Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(mei @ 2013 05 25, 12:25)
tai kad man visa esme yra ne klaust patarimo ka man daryt - ar gyvent kartu ar spjaut i ji ir palikt. As tiesiog noriu rasti kelia i jo sirdi,,,,,,,,,,,,,,,,,,, verysad.gif

jei jau Publicum74 sake kad cia nerealaus didumo rezis jam, ka as ir pati matau is jo kasdieniniu reakciju (o jos beje ziaurokos, negailestingos ir tikrai nesvytincios pagarba man verysad.gif ), tai kaip man susvelninti situacija?? ka as dar galiu padaryti? nuo saves? as nenoriu jo prarasti, kol isitikinsiu kad jis tikrai siena nenugriaunama yra pries mane pastates...
vienu zodziu grimstu i liudesi,, atrodo toks ivykis kuris kitoms seimoms atnesa begalini dziaugsma, griauna cia dar ir paskutinius likucius kas buvo like tarp musu.... verysad.gif  verysad.gif  verysad.gif

Mieloji Mei 4u.gif Bet jei per tiek laiko jusu santykiai, kaip sakote, niekaip nesusideliojo harmoningai, tai galbut ju ir nebesudelios niekas, nei vaikelis, nei jusu pastangos..? galbut nebeieskokite kelio i jo sirdi, leiskite jam ieskoti to kelio ir i jusu sirdi. Zmogus turi susiprasti pats, kas jam svarbu, brangu. Duokite jam erdve, tiek kiek jam jos prisireiks 4u.gif O jus gyvenkite naujos gyvybes lukesciais, savo lukesciais...viskas susidelios taip, kaip turi buti 4u.gif
Jis aiskiai nesusideliojes tasku savyje, viskas per daug netiketa, nebuvo pasiruoses tam. Duokite jam galimybes siems taskams susidelioti. greiciausiai jam reikia tylos, asmenines erdves, ir del to jis stato ta siena, kaip jus sakote. Nuosirdus patarimas smile.gif Spausdama, bandydama kazka aiskintis su juo, lisdama jam i siela ji dar labiau stumsite nuo saves, kelsite jo inirsi..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo lelija_: 25 gegužės 2013 - 11:44
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 25, 11:35)
Mieloji Mei  4u.gif  Bet jei per tiek laiko jusu santykiai, kaip sakote, niekaip nesusideliojo harmoningai, tai galbut ju ir nebesudelios niekas, nei vaikelis, nei jusu pastangos..? galbut nebeieskokite kelio i jo sirdi, leiskite jam ieskoti to kelio ir i jusu sirdi. Zmogus turi susiprasti pats, kas jam svarbu, brangu. Duokite jam erdve, tiek kiek jam jos prisireiks  4u.gif O jus gyvenkite naujos gyvybes lukesciais, savo lukesciais...viskas susidelios taip, kaip turi buti  4u.gif
Jis aiskiai nesusideliojes tasku savyje, viskas per daug netiketa, nebuvo pasiruoses tam. Duokite jam galimybes siems taskams susidelioti. greiciausiai jam reikia tylos, asmenines erdves, ir del to jis stato ta siena, kaip jus sakote. Nuosirdus patarimas  smile.gif Spausdama, bandydama kazka aiskintis su juo, lisdama jam i siela ji dar labiau stumsite nuo saves, kelsite jo inirsi..

ech, kokia svelni zinute blush2.gif aciu Lelija! 4u.gif
aha, tik tiek kad mes vis dar gyvename kartu. Nezinau pavyzdziui, ar jauciai skaitos ryztingi zmones, bet kiek jis ten sau ko zada ir prisiekineja, vis tiek pats nesikelia is namu. (aisku, daug ir pragmatiniu priezasciu!) tai man be abejo ne rodiklis, kad vis dar ale kartu gyvenam. itampa vis tiek namie, as tikrai tu temu neuzvedineju nestumo, o ir apie ateiti nesneku. suprantu kad reikia ji ramybej palikti. bet tiesiog jo inirsis ir pyktis kaip juuuura banguoja, tulzi leidzia ant manes, arba mano bet koks bendravimas jam gali skambet kaip provokacija. o nekart ir jis pats patruksta: tai ka tu galvoji?! ka zadi daryt? kartais siulo man paciai issikraustyt.
tai wat ir nezinau kaip suvaldyt ta situacija.

nereik suprast kad as cia mergele marija tik vien stengiuos ir bandau, jam atrodo, atvirksciai kad as egoiste ir padejus (ir mazdaug pagalvok pati ka esi ne taip padarius) taigi objektyviai, negali sakyt kad jis nesistenge su musu santykiais, tai dare savo metodais,, jam del to ir kartelis. bet jis kategoriskesnis, realistas-pesimistas, spalvu maziau mato bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 25, 14:44)
ech, kokia svelni zinute blush2.gif  aciu Lelija! 4u.gif
aha, tik tiek kad mes vis dar gyvename kartu. Nezinau pavyzdziui, ar jauciai skaitos ryztingi zmones, bet kiek jis ten sau ko zada ir prisiekineja, vis tiek pats nesikelia is namu. (aisku, daug ir pragmatiniu priezasciu!) tai man be abejo ne rodiklis, kad vis dar ale kartu gyvenam. itampa vis tiek namie, as tikrai tu temu neuzvedineju nestumo, o ir apie ateiti nesneku. suprantu kad reikia ji ramybej palikti. bet tiesiog jo inirsis ir pyktis kaip juuuura banguoja, tulzi leidzia ant manes, arba mano bet koks bendravimas jam gali skambet kaip provokacija. o nekart ir jis pats patruksta: tai ka tu galvoji?! ka zadi daryt? kartais siulo man paciai issikraustyt.
tai wat ir nezinau kaip suvaldyt ta situacija.

nereik suprast kad as cia mergele marija tik vien stengiuos ir bandau, jam atrodo, atvirksciai kad as egoiste ir padejus (ir mazdaug pagalvok pati ka esi ne taip padarius) taigi objektyviai, negali sakyt kad jis nesistenge su musu santykiais, tai dare savo metodais,, jam del to ir kartelis. bet jis kategoriskesnis, realistas-pesimistas, spalvu maziau mato bigsmile.gif

bet cia, kai eina kalba apie nauja gyvybe, ne siaip apie kazka kita, ne jo emocijose esme (ar pesimistas, ar realistas ir t.t.), ne bude, ne charakteryje, bet brandume, vertybineje skaleje. Sitoje vietoj zmogus turi susidelioti savyje taskus, nes panasu, kad iki siol jis to dar nepadare. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 25, 11:35)
galbut nebeieskokite kelio i jo sirdi, leiskite jam ieskoti to kelio ir i jusu sirdi. Zmogus turi susiprasti pats, kas jam svarbu, brangu. Duokite jam erdve, tiek kiek jam jos prisireiks

drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif drinks_cheers.gif net neturiu ne zodzio pridurti prie to, kas parasyta. tai yra tiesa, kuria isbandziau savo kailiu.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 25, 22:22)
drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  drinks_cheers.gif  net neturiu ne zodzio pridurti prie to, kas parasyta. tai yra tiesa, kuria isbandziau savo kailiu.

as taip pat 4u.gif
Atsakyti

QUOTE(lelija_ @ 2013 05 21, 19:12)
Labutis  4u.gif Visai neblogai as, pabegau nuo savo jaucio, tai cia tik retkarciais uzsuku, matyt, dar veda smalsumas  bigsmile.gif O jis vis raso kartas nuo karto... kad myli... Bet netikiu  schmoll.gif Mylintys zmones taip nesielgia "stumk-trauk".
Bet jusu visu pasiskaitineti vis dar smagu  4u.gif  4u.gif

sveikos 4u.gif mano gyvenime dabar atsirado jautis.. antras. pirmasis niekada taip nesielgdavo -buvo dėmesys, sms, skambučiai , pasiūlymai.. nu šitas antras doh.gif dėmesys begalinis -daug jo, labai daug - ir tada taukšt dingo.. po kelių dienų atsiranda kaip niekur nei nebuvęs biggrin.gif o aš iš tų kur nelabai pratus į akis lyst, ypač pradžioj santykių... na jis tyli , tyliu ir aš.. smile.gif jūs man patarkit "lyst" jam į akis ar tiesiog laukt kol pats atsiranda? nes visais kitais požiūriais jis man tobulas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 17:29)
sveikos  4u.gif mano gyvenime dabar atsirado jautis.. antras. pirmasis niekada taip nesielgdavo -buvo dėmesys, sms, skambučiai , pasiūlymai.. nu šitas antras  doh.gif dėmesys begalinis -daug jo, labai daug - ir tada taukšt dingo.. po kelių dienų atsiranda kaip niekur nei nebuvęs  biggrin.gif o aš iš tų kur nelabai pratus į akis lyst, ypač pradžioj santykių... na jis tyli , tyliu ir aš.. smile.gif jūs man patarkit "lyst" jam į akis  ar tiesiog laukt kol pats atsiranda? nes visais kitais požiūriais jis man tobulas smile.gif

o tą savo dingimą paaiškino kaip nors ar tiesiog net nepastebėjo, kad "dingęs" buvo? Kiek laiko jau kartu?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 18:53)
o tą savo dingimą paaiškino kaip nors ar tiesiog net nepastebėjo, kad "dingęs" buvo? Kiek laiko jau kartu?

dar pati pradžia smile.gif paaiškino tuo kad aš jam dėmesio nerodžiau tai ir jis nerodė biggrin.gif aiškinu kad pradžioj aš nesu pratusi dėmesį rodyt tai atsakymas- "aš tau nerūpiu" smile.gif ir nežinau žinokit.. taip mėtausi ar rodyt tą dėmesį ar nieko nedaryt.. nesu pratusi prie tokių dingimų..
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 19:24)
dar pati pradžia smile.gif paaiškino tuo kad aš jam dėmesio nerodžiau tai ir jis nerodė  biggrin.gif aiškinu kad pradžioj aš nesu pratusi dėmesį rodyt tai atsakymas- "aš tau nerūpiu" smile.gif ir nežinau žinokit.. taip mėtausi ar rodyt tą dėmesį ar nieko nedaryt.. nesu pratusi prie tokių dingimų..

ooo...kaip girdeta ir n-kartu isgyventa situacija... cool.gif atsakymas budavo toks pats, kaip jusiskio, tai yra egoistiski zmones ir nieko nepridursi. rodyk demesi-negerai, nerodyk-irgi negerai...oi kaip viskas sudetinga su jais doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 28, 19:27)
ooo...kaip girdeta ir n-kartu isgyventa situacija... cool.gif atsakymas budavo toks pats, kaip jusiskio, tai yra egoistiski zmones ir nieko nepridursi. rodyk demesi-negerai, nerodyk-irgi negerai...oi kaip viskas sudetinga su jais  doh.gif

kažkaip aš labiau įpratus buvau kad man tą dėmesį rodytų .. smile.gif bet tikrai labai patinka žmogus , dėl to ir mėtausi kaip čia elgtis.. bet visgi linkstu link to kad nedarysiu nieko smile.gif
Atsakyti
QUOTE(wit @ 2013 05 28, 19:31)
kažkaip aš labiau įpratus buvau kad man tą dėmesį rodytų .. smile.gif bet tikrai labai patinka žmogus , dėl to ir mėtausi kaip čia elgtis.. bet visgi linkstu link to kad nedarysiu nieko smile.gif

na man su jaučiu buvo taip, kad dėmesys, flirtas pradžioje ..o dabar koks tai štilis...kaip ir bendraujam, kaip ir ne...žinok ir aš nedaryčiau nieko... smile.gif Ir šiaip kažkoks virtualus bendravimas gmail sistema pradėjo jau užknisti (nu negi nesinori moters balso išgirsti? matyt nesinori,tai aš ir jau nebesiparinu) - dairausi jau platesniuose horizontuose...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo AstaRaud: 28 gegužės 2013 - 18:41
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 28, 19:37)
na man su jaučiu buvo taip, kad dėmesys, flirtas pradžioje ..o dabar koks tai štilis...kaip ir bendraujam, kaip ir ne...žinok ir aš nedaryčiau nieko... smile.gif Ir šiaip kažkoks virtualus bendravimas gmail sistema pradėjo jau užknisti (nu negi nesinori moters balso išgirsti? matyt nesinori,tai aš ir jau nebesiparinu) - dairausi jau platesniuose horizontuose...

va būtent 4u.gif man ir atrodo kad nedarysiu smile.gif esu įpratus prie dėmesio ir nesinori lakstyti paskui kažką -dėmesį galiu rodyti tada kai ir man rodo smile.gif esu avinas juk biggrin.gif dings-dingsiu ir aš, atsiras -bus matyt ar man to dar reikia biggrin.gif
Atsakyti