QUOTE(jbs @ 2013 06 11, 18:32)
Labadienis
Vis paskaitinėju jūsų nuotykius su jaučiais ir galvoju: va tipiškas mano ex
Atrodo, kad visos su tuo pačiu gyvena
Bet gi dabar pagavau save, kad dabartinis irgi jautis. O jis nė pro kur ne "jautiškas". Jokių stumk-trauk, jokių dingimų,jokių neapsisprendimų (čia jau greičiau atvirkščiai), jokių baimių įsipareigoti... Užgyvenom antrą bendrą vaiką, kitą savaitę - mudviejų vestuvės. O už pažintį turiu būt dėkinga tam savo buvusiam jaučiui, kuris su visom labai rimtai draugavo, visas, su kuriom draugavo - mylėjo... ir taip gyvena iki šiol
Galiu tik pasidalinti panašia patirtimi. Teko visokių sutikti. Tikrai nemažai laiko surijo ir "stumk-trauk" jautis. Šis panašu visai kitoks. Kaip tik labai skubinantis įvykius. Taigi manau, jog čia gaunasi taip, jog kai nelabai rūpi, kai nelabai norisi, tai ir gaunasi toks "atsarginio varianto" laikymas. Kalbėjau su dabartiniu, tai išsidavė, kad labai gerbęs ir galbūt net mylėjęs savo buvusias, bet pabuvus kartu kelias dienas, norėdavosi savaitę pabūti vienam. Dėl to taip nieko labai rimto ir nesusiradęs. Tikiu merginas užknisdavo toks dinginėjimas. Pati tokioje situacijoje buvau. Žinau kaip tai erzina ir vargina. Geriau jau būti vienai, nei su tokiu neprognozuojamu pilypuku iš kanapių. O dabar matyt apsikeitėme rolėmis- man taip norisi erdvės
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel