Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Victorious @ 2013 06 11, 17:21)
O man jaučiai tokie skriagintojai atrodė. biggrin.gif

drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif nors sau, mylimiems, negaili nail.gif:
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 06 11, 09:25)
Todėl ir persigalvos.  tongue.gif  tongue.gif  Nes mintyse jau audžia mintį, kad jis ne TAS, jei dabar tu fenomeną "stumk-trauk" vartoji.  biggrin.gif

zinokit as tau jau nebegaliu pakesti cia tu terlioniu su jais ir dar bandymo ilysti I ju ta: o jis taip galvoja, o padarysi dar kazka, dar ir taip pagalvos. neduokdie kas dabar laukia musu santykiu! jautruoliai b..... bash.gif

manasis, galiu prisimint kelias progas kur dovanojo ka nors, ir be abejo as tai vertinu ir tai miela. Problema kad zmogus per tiek metu nesugeba savo finansu pasistatyt normaliai, ir pastoviai nei pats nesusiorganizuoja savo gyvenimo bet ir i manaji chaosa iveda, skolink pinigu jam kiek nori, kai reikia atiduot ir neduokdie neturi, tai arogancijos pilnos kelnes ir, matai, staiga pinigai virsta jau sudu nieku gyvenime! gun_bandana.gif gun_bandana.gif

multitasking'o is vis jokio. I isipareigojimus irgi pro pristus ziuri, ir net ne tik tada kai sikna dega! nesuprasiu sitos veisles niekada!!! velnio nesti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 11, 18:32)
Labadienis  4u.gif  Vis paskaitinėju jūsų nuotykius su jaučiais ir galvoju: va tipiškas mano ex  lotuliukas.gif  Atrodo, kad visos su tuo pačiu gyvena biggrin.gif Bet gi dabar pagavau save, kad dabartinis irgi jautis. O jis nė pro kur ne "jautiškas". Jokių stumk-trauk, jokių dingimų,jokių neapsisprendimų (čia jau greičiau atvirkščiai), jokių baimių įsipareigoti... Užgyvenom antrą bendrą vaiką, kitą savaitę - mudviejų vestuvės. O už pažintį turiu būt dėkinga tam savo buvusiam jaučiui, kuris su visom labai rimtai draugavo, visas, su kuriom draugavo - mylėjo... ir taip gyvena iki šiol smile.gif

Galiu tik pasidalinti panašia patirtimi. Teko visokių sutikti. Tikrai nemažai laiko surijo ir "stumk-trauk" jautis. Šis panašu visai kitoks. Kaip tik labai skubinantis įvykius. Taigi manau, jog čia gaunasi taip, jog kai nelabai rūpi, kai nelabai norisi, tai ir gaunasi toks "atsarginio varianto" laikymas. Kalbėjau su dabartiniu, tai išsidavė, kad labai gerbęs ir galbūt net mylėjęs savo buvusias, bet pabuvus kartu kelias dienas, norėdavosi savaitę pabūti vienam. Dėl to taip nieko labai rimto ir nesusiradęs. Tikiu merginas užknisdavo toks dinginėjimas. Pati tokioje situacijoje buvau. Žinau kaip tai erzina ir vargina. Geriau jau būti vienai, nei su tokiu neprognozuojamu pilypuku iš kanapių. O dabar matyt apsikeitėme rolėmis- man taip norisi erdvės ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 06 12, 11:44)
zinokit as tau jau nebegaliu pakesti cia tu terlioniu su jais ir dar bandymo ilysti I ju ta: o jis taip galvoja, o padarysi dar kazka, dar ir taip pagalvos. neduokdie kas dabar laukia musu santykiu! jautruoliai b..... bash.gif

manasis, galiu prisimint kelias progas kur dovanojo ka nors, ir be abejo as tai vertinu ir tai miela. Problema kad zmogus per tiek metu nesugeba savo finansu pasistatyt normaliai, ir pastoviai nei pats nesusiorganizuoja savo gyvenimo bet ir i manaji chaosa iveda, skolink pinigu jam kiek nori, kai reikia atiduot ir neduokdie neturi, tai arogancijos pilnos kelnes ir, matai, staiga pinigai virsta jau sudu nieku gyvenime! gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

multitasking'o is vis jokio. I isipareigojimus irgi pro pristus ziuri, ir net ne tik tada kai sikna dega! nesuprasiu sitos veisles niekada!!! velnio nesti    verysad.gif

esu pikta ir nusivylus siandien. nepykit jei atrodo kaip karstas smelis:PPP

o ten kur Sahrazad pasakojo apie ta 8-metinini tai nu truksta zodziu! ka dar pasakyt... joo, zmones iesko ir neranda... vargsai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 06 11, 22:20)
drinks_cheers.gif tikrai taip smile.gif nors sau, mylimiems, negaili nail.gif:

Aha, sau, būna, ir kitiems negaili, bet viską gerai apskaičiuoja.
Apskaičiuoja ir, kiek naudos iš kitų gali gauti, kokios bendravimo perspektyvos ir pan. biggrin.gif.
Gal aš taip susidūriau ar sureikšminau, bet nemėgstu išpūsto materializmo ir polinkio išskaičiuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 12 birželio 2013 - 14:12
QUOTE(mei @ 2013 06 12, 11:44)
o jis taip galvoja, o padarysi dar kazka, dar ir taip pagalvos. neduokdie kas dabar laukia musu santykiu! jautruoliai b..... bash.gif

skolink pinigu jam kiek nori, kai reikia atiduot ir neduokdie neturi, tai arogancijos pilnos kelnes ir, matai, staiga pinigai virsta jau sudu nieku gyvenime! gun_bandana.gif  gun_bandana.gif

kaip pažįstama... doh.gif mano viena draugė už tokio ryžosi ištekėt... dar nesupratau, kokiu budu jis pasiryžo vestuvėms, nes dievagojosi garsiai: "niekada jos nevesiu. aš ją labai myliu, bet save myliu dar labiau"! jis deklaravo garsiai, kad nieko labiau už save nemyli (savikritiškas jautis - kas čia per stebuklas???)! nors įtariu, kad moteriškei tiesiog pabodo jį iš skolų traukti ir nutarė, matyt, nebeinvestuot į JO butą, susirinkti manatkes ir dingti... kai principingajam jautukui pakvipo vėl pagyvent be duonos ir elektros, tai nutarė, kad vesti ir gyventi patogiai yra labiau išreikšta meilė sau, nei iš principo nevesti ir dvėsti badu.
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 12, 17:44)
kai principingajam jautukui pakvipo vėl pagyvent be duonos ir elektros, tai nutarė, kad vesti ir gyventi patogiai

kaip ziauru doh.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 06 12, 17:52)
kaip ziauru doh.gif

Aš labai atsiprašau, jei nuskambėjo taip žiauriai, bet iš šalies man matėsi būtent taip. Ypač po tokių deklaracijų doh.gif
Atsakyti
Na bet cia ne tik jauciu tokiu yra,kurie naudojasi moterimis... Galiu is savo patirties kalbeti... ir apskritai pradedu galvoti,kad labai sureiksminam mes ta jautiskuma... tarp visu zenklu yra netikeliu,chamu,savimylu ir ttt.t.t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 12, 17:59)
Aš labai atsiprašau, jei nuskambėjo taip žiauriai, bet iš šalies man matėsi būtent taip. Ypač po tokių deklaracijų  doh.gif

neturi del ko atsiprasineti, zodziu is dainos, taip sakant, neismesi
Papildyta:
QUOTE(Babrake @ 2013 06 12, 18:11)
Na bet cia ne tik jauciu tokiu yra,kurie naudojasi moterimis... labai sureiksminam mes ta jautiskuma... tarp visu zenklu yra netikeliu,chamu,savimylu ir ttt.t.t.t.  smile.gif

bet kadangi tema apie jaucius, tai apie ju stipriausias/sipniausias vietas ir kalbama rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 06 13, 09:29)
bet kadangi tema apie jaucius, tai apie ju stipriausias/sipniausias vietas ir kalbama rolleyes.gif

Na taip ,taip smile.gif
Bet nera jau jie tokie blogi smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 06 13, 19:37)

Bet nera jau jie tokie blogi smile.gif

nera, nera smile.gif
Atsakyti