin.gif

Jautiškai. O vilties aš palikau: juk sakiau, gal iš tikrųjų serga, gal susižalojęs, ar išvykęs neplanuotai komandiruotei. Kitaip..... g.gif ....... tokioje pažinties stadijoje..... g.gif ..... schmoll.gif schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 10:41)
Nu kodėl pasiteisinimai?  biggrin.gif  Juk pačios patvirtinot, kad jaučiai pradeda viską nuostabiai. O čia manau net realios pradžios nebuvo. (čia P/S reikėtų klausti), bet realiai manau, kad jie net susitikę nebuvo. Ir reiškia, kad jei jautis dingo dar iki to, tai nedomina jo. Kitaip nedingtų.  biggrin.gif Nebent yra rimtų priežasčių: susirgo, išvykęs neplanuotai, .........

Informacija neteisinga, susitikę buvom. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 09:22)
Informacija neteisinga, susitikę buvom. smile.gif

O tada tau dar liūdnesnė žinia - jei dingo, vadinasi nepatikai.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 09:33)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ne nu... jautiskai, viska suprantu lotuliukas.gif
Papildyta:
Patraukli ir Savarankiska, nepriimk asmeniskai mano juoka, tave nuosirdziai uzjauciu, imk balioneli 4u.gif tiesiog kas patinka jauciuose, tai ju gebejimas mane prajuokinti ir savotiskas humoro jausmas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 26, 11:33)

Taip ir yra manau.
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 11:54)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ne nu... jautiskai, viska suprantu lotuliukas.gif
Papildyta:
Patraukli ir Savarankiska, nepriimk asmeniskai mano juoka, tave nuosirdziai uzjauciu, imk balioneli 4u.gif  tiesiog kas patinka jauciuose, tai ju gebejimas mane prajuokinti ir savotiskas humoro jausmas smile.gif

Reikės ieškotis kito horoskopo ženklo vyro , paprastesnio ir negražesnio.
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 10:56)

Reikės ieškotis kito horoskopo ženklo vyro , paprastesnio ir negražesnio.

jauciai tikrai yra too complicated, o gyvenimas tam per trumpas ir tik vienas mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 13:21)
jauciai tikrai yra too complicated, o gyvenimas tam per trumpas ir tik vienas mirksiukas.gif

Manau,kad taip . smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 09 26, 11:21)

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 26, 11:28)
Manau,kad taip .  smile.gif

O gal kitaip reikėtų sakyti: ne pagal kiekvienos išgales?? g.gif

Taip, sudėtingo charakterio, bet lengvai sutramdomi švelnumu ir meile (vienu žodžiu moteriškumu), o ne ambicijomis ir kaprizingais principais. tongue.gif
Atsakyti
Suprantu , matyt ne man jaučiai vyrai - t.y. per prasta aš jiems esu . smile.gif
Atsakyti