Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(lelija_ @ 2012 10 23, 15:20)
Sahrazad, cia tas naujas?  smile.gif O, Dievuleliau...  doh.gif  4u.gif

nu... unsure.gif traukia mane ant tokių, pati kalta esu verysad.gif nusižiūrėčiau kokį ramų strazdanotą bernelį su ramune už ausies, o dabar.... doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 23, 13:12)
<...>gal motyvacijos mažai tam jaučiui davėt, todėl ne jautyje tada esmė.

o tai gal galima plačiau? kiek ir kaip žmogui reikia suteikti motyvacijos neiti na lievo kai žmona nėščia? g.gif prašom man neišmanėlei paaiškint? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 23, 14:27)
nu... unsure.gif traukia mane ant tokių, pati kalta esu verysad.gif nusižiūrėčiau kokį ramų strazdanotą bernelį su ramune už ausies, o dabar.... doh.gif
Papildyta:

o tai gal galima plačiau? kiek ir kaip žmogui reikia suteikti motyvacijos neiti na lievo kai žmona nėščia? g.gif prašom man neišmanėlei paaiškint? biggrin.gif

Jo, ir mane va traukia, nors tu ka doh.gif Vis galvoju, Dieve, ko sitam zmogui apskritai is manes reikia?! doh.gif unsure.gif
Atsakyti
as pati jautis esu turiu ir kantrybe(nes kiek man jau yra sake:nu ir kantri kad taip gyveni)ir istikimybes jausma turiu...bet matyt ce ne tik zodiakui priskirti reikia,. yra dar kraujas...i kuri matyt iauga jau tai...
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 23, 15:37)
as pati jautis esu turiu ir kantrybe(nes kiek man jau yra sake:nu ir kantri kad taip gyveni)ir istikimybes jausma turiu...bet matyt ce  ne tik zodiakui priskirti reikia,. yra dar kraujas...i kuri matyt iauga jau tai...

Greiciausiai 4u.gif Turbut, kad tai tiesiog asmenybes bruozas...
Atsakyti
truputis apie vyrus jaucius:

Stiprusis Jautis gundo pats, tad svarbiausia yra suprasti – ar tu jo skonio ar ne. Jeigu ne, tai neverta ir bandyti. Jeigu, vis tik nusprendei griebti jautį už ragų, tai atmink, kad jis labai mėgsta išpuoselėtą išvaizdą. Idealus manikiuras, švari oda, geros kokybės, figūrą išryškinantys drabužiai, štai ir viskas, ko reikia, kad jis atsigultų po tavo kojomis. O jei dar sutaps judviejų interesai – tai apskritai nuostabu. Bendraujat su jaučiu, negalima meluoti ar apsimetinėti, vos tai pajutęs, antro šanso jis nebeduos. Tad, kur kas saugiau bus prisipažinti, kad tu austrių nemėgsti, nei pusvalandį jas lukštenti, o po to su pasibjaurėjimu nuryti. Ilgalaikiuose santykiuose su jaučiu svarbiausia yra neapsunkinti jo gyvenimo klausimais ir įkyriomis priekabomis. Jis pats suteiks tau viską, ko nori ir net daugiau.

straipnis is mama.lt
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2012 10 23, 17:45)
truputis apie vyrus jaucius:

Stiprusis Jautis gundo pats, tad svarbiausia yra suprasti – ar tu jo skonio ar ne. Jeigu ne, tai neverta ir bandyti. Jeigu, vis tik nusprendei griebti jautį už ragų, tai atmink, kad jis labai mėgsta išpuoselėtą išvaizdą. Idealus manikiuras, švari oda, geros kokybės, figūrą išryškinantys drabužiai, štai ir viskas, ko reikia, kad jis atsigultų po tavo kojomis. O jei dar sutaps judviejų interesai – tai apskritai nuostabu. Bendraujat su jaučiu, negalima meluoti ar apsimetinėti, vos tai pajutęs, antro šanso jis nebeduos. Tad, kur kas saugiau bus prisipažinti, kad tu austrių nemėgsti, nei pusvalandį jas lukštenti, o po to su pasibjaurėjimu nuryti. Ilgalaikiuose santykiuose su jaučiu svarbiausia yra neapsunkinti jo gyvenimo klausimais ir įkyriomis priekabomis. Jis pats suteiks tau viską, ko nori ir net daugiau.

straipnis is mama.lt

tai kaip tai suprast?
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 10 23, 21:17)
tai kaip tai suprast?

per sunku tau suprast si sakinuka :|
Atsakyti
tai tokie aprašai visiems tinka. na kuris vyras susidės su apsileidusia nesąžininga moterimi? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 24, 08:50)
tai tokie aprašai visiems tinka. na kuris vyras susidės su apsileidusia nesąžininga moterimi? smile.gif

Gal ir nė vienas. biggrin.gif Tik jaučiai akcentus deda būtent ten, kur kiti gal ir pro pirštus pažiūrėtų. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(leverete @ 2012 10 24, 00:57)
per sunku tau suprast si sakinuka :|

biggrin.gif
suprasti ar jo skonio ar ne, o ne sakini biggrin.gif
koks elgesys, kokie zenklai, pirmieji signalai taip sakant, kad as jo skonio biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 10 23, 22:17)
Stiprusis Jautis gundo pats, tad svarbiausia yra suprasti – ar tu jo skonio ar ne.

tai kaip tai suprast?

pgl mane tai, jei nesi jo skonio, tai tikrai negundys ir nerodys kazkokiu zenklu, demesio is jo nesulauksi. Kartais vyrams buna patinka mergina, bet bijo prieiti, slepia savo jausmus smile.gif Jautis ne is tokiu .. smile.gif as bent taip supratau taip supratau. Gerai butu isgirsti Publikum nuomone smile.gif

Ilgalaikiuose santykiuose su jaučiu svarbiausia yra neapsunkinti jo gyvenimo klausimais ir įkyriomis priekabomis.
Sitas tai 100 balu. Tikrai nepatinka jam svarstyti rimtu klausimu, ypac jausmu srityje...

Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 24, 09:50)

meile akla smile.gif
Atsakyti
Pažįstu nemažai vyrų ir jie visi kreipia dėmesį į būtent šiuos išvardintus dalykus, o drovių ir jaučių būna. Būna, kad žiūri žiūri iš kampo ašarotom akelėm o vos užšnekini ir nurausta kaip burokėlis. O ir kuriam žmogui būtų malonus nuolatinis kabinėjimasis ir santykių analizavimas? Manau nei vienam. Niekam nepatinka valandų valandas ieškoti subinėj razinų, ar prasmės kur nėr esmės. Gal tiesiog mano kelyje tokių nepasitaikėm tada kita šneka.. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Female @ 2012 10 24, 11:25)
biggrin.gif
suprasti ar jo skonio ar ne, o ne sakini  biggrin.gif
koks elgesys, kokie zenklai, pirmieji signalai taip sakant, kad as jo skonio  biggrin.gif

Kai žiūrint į Tave išsiplečia vyzdžiai kaip narkomano, tada jau gali daryt išvadą, kad patinki (žurnale skaičiau kažkuriam smile.gif ) bet tai tinka tik pirmai pažinčiai, nes jei bendravimas išsirutulioja, tai manau, kad patinki, juk su nepatinkančia nebendrautų, ar ne taip? g.gif
Atsakyti