QUOTE(Publicum47 @ 2013 06 10, 14:40)
Kodėl man kyla abejonių??
Šiaip jautis labai materialus ženklas ir dėmesį rodo per materialius reiškinius. Nu ne romantikai jie, o ir ne spontaniški. Va praeis savaitė laiko ir tavo euforija dings nuo veido. Pasirodys buitinė mina ir čia jautis ims analizuoti: *****, kas vėl ne taip??
Juk aš.............(ir mintyse vardins savo dėmesio ženklus), o ji vėl "surūgusi". Ir tada ims kauptis "debesys" iš kurių gali pradėti "lyti". Šiaip pasikvietimas gyventi ir nupirkta mašina yra laaaaaabai didelis dėmesio ženklas. O jūs imsite ir pamiršite tai po poros savaičių ir jūsų mina bylos, kad esate nepatenkinta, nes..................jis nerodo jums dėmesio. O jautis galvos: ČIA AŠ NERODAU DĖMESIO??
Ir taip gims dilemos santykiuose.
Todėl užbėgdamas už akių ir sakau, tai ne šiaip dėmesio ženklas. Tai DĖMESIO ženklas iš jaučio pusės, todėl neleptelkit neatsargiai, kad jis jums nerodo dėmesio.
Abejoniu del ko ?
O del reikalavimo daugiau demesio,jau supratau savo klaida
Bandysiu nekartoti. Del materialumo sutinku taip pat
,jei as reaguociau i kiekviena jo,ka tau dar nupirkti,buciau apsikrovus daiktais. Bet cia matyt prasimusa tas lietuviskas kuklumas.
ir tai,kad as zinau pinigu verte ir kaip jie kartais yra sunkiai uzdirbami.(Ypac jo pinigai,aria kaip darbinis jautis negailedamas saves,kad tik ju butu) Del to nenoriu jautuko padaryti melziama karve.