Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Babrake @ 2013 06 10, 14:15)
Ateinu pasigirti,mano jautukas savaitgali man padovanojo masina  blush2.gif

Uuuuuuuuu, reiškiasi už poros mėnesių skųsitės pašlijusiais santykiais, nes jis dabar tikisi adekvataus dėmesio. Ir tai ne mašiną jam pirkti. tongue.gif Nepamiškit dabar esant kiekvienai progai jam už tai padėkoti: ir šiaip vakare, ir sekse, o jau pasigirti prie draugų, tai būtinas reikalas. Kitaip chirdyk. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 06 10, 14:18)
Uuuuuuuuu, reiškiasi už poros mėnesių skųsitės pašlijusiais santykiais, nes jis dabar tikisi adekvataus dėmesio. Ir tai ne mašiną jam pirkti.  tongue.gif  Nepamiškit dabar esant kiekvienai progai jam už tai padėkoti: ir šiaip vakare, ir sekse, o jau pasigirti prie draugų, tai būtinas reikalas. Kitaip chirdyk.  biggrin.gif

Del santykiu visko gali buti,nes po menesio dviem menesiams lekiu i LT ,tai jau dabar jam didelis stresas,kaip reiks buti vienam...
O del padekos tai cia jau savaime aisku ir vakare ir ryte smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 06 10, 14:15)

koks fainuolis wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 10 birželio 2013 - 14:53
QUOTE(Babrake @ 2013 06 10, 14:27)
Del santykiu visko gali buti,nes po menesio dviem menesiams lekiu i LT ,tai jau dabar jam didelis stresas,kaip reiks buti vienam...
O del padekos tai cia jau savaime aisku ir vakare ir ryte smile.gif

Kodėl man kyla abejonių?? g.gif Šiaip jautis labai materialus ženklas ir dėmesį rodo per materialius reiškinius. Nu ne romantikai jie, o ir ne spontaniški. Va praeis savaitė laiko ir tavo euforija dings nuo veido. Pasirodys buitinė mina ir čia jautis ims analizuoti: *****, kas vėl ne taip?? g.gif Juk aš.............(ir mintyse vardins savo dėmesio ženklus), o ji vėl "surūgusi". Ir tada ims kauptis "debesys" iš kurių gali pradėti "lyti". Šiaip pasikvietimas gyventi ir nupirkta mašina yra laaaaaabai didelis dėmesio ženklas. O jūs imsite ir pamiršite tai po poros savaičių ir jūsų mina bylos, kad esate nepatenkinta, nes..................jis nerodo jums dėmesio. O jautis galvos: ČIA AŠ NERODAU DĖMESIO?? mad.gif mad.gif Ir taip gims dilemos santykiuose.

Todėl užbėgdamas už akių ir sakau, tai ne šiaip dėmesio ženklas. Tai DĖMESIO ženklas iš jaučio pusės, todėl neleptelkit neatsargiai, kad jis jums nerodo dėmesio. biggrin.gif
Atsakyti
P47, o ka tu pats manai ir kaip vertini tuos jauciu dingimus/atsiradimus? pvz kad ir po puses metu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 06 10, 14:40)
Kodėl man kyla abejonių??  g.gif  Šiaip jautis labai materialus ženklas ir dėmesį rodo per materialius reiškinius. Nu ne romantikai jie, o ir ne spontaniški. Va praeis savaitė laiko ir tavo euforija dings nuo veido. Pasirodys buitinė mina ir čia jautis ims analizuoti: *****, kas vėl ne taip??  g.gif  Juk aš.............(ir mintyse vardins savo dėmesio ženklus), o ji vėl "surūgusi". Ir tada ims kauptis "debesys" iš kurių gali pradėti "lyti".  Šiaip pasikvietimas gyventi ir nupirkta mašina yra laaaaaabai didelis dėmesio ženklas. O jūs imsite ir pamiršite tai po poros savaičių ir jūsų mina bylos, kad esate nepatenkinta, nes..................jis nerodo jums dėmesio. O jautis galvos: ČIA AŠ NERODAU DĖMESIO??  mad.gif  mad.gif  Ir taip gims dilemos santykiuose.
Todėl užbėgdamas už akių ir sakau, tai ne šiaip dėmesio ženklas. Tai DĖMESIO ženklas iš jaučio pusės, todėl neleptelkit neatsargiai, kad jis jums nerodo dėmesio.  biggrin.gif

Abejoniu del ko ?
O del reikalavimo daugiau demesio,jau supratau savo klaida wink.gif Bandysiu nekartoti. Del materialumo sutinku taip pat smile.gif ,jei as reaguociau i kiekviena jo,ka tau dar nupirkti,buciau apsikrovus daiktais. Bet cia matyt prasimusa tas lietuviskas kuklumas. blush2.gif ir tai,kad as zinau pinigu verte ir kaip jie kartais yra sunkiai uzdirbami.(Ypac jo pinigai,aria kaip darbinis jautis negailedamas saves,kad tik ju butu) Del to nenoriu jautuko padaryti melziama karve. biggrin.gif
Atsakyti
Sveikos žiūriu nemažai apie "stumk-trauk" fenomeną pridiskutavote. Tai va ir galvoju. Pažįstu vieną jauną vyrą. Jis su buvusiąja išdraugavo 8 gal metus. Ji norėjo rimtesnių santykų. Bent jau gyventj drauge,o jis nea. Ni ni. Kaip gyveno su kambarioku taip vyvena iki šiol. Jie išsiskyrė. Turi jis treti metai kitą. Vis dar gyvena su kambarioku. Kas žmogaus galvoje dedas? Jis jautis. Amžinasis viengungis matyt. Gaila ma jo tų mergaičių..
Maniškis va jau apie bendrą ūkį kalba. Tik aš tyliu. Ką čia tuos jaučius suprasi. Apsidžiaugsi, prisisvajosi. Ims ir persigalvos..
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 06 11, 09:21)
Sveikos žiūriu nemažai apie "stumk-trauk" fenomeną pridiskutavote. Tai va ir galvoju. Pažįstu vieną jauną vyrą. Jis su buvusiąja išdraugavo 8 gal metus. Ji norėjo rimtesnių santykų. Bent jau gyventj drauge,o jis nea. Ni ni. Kaip gyveno su kambarioku taip vyvena iki šiol. Jie išsiskyrė. Turi jis treti metai kitą. Vis dar gyvena su kambarioku. Kas žmogaus galvoje dedas? Jis jautis. Amžinasis  viengungis matyt. Gaila ma  jo tų mergaičių..
Maniškis va jau apie bendrą ūkį  kalba. Tik aš tyliu. Ką čia tuos jaučius suprasi. Apsidžiaugsi, prisisvajosi. Ims ir persigalvos..

Todėl ir persigalvos. tongue.gif tongue.gif Nes mintyse jau audžia mintį, kad jis ne TAS, jei dabar tu fenomeną "stumk-trauk" vartoji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 06 11, 09:21)
Maniškis va jau apie bendrą ūkį  kalba. Tik aš tyliu. Ką čia tuos jaučius suprasi. Apsidžiaugsi, prisisvajosi. Ims ir persigalvos..

O kodel nenori pabandyti kartu gyventi?
Atsakyti
Labadienis 4u.gif Vis paskaitinėju jūsų nuotykius su jaučiais ir galvoju: va tipiškas mano ex lotuliukas.gif Atrodo, kad visos su tuo pačiu gyvena biggrin.gif Bet gi dabar pagavau save, kad dabartinis irgi jautis. O jis nė pro kur ne "jautiškas". Jokių stumk-trauk, jokių dingimų,jokių neapsisprendimų (čia jau greičiau atvirkščiai), jokių baimių įsipareigoti... Užgyvenom antrą bendrą vaiką, kitą savaitę - mudviejų vestuvės. O už pažintį turiu būt dėkinga tam savo buvusiam jaučiui, kuris su visom labai rimtai draugavo, visas, su kuriom draugavo - mylėjo... ir taip gyvena iki šiol smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 06 10, 16:15)

Super bigsmile.gif. O man jaučiai tokie skriagintojai atrodė. biggrin.gif
Jums pasisekė wub.gif. Pasitvirtino zodiako aprašymuose minima jaučio savybė dovanoti "stambias", praktiškas dovanas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 11 birželio 2013 - 17:29
QUOTE(Victorious @ 2013 06 11, 17:21)
Super  bigsmile.gif. O man jaučiai tokie skriagintojai atrodė. biggrin.gif
Jums pasisekė wub.gif. Pasitvirtino zodiako aprašymuose minima jaučio savybė dovanoti "stambias", praktiškas dovanas.

Oi,ne,na bent jau maniskis tai neskriaga,tik man patinka,kad jis simta kartu pasveria pries pirkdamas ir is ismes negaili investuoti pinigu i geros kokybes daiktus .
As tai tokia nemokanti taupyti doh.gif ,visokiu suduku galiu namam pripirkti,kuriu gal but net nereikia... bet tuo momentu pamaciau ir nupirkau. O jis ne,apgalvos,pasvarstys,ar tikrai reikia ,ar verta,o gal paieskoti geriau smile.gif
As net kartais nezinau,kur isleidau pinigus... biggrin.gif
O pas ji viskas tvarkynga,viskas apskaiciuota. Tas man patinka. Nes as skrajojanti padebesiais.O jis tvirtai stovi ant zemes.
Atsakyti