Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

Na as pas ji ryt kraustausi,tai manau is cia tas jo visas svelnumas. Uzliuliuoti mane matyt bando,kad tik nebutu gilaus pokalbio apie santykius biggrin.gif
Atsakyti
tai gal viskas gerai su jusu jauciu, neieskokite anksciau laiko slieku smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 29, 14:37)
tai gal viskas gerai su jusu jauciu, neieskokite anksciau laiko slieku smile.gif

As stengiuos neieskoti,bet kaip jau minejau,man demesio truksta,kai nebunu salia jo...
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 29, 10:20)
idomu tik pradzioj. mane po 2 m tai pradejo erzinti, nes nejauti jokio stabilumo ir uztikrintumo del to zmogaus. niekada nzn, kas jam uzplauks, kokia menulio faze ir kas susvies, tai jis nemylimas, tai jam ne nuotaika, tai jis man nerupi ir pasaka be pabaigos.

Patikekit, kai tai trunka virs triju metu...tai ne juokais jau gyvenima apkartina. Linkiu visoms iki to neateiti 4u.gif
Atsakyti
Siandiena rimtai labai aktyvus mano Jautukas,dar ir skambucio sulaukiau. biggrin.gif
Galvoju,gal cia pasekemes to,kad pries kelias dienas jam pasakiau,kad man truksta jo demesio. Tai matyt tas kelias dienaS kramte informacija,o siandiena pasipyle gerybes smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babrake: 29 gegužės 2013 - 18:38
QUOTE(Babrake @ 2013 05 29, 19:36)
Siandiena rimtai labai aktyvus mano Jautukas,dar ir skambucio sulaukiau.  biggrin.gif

nu va rimtai ruošiasi bendrai buičiai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 29, 18:38)
nu va rimtai ruošiasi bendrai buičiai  mirksiukas.gif

Na gal. smile.gif

idomiausia,kad kieviena kart jis dar kelis kartus taip nedrasiai paklausia,ar tikrai atvaziuoju,toks jausmas ,kad nepasitiki,galvoja apsigalvojau ir mesiu ji doh.gif
ir siandiena,klausia,ar tikrai,tikrai as atvaziuoju? doh.gif
As sakau,kam klausi,juk zinai,kad tikrai!
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 05 29, 19:36)
Siandiena rimtai labai aktyvus mano Jautukas,dar ir skambucio sulaukiau.  biggrin.gif
Galvoju,gal cia pasekemes to,kad pries kelias dienas jam pasakiau,kad man truksta jo demesio. Tai matyt tas kelias dienaS  kramte informacija,o siandiena pasipyle gerybes  smile.gif

Jo, jiems budingas kazkoks nestabilus bangavimas. nesuprasi nuo ko jis priklauso doh.gif Atsimenu, dingdavo be jokios priezasties kelioms dienoms, paskui atsiranda, per viena diena virsina tu keliu dienu sms ir skambuciu norma, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu sunglasses2.gif zole mat jie valgo doh.gif kazin kaip ten yr
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 29, 17:57)
Patikekit, kai tai trunka virs triju metu...tai ne juokais jau gyvenima apkartina. Linkiu visoms iki to neateiti  4u.gif

man 2 uzteko per akis, per brangus mano laikas, kad tokiems santykiams svaistyciau smile.gif

QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 29, 18:38)
nu va rimtai ruošiasi bendrai buičiai  mirksiukas.gif

sventas naivume biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 29, 19:52)
Jo, jiems budingas kazkoks nestabilus bangavimas. nesuprasi nuo ko jis priklauso  doh.gif  Atsimenu, dingdavo be jokios priezasties kelioms dienoms, paskui atsiranda, per viena diena virsina tu keliu dienu sms ir skambuciu norma, ir vel trukt uz vadziu vel is pradziu  sunglasses2.gif zole mat jie valgo  doh.gif kazin kaip ten yr

drinks_cheers.gif analogiška situacija smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 29, 20:32)
sventas naivume biggrin.gif

g.gif
Atsakyti
Publicum47 jau nebesikisa lotuliukas.gif lotuliukas.gif Neatlaike puolimo gathering.gif o tiksliau pateisinanciu argumentu turbut neber rolleyes.gif
Atsakyti