Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Babrake @ 2013 08 05, 14:27)
todel,kad visikas ignoras is jo puses ....nezinau,gal atstumas kaltas....

ne atstumas kaltas. jau jie tokie yra, tai "dusina" ta savo meile, tai "sodina" ant priverstines dietos
Atsakyti
Taip, babrake, paskaitinekite sia tema nuo pradziu ir taps aiskesni sie tipeliai 4u.gif Tik svarbiausia laiku atsakyti sau, ar noresite tokio bendravimo visa laika.
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 08 05, 18:58)
Taip, babrake, paskaitinekite sia tema nuo pradziu ir taps aiskesni sie tipeliai  4u.gif Tik svarbiausia laiku atsakyti sau, ar noresite tokio bendravimo visa laika.

Skaiciau skersai ir isilgai,negaliu patiketi,kad visi kaip vienas...
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 08 06, 12:57)
Skaiciau skersai ir isilgai,negaliu patiketi,kad visi kaip vienas...

pffff, seniai jau ta kartoju rolleyes.gif ir dar nebuvo pvz, kad ta taisykle nepasitvirtintu
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 08 06, 13:06)
pffff, seniai jau ta kartoju rolleyes.gif  ir dar nebuvo pvz, kad ta taisykle nepasitvirtintu

Bet as kai pradejau su juo gyventi viskas normaliai buvo,tik isvaziavau ir vel tyla doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 08 06, 16:30)
Bet as kai pradejau su juo gyventi viskas normaliai buvo,tik isvaziavau ir vel tyla  doh.gif

tai niekas ir nerase, kad su jais bunant, viskas tik blogai smile.gif buna ir gerai smile.gif netgi labai gerai smile.gif
Atsakyti

Kad galvos sukti nereikėtų, kaip reta labai tikslus aprašymas:

http://www.balsas.lt...-zenklas-jautis

Atsakyti
Yra pažįstamas(jautis) . Kokie jie (jaučiai) būna draugystės pradžioje? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 09 12, 08:16)
Kad galvos sukti nereikėtų, kaip reta labai tikslus aprašymas:

kaip faina tave vel cia matyti wub.gif

QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 12, 10:44)
Kokie jie (jaučiai) būna draugystės pradžioje? blush2.gif

nuostabus smile.gif
Atsakyti
wub.gif o mano jautis man pats geriausias smile.gif 1,2m jau mes kartu.. rašau jau nes tik jis vienas mane taip ilgai sugebėjo šalia savęs išlaikyti.. ir tikiuosi laikys ilgai blush2.gif nervina tik tas kad yra truputy išlaidūnas, ir kad bijo rimtų permainų smile.gif o visą kitą super mirksiukas.gif aš pati skorpionas smile.gif
Atsakyti
Kažin ar patiktų vyrui jaučiui derinys iš raudonos aptemptos mini suknelės ir vakarinių aukštakulnių batelių pasimatymui vakare ? Ar geriau rinktis kuklesnius drabužius ir avalynę? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Patraukli ir Savarankiska @ 2013 09 19, 19:56)
Kažin ar patiktų vyrui jaučiui derinys iš raudonos aptemptos mini suknelės ir vakarinių aukštakulnių batelių pasimatymui vakare ? Ar geriau rinktis kuklesnius drabužius ir avalynę? blush2.gif

Maniškiui jaučiui patiktų smile.gif
Atsakyti