Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(~Aylin @ 2013 04 29, 15:13)
tikrai taip smile.gif mes taip ir padareme:nerasome, neskambiname, nesame fb drauguose, as net neturiu jo nr savo telefone, vienintelis likes dalykas yra skype, prie kurio jis nesijunge (arba buvo nematomas) visa ta laika smile.gif jau praejo 4 men smile.gif

Haha, iki kitų kartų biggrin.gif. Kol galutinai neužknis. cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 04 birželio 2013 - 17:30
QUOTE(Victorious @ 2013 06 04, 17:28)
Haha, iki kitų kartų biggrin.gif. Kol galutinai neužknis. cool.gif

jo, taigi vel apsireiske biggrin.gif pries kelias savaites smile.gif artistas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 06 04, 19:03)
jo, taigi vel apsireiske biggrin.gif pries kelias savaites smile.gif artistas smile.gif

doh.gif doh.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 06 04, 18:25)

patikek... man irgi tokia reakcija buvo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 05 29, 05:51)

Ir dar galvoju,kad mano jautis,man is esmes po triju menesiu pazinties pasake You are welcome to stay in my place forever.... ir  apie tai buvo pasakyta net kokius 3-4 kartus,kazkas rase,kad jei jau jis apsisprendzia gyventi su kazkuo tai yra labai rimta

Gal su mano ex'u gyvenat? biggrin.gif Jam visos draugystės baisiai rimtos ir su visom pagyvent laaabai rimtai nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(jbs @ 2013 06 05, 13:26)
Gal su mano ex'u gyvenat? biggrin.gif Jam visos draugystės baisiai rimtos ir su visom pagyvent laaabai rimtai nori biggrin.gif

Na greiciausiai ne smile.gif nes mes JAV ir ne lietuvis jis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 06 05, 14:54)
Na greiciausiai ne smile.gif nes mes JAV ir ne lietuvis jis smile.gif

Aaaaa, tai jis bizonas. g.gif g.gif Nu jo jaučių pošeimis, bet vis tik ne grynakraujis jautis. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif Kas ten juos supaisys tuos bizonus. lotuliukas.gif
Atsakyti
Bizonas biggrin.gif gal tikrai labiau tinka, nei Jautis .
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 06 05, 16:16)
Aaaaa, tai jis bizonas.  g.gif  g.gif  Nu jo jaučių pošeimis, bet vis tik ne grynakraujis jautis.  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif  Kas ten juos supaisys tuos bizonus.  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 06 04, 20:03)

Aha, skaičiau. Trukt už vadžių - vėl iš pradžių! biggrin.gif
Man irgi reguliariai apsireiškia. Šiandien parašiau, kad manęs nedomina ir čiau. dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 07 birželio 2013 - 16:27
QUOTE(Victorious @ 2013 06 07, 16:23)
Šiandien parašiau, kad manęs nedomina ir čiau. dirol.gif

tai jau isizeides dabar iki zemes gelmiu smile.gif
Atsakyti
Ateinu pasigirti,mano jautukas savaitgali man padovanojo masina blush2.gif
Atsakyti