QUOTE(mei @ 2013 05 25, 12:25)
tai kad man visa esme yra ne klaust patarimo ka man daryt - ar gyvent kartu ar spjaut i ji ir palikt. As tiesiog noriu rasti kelia i jo sirdi,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
jei jau Publicum74 sake kad cia nerealaus didumo rezis jam, ka as ir pati matau is jo kasdieniniu reakciju (o jos beje ziaurokos, negailestingos ir tikrai nesvytincios pagarba man ), tai kaip man susvelninti situacija?? ka as dar galiu padaryti? nuo saves? as nenoriu jo prarasti, kol isitikinsiu kad jis tikrai siena nenugriaunama yra pries mane pastates...
vienu zodziu grimstu i liudesi,, atrodo toks ivykis kuris kitoms seimoms atnesa begalini dziaugsma, griauna cia dar ir paskutinius likucius kas buvo like tarp musu....
jei jau Publicum74 sake kad cia nerealaus didumo rezis jam, ka as ir pati matau is jo kasdieniniu reakciju (o jos beje ziaurokos, negailestingos ir tikrai nesvytincios pagarba man ), tai kaip man susvelninti situacija?? ka as dar galiu padaryti? nuo saves? as nenoriu jo prarasti, kol isitikinsiu kad jis tikrai siena nenugriaunama yra pries mane pastates...
vienu zodziu grimstu i liudesi,, atrodo toks ivykis kuris kitoms seimoms atnesa begalini dziaugsma, griauna cia dar ir paskutinius likucius kas buvo like tarp musu....
Mieloji Mei Bet jei per tiek laiko jusu santykiai, kaip sakote, niekaip nesusideliojo harmoningai, tai galbut ju ir nebesudelios niekas, nei vaikelis, nei jusu pastangos..? galbut nebeieskokite kelio i jo sirdi, leiskite jam ieskoti to kelio ir i jusu sirdi. Zmogus turi susiprasti pats, kas jam svarbu, brangu. Duokite jam erdve, tiek kiek jam jos prisireiks O jus gyvenkite naujos gyvybes lukesciais, savo lukesciais...viskas susidelios taip, kaip turi buti
Jis aiskiai nesusideliojes tasku savyje, viskas per daug netiketa, nebuvo pasiruoses tam. Duokite jam galimybes siems taskams susidelioti. greiciausiai jam reikia tylos, asmenines erdves, ir del to jis stato ta siena, kaip jus sakote. Nuosirdus patarimas Spausdama, bandydama kazka aiskintis su juo, lisdama jam i siela ji dar labiau stumsite nuo saves, kelsite jo inirsi..