Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(wit @ 2013 05 28, 19:45)
va būtent  4u.gif man ir atrodo kad nedarysiu smile.gif esu įpratus prie dėmesio ir nesinori lakstyti paskui kažką -dėmesį galiu rodyti tada kai ir man rodo smile.gif esu avinas juk  biggrin.gif dings-dingsiu ir aš, atsiras -bus matyt ar man to dar reikia  biggrin.gif

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 19:48)

hahahaha lotuliukas.gif oi, merginos, cia gal maniskis jus kadrina, nes viskas identiskai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 28 gegužės 2013 - 18:54
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 19:54)
hahahaha    lotuliukas.gif oi, merginos, cia gal maniskis jus kadrina, nes viskas identiskai  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif ką gali žinot - Lietuva -mažas kraštas...nu gi galim pirmo vardo raidę parašyt, gal tikrai tas pats biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 19:54)
hahahaha    lotuliukas.gif oi, merginos, cia gal maniskis jus kadrina, nes viskas identiskai  lotuliukas.gif  doh.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif tuoj išsiaiškinsim kad vienas jautis ant Lietuvos lotuliukas.gif
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 19:56)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  ką gali žinot - Lietuva -mažas kraštas...nu gi galim pirmo vardo raidę parašyt, gal tikrai tas pats  biggrin.gif

lotuliukas.gif sakau raidę D lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 20:03)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif tuoj išsiaiškinsim kad vienas jautis ant Lietuvos  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif sakau raidę  D    lotuliukas.gif

nu va ne vienas, nes manojo A
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 20:08)
nu va ne vienas, nes manojo A

dvyniai? broliai? biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 20:10)
dvyniai? broliai?  biggrin.gif  biggrin.gif

nea- manasis vienturtėlis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 20:12)
nea- manasis vienturtėlis  biggrin.gif

vadinasi tai tikrai jaučių bruožai biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 20:13)
vadinasi tai tikrai jaučių bruožai  biggrin.gif

tai tikrai, bet manau, kai nori ir siekia moters - dėmesį rodo, o jei nerodo - reiškias reikia moteriai dairytis kitur...taip kad aš per daug nesureikšminu, tik va kai paklausi ar nori tik šiaip bendravimo - tai tyli, o jei sakau, gerai baigiam - tai sako neužsivesk, tai pradėjau jaustis kaip zapaskė, bet dabar jau viskas susigulėjo ir man kaip jau ir vienodai ką jis galvoja ir ko nori, pabendraujam - bet nesusitikinėjam...vot teip ...
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 20:17)
tai tikrai, bet manau, kai nori ir siekia moters - dėmesį rodo, o jei nerodo - reiškias reikia moteriai dairytis kitur...taip kad aš per daug nesureikšminu, tik va kai paklausi ar nori tik šiaip bendravimo - tai tyli, o jei sakau, gerai baigiam - tai sako neužsivesk, tai pradėjau jaustis kaip zapaskė, bet dabar jau viskas susigulėjo ir man kaip jau ir vienodai ką jis galvoja ir ko nori, pabendraujam - bet nesusitikinėjam...vot teip ...

na pas mus gal nelabai dar taip , šiaip kaip ir daug to dėmesio bet tie dingimai doh.gif nu pasakyk būsiu užsiėmęs ir tiek , tikrai nelysiu į akis .. bet iš serijos iš vakaro "mažute zuikeli" ryte nei žodžio biggrin.gif aj dzin lai gyvena biggrin.gif nei pirmas nei paskutinis biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 20:37)
na pas mus gal nelabai dar taip , šiaip kaip ir daug to dėmesio bet tie dingimai  doh.gif nu pasakyk būsiu užsiėmęs ir tiek , tikrai nelysiu į akis .. bet  iš serijos iš vakaro "mažute zuikeli" ryte nei žodžio  biggrin.gif aj dzin lai gyvena  biggrin.gif nei pirmas nei paskutinis  biggrin.gif

Maniskis buves L lotuliukas.gif Tai tikrai ne tas pats...bet nu identiskai, ka jus rasot...kol galiausiai as jam pasakiau viso. Nebenese kantrybe doh.gif Atrodydavo, nei jam pamatyt mane reikia, nei apskritai..kaip vyrui gali mylimos moters prie saves nereiket doh.gif Bet sakydavo, kad myli nors tu ka...ir dabar dar atsiveja kartas nuo karto su kokia meiles ispazintim, nors jau issiskyre esam. O cia tai padarai lotuliukas.gif Didysis rebusas moteru smegenims lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 21:09)
Maniskis buves L  lotuliukas.gif Tai tikrai ne tas pats...bet nu identiskai, ka jus rasot...kol galiausiai as jam pasakiau viso. Nebenese kantrybe  doh.gif Atrodydavo, nei jam pamatyt mane reikia, nei apskritai..kaip vyrui gali mylimos moters prie saves nereiket  doh.gif Bet sakydavo, kad myli nors tu ka...ir dabar dar atsiveja kartas nuo karto su kokia meiles ispazintim, nors jau issiskyre esam. O cia tai padarai  lotuliukas.gif Didysis rebusas moteru smegenims  lotuliukas.gif

nu jau tikrai biggrin.gif bet kažkaip nežinau , bet man nesinori tų žaidimų smile.gif kad ir koks jis man tobulas biggrin.gif
Atsakyti