Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(wit @ 2013 05 28, 22:19)
nu jau tikrai  biggrin.gif bet kažkaip nežinau , bet man nesinori tų žaidimų smile.gif kad ir koks jis man tobulas  biggrin.gif

Taip, ilgainiui tie ju zaidimai veda i nevilti ir depresija...o jie turbut galvoja, kad kaip tik tame point'as lotuliukas.gif geriau jau uzraukt tai is karto, nes kitaip nebus tam galo 4u.gif
Atsakyti
Pas mane ir tas pats,pradzioje demesys buvo,dabar toks pasyvus pasidare. Ziauriai erzina.As tai pas ji gyvenu,tai ne,sia savaite jau galutinai kraustausi. Pries pora dienu uzsiminiau,kad man truksta jo demesio,tai parase,kai atsikraustysiu uzvers jis mane tuo demesiu. Nezinau,kuo visa tai baigsis... blink.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 18:24)
"aš tau nerūpiu" smile.gif

uooooooj, kontroline maniskio fraze lotuliukas.gif net nusijuokiau, kai perskaiciau, kazkur tai jau buvo girdeta wub.gif

QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 18:27)
ooo...kaip girdeta ir n-kartu isgyventa situacija...

vacation4.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 18:37)
kažkoks virtualus bendravimas gmail sistema pradėjo jau užknisti

pas mus buvo sms-inis, bet esme ta pati cool.gif
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 18:54)
hahahaha    lotuliukas.gif oi, merginos, cia gal maniskis jus kadrina, nes viskas identiskai  lotuliukas.gif  doh.gif

sakyciau, kad maniskis lotuliukas.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 19:08)
nu va ne vienas, nes manojo A

ir maniskio blink.gif blink.gif blink.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 19:12)
nea- manasis vienturtėlis  biggrin.gif

aaaa, ne, ne tas biggrin.gif
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 20:09)
ir dabar dar atsiveja kartas nuo karto su kokia meiles ispazintim, nors jau issiskyre esam.

pas mane dabar apsireiske po puses metu tylos dirol.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 28 gegužės 2013 - 22:34
As tikriausiai kaip kokia maniake,issniukstinejau visus forumus apie jaucius,nes na rimtai man tai nezinomi klodai. Ir kazkaip pradedu suvokti,kad vis gi tas mano jautis jau nera toks blogas.
Tiesa,kad pasitark su juo pries pirkdama kazka,jam tai labai patinka,bet vis tiek nusipirksi ka nori smile.gif Nors mano jautis turi tikrai subtilu skoni.
Del visu tylu,jau suvokiu,kad jam isties reikia keliu dienu ,kad sukramtytu zolyte. smile.gif
Ir dar galvoju,kad mano jautis,man is esmes po triju menesiu pazinties pasake You are welcome to stay in my place forever.... ir apie tai buvo pasakyta net kokius 3-4 kartus,kazkas rase,kad jei jau jis apsisprendzia gyventi su kazkuo tai yra labai rimta(bet pasakyta ne tiesiogiai,o kalbant apie kazka ir staiga toks nukrypimas, ir vel toliau apie kazka kalbama),bet as kaip koks jautis kramciau ilgai ta posaki smile.gif ..... is esmes jo paklausiau ar tikrai jis to nori,po dar gero menesio... doh.gif Ir jis,taip!
Na bet jei tu nori gyventi su manim,tai kodel kol nesu salia,ta tyla tokia???? NA zudo ji mane.
Atsakyti
lotuliukas.gif oj panos negaliu rimtai skaityt biggrin.gif skaitau ir tikrai atrodo kad visos apie tą patį žmogų rašom biggrin.gif
Atsakyti
visada sakiau, kad cia yra vienintelis visu zodiako zenklu atstovas, kur vyr gimines atstovus gali sudeti copy-paste dirol.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 29, 10:08)
visada sakiau, kad cia yra vienintelis visu zodiako zenklu atstovas, kur vyr gimines atstovus gali sudeti copy-paste dirol.gif

konkrečiai smile.gif vakar - pasipiktinęs pasakė kad jaučiasi man kaip atsarginis variantas - ir aišku DINGO biggrin.gif šiandien ryte sms "labas rytas mažute " ir t.t ir pan biggrin.gif ***** kažkaip ir įdomu ir erzina biggrin.gif jaučiu viską taip ir paliksiu for fun smile.gif
Atsakyti
idomu tik pradzioj. mane po 2 m tai pradejo erzinti, nes nejauti jokio stabilumo ir uztikrintumo del to zmogaus. niekada nzn, kas jam uzplauks, kokia menulio faze ir kas susvies, tai jis nemylimas, tai jam ne nuotaika, tai jis man nerupi ir pasaka be pabaigos.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 29, 10:20)
idomu tik pradzioj. mane po 2 m tai pradejo erzinti, nes nejauti jokio stabilumo ir uztikrintumo del to zmogaus. niekada nzn, kas jam uzplauks, kokia menulio faze ir kas susvies, tai jis nemylimas, tai jam ne nuotaika, tai jis man nerupi ir pasaka be pabaigos.

pilnai suprantu 4u.gif na žiūrėsiu kiek čia mes dar pažaisim smile.gif kažkaip nebe tas amžius amžiniems žaidimams ax.gif
Atsakyti
Siandiena mano Jauciui jausmu protrukis. Raso,kaip jam truksta jo gyvenime manes doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 05 29, 14:49)
Siandiena mano Jauciui jausmu protrukis. Raso,kaip jam truksta jo gyvenime manes  doh.gif

šiandien vadinasi jaučiams tokia diena biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Babrake @ 2013 05 29, 13:49)
Siandiena mano Jauciui jausmu protrukis. Raso,kaip jam truksta jo gyvenime manes  doh.gif

maniskiam ne, bet jis vakar nesamone sumale, tai sedes dabar tyliai prie tvarto biggrin.gif
Atsakyti