Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 21, 14:58)
1. Nieko sau.... g.gif
2. Turiu vieną išmintingą įžvalgą- bėkit nuo tokio, gimdykit viena, arba darykit valymą, Jums spręsti, bet vilčių į tokį kuilį nedėkit.
Sveika, kaip Tu laikaisi? 4u.gif
Beje sutinku su Tavo postu. smile.gif
Tai jam medicina, ir tuo labiau Jūsų pagalba, nebepadės. Būkit rami.

nu taip dziaugiuosi atsakymais, maniau jau nuraset visai mane! blush2.gif
vienu zodziu gi cia atvejis su situ egzempliorium toks senas, kaip gal sitas forumas, mes gi ne pirmi metai, o astunti kartu, bet sakyciau siaip kaip lelija sake, kazkas is tos serijos stumk-trauk, net tai kad jau keleta metu gyvenam ir vedam bendra buiti, neisgelbeja nuo sito sindromo verysad.gif ir sioj situacijoj tikrai jis nesijaucia kalciausias, visur siaip mato mano ne-indeli, egoizma, siekima naudos sau. mane tai skaudina, bet as sunkiai galiu pakeisti jo nuomone. zinot, kaip jauciams (ir ne tik), reik irodinet veiksmais, o nezinau ir kada tu irodymu gana ir kokiu ju galu gale reikia! schmoll.gif schmoll.gif
zmogus jis pats truputi nerealizaves saves yra, tai tai daro situacija komplikuotesne, ir jis kaltina kad jam nepadedu (TINKAMAI nepadedu!).
bet vienu zodziu trumpiau tariant, kodel i jaucius rasau - gi ju uzsispyrimas begalinis, o principas, kad su juo nepasitarus premiau sita nestumo sprendima (nors kalbejomes, ir musu nuomones nesutapo, tai kai taip kontrastuoja nuomones-kaip prieti kompromisa?!) ji ikalbet ne mano jegom (net po tiek metu@!). aisku, taip noreciau ismokt but ta lapute laputaite!!! unsure.gif blush2.gif blush2.gif

p.s. ir kur tas Publicum74, jauciu karalius ir ekspertas, dinges?!.. rolleyes.gif rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 21, 18:12)
Labutis  4u.gif Visai neblogai as, pabegau nuo savo jaucio, tai cia tik retkarciais uzsuku, matyt, dar veda smalsumas  bigsmile.gif O jis vis raso kartas nuo karto... kad myli... Bet netikiu  schmoll.gif Mylintys zmones taip nesielgia "stumk-trauk".
Bet jusu visu pasiskaitineti vis dar smagu  4u.gif  4u.gif

haha 4u.gif patinka man siaip tavo toks logiskumas, is tiesu tai atrodo yra tiesa...

bet as kazkaip vis naiviai ir gal kvailai (su liutisku optimizmu ir verzlumu) vis tikiu, kad nu blyn gi galima kazkaip sita situacija iveikti!!! mes gi nesam is pamatu viens kitam slykstus, tik prisike i dusia nemazai. ...ir velgi, jauciai, laaaaaaaabai sunkiai tai pamirsta, o tik kaupia ir kaupia, po to nebendrauja, kersija, slykstybes kalba,nu vnz doh.gif

ir kaip viska isvalyt net neisivaizduoju... unsure.gif unsure.gif unsure.gif

o tu jau apie ji pamirsus ir reabilitacijos periodas baigtas? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 10:28)
bet vienu zodziu trumpiau tariant, kodel i jaucius rasau - gi ju uzsispyrimas begalinis, o principas, kad su juo nepasitarus premiau sita nestumo sprendima (nors kalbejomes, ir musu nuomones nesutapo, tai kai taip kontrastuoja nuomones-kaip prieti kompromisa?!) ji ikalbet ne mano jegom (net po tiek metu@!). aisku, taip noreciau ismokt but ta lapute laputaite!!! unsure.gif   blush2.gif  blush2.gif

p.s. ir kur tas Publicum74, jauciu karalius ir ekspertas, dinges?!.. rolleyes.gif  rolleyes.gif

Atleisk, bet nieko paguodžiančio aš tau pasakyti negaliu. 4u.gif

Mano akimis situacija atrodo taip: mes kalbėjomės dėl vaiko pradėjimo, mūsų nuomonės nesutapo (tu norėjai, jis ne) ir tu nusprendei turėti vaiką. Vaiko pradėjimas tikrai ne sofos nusipirkimas kur nuomonės nesutapo, čia net ne jautyje gal esmė, čia kiekvienas vyras taip sureaguotų, tik gal jaučio reakcijos bus *4 kartus stipresnės (nes principai, užsispyrimas, įžeidumas, .....). O motyvas, kad va jam jau 40 metų ir jau laikas vaikams, iš viso už suvokimo ribų - ne amžiuje esmė, o pribrendime, pasiryžime, tą vaiką pradėti, auginti, auklėti, ..... tam reikia pasiryžimo, kurio nebuvo, bet sprendimą tu priėmei vienašališką.

Aš nežinau, kaip jis reaguos į vaiką. Šiaip jaučiai geri tėvai, atsakingi, kai subręsta šitam vaidmeniui, bet tavo situacijoje kaip bus, neaišku. Gal atlėgs, susigulės jam ta mintis, vis tik vaikas. Jei atsakomybės jausmas pas jį neatrofuotas - tai vaiką jis priims, o bet tačiau ar jūsų santykiai turės tęstinumą nežinau, net jei turės - tai visam gyvenimui įrėžiai jam skaudulį ir tai nuolat išlįs. Jautis ir smulkesnių "kiaulysčių" nepamiršta, o toooookia tikrai įstrigs.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 24 gegužės 2013 - 11:00
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 24, 10:55)
Atleisk, bet nieko paguodžiančio aš tau pasakyti negaliu.  4u.gif

Mano akimis situacija atrodo taip: mes kalbėjomės dėl vaiko pradėjimo, mūsų nuomonės nesutapo (tu norėjai, jis ne) ir tu nusprendei turėti vaiką. Vaiko pradėjimas tikrai ne sofos nusipirkimas kur nuomonės nesutapo, čia net ne jautyje gal esmė, čia kiekvienas vyras taip sureaguotų, tik gal jaučio reakcijos bus *4 kartus stipresnės (nes principai, užsispyrimas, įžeidumas, .....). O motyvas, kad va jam jau 40 metų ir jau laikas vaikams, iš viso už suvokimo ribų - ne amžiuje esmė, o pribrendime, pasiryžime, tą vaiką pradėti, auginti, auklėti, ..... tam reikia pasiryžimo, kurio nebuvo, bet sprendimą tu priėmei vienašališką.

Aš nežinau, kaip jis reaguos į vaiką. Šiaip jaučiai geri tėvai, atsakingi, kai subręsta šitam vaidmeniui, bet tavo situacijoje kaip bus, neaišku. Gal atlėgs, susigulės jam ta mintis, vis tik vaikas. Jei atsakomybės jausmas pas jį neatrofuotas - tai vaiką jis priims, o bet tačiau ar jūsų santykiai turės tęstinumą nežinau, net jei turės - tai visam gyvenimui įrėžiai jam skaudulį ir tai nuolat išlįs. Jautis ir smulkesnių "kiaulysčių" nepamiršta, o toooookia tikrai įstrigs.

SUper taikliai pastebeta! esu labai dekinga uz sita posta 4u.gif Tu tiesiog labai aiskiai tai isdestei, kaip as irgi suvokiu kad jis sia situacija supranta..... tik vienas netikslumas - visiskai neapeliavau i amziu, cia gal buvo daugiau tokia replika neatsargi, amziaus kalbos mes naturaliai nelieciam, viskas gi savu laiku turi ateit, kaip ir sakai, pribrendus.
Tai wat ta pribrendima jis irgi labai puikiai suvokia, jis sako kad pirmiausia santykiai turi but harmoningi, tyri, tada ir vaikas, kuris be abejo turi but planuotas! man tai skamba aisku, kad labai idealiai wub.gif , bet tik tie musu santykiai neidealus, ir mes tai juos taisom, tai ne, vezimas nelengvai vaziuoja verysad.gif ...

visgi vis labiau dabar pagalvoju kad labiausiai ir bijau sio fakto, kad jam tai paliks rezi begalini, ir nuo to labai stipriai kentesiu ir as ir vaikas ir jis. pazistu ji, ir aisku jo karcios replikos pastovios tai irgi byloja verysad.gif visgi, kaip tu manai tokia situacija reikejo spresti??? jei kai, as jam pasakiau naujiena, jis iskart manes klause ka as noriu daryt. as jam sakiau kad yra trys galimi variantai: abortas, auginimas kartu, ir auginimas atskirai. jis buvo uz aborta. o as ne. kaip tokiu atveju mes sita "sofos atveji" turejom issprest?!..........
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 12:50)
jis buvo uz aborta. kaip tokiu atveju mes sita "sofos atveji" turejom issprest?!..........

jums dar kyla klausimu, po tokio jo atsakymo? ax.gif
o tas "turejom" jau reiskia, kad kazkaip issprendet?
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 12:50)
jis iskart manes klause ka as noriu daryt. as jam sakiau kad yra trys galimi variantai: abortas, auginimas kartu, ir auginimas atskirai. jis buvo uz aborta. o as ne.

g.gif g.gif Tu perskaityk šitą ištrauką tiek kartų kad suprastum kur padarei klaidą ir kur užkoduotas jo įsižeidimas. smile.gif Tai, kad jau pats nėštumas radosi prieš aiškią jo išdėstytą valią yra tik dalis pykčio (labai didelė, bet ne visa).

Nesakysiu tiesiai kur jis gal nesąmoningai, bet pajuto pasityčiojimą, bet pateiksiu alegoriją: kokios reakcijos iš šuns tikėsiesi, jei paėmusi dešrigalį, ar šiaip skanėstą kokį, tiesi jį šuniui...........o paskui staigiai šersi jam per nosį?? Juk nesitikėsi kad jis ims uodegą vizginti?? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 24, 13:34)
g.gif  g.gif  Tu perskaityk šitą ištrauką tiek kartų kad suprastum kur padarei klaidą ir kur užkoduotas jo įsižeidimas.  smile.gif  Tai, kad jau pats nėštumas radosi prieš aiškią jo išdėstytą valią yra tik dalis pykčio (labai didelė, bet ne visa).

Nesakysiu tiesiai kur jis gal nesąmoningai, bet pajuto pasityčiojimą, bet pateiksiu alegoriją: kokios reakcijos iš šuns tikėsiesi, jei paėmusi dešrigalį, ar šiaip skanėstą kokį, tiesi jį šuniui...........o paskui staigiai šersi jam per nosį?? Juk nesitikėsi kad jis ims uodegą vizginti??  biggrin.gif

wow, nu man cia labirintai!!........ doh.gif doh.gif doh.gif
sorry as cia ne pati ismintingiausia bigsmile.gif kiek kartu beskaityciau... blush2.gif
(jau girdziu, kaip galvosi, - ach va gi su tokia nesupratinga ir nejautria, kaip gi jiems ir gali pasisekt! g.gif )
as matau tai taip, kad jis paklause mano nuomones, as jam jos iskart tiesiai nesakiau, tada jis isreiske savo...... irrrrrr --- nuuu tai ka reikejo sakyt? kaip prieit kompromisa?? tokioj kontrastiskoj situacijoj?! begt darytis aborta?!
p.s. o beje sita savo sita vaiku koncepcija jis man atvere tik atsitikus siai situacijai, tai nera taip, kad as tai zinojau ir mes a priori buvom apsitare (aisku, vel sakysi kokia nejautri, gi savaime suprantama kad vaikai tik taip gali gimti g.gif )
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 14:30)
wow, nu man cia labirintai!!........ doh.gif  doh.gif  doh.gif
sorry as cia ne pati ismintingiausia bigsmile.gif kiek kartu beskaityciau... blush2.gif
(jau girdziu, kaip galvosi, - ach va gi su tokia nesupratinga ir nejautria, kaip gi jiems ir gali pasisekt! g.gif )
as matau tai taip, kad jis paklause mano nuomones, as jam jos iskart tiesiai nesakiau, tada jis isreiske savo...... irrrrrr --- nuuu tai ka reikejo sakyt? kaip prieit kompromisa?? tokioj kontrastiskoj situacijoj?! begt darytis aborta?!
p.s. o beje sita savo sita vaiku koncepcija jis man atvere tik atsitikus siai situacijai, tai nera taip, kad as tai zinojau ir mes a priori buvom apsitare (aisku, vel sakysi kokia nejautri, gi savaime suprantama kad vaikai tik taip gali gimti g.gif )

Ne nesakysiu nieko. biggrin.gif Man tik kartai būna pikta, kai va čia besireiškiančios moterys peikia jaučius, kad jie supyksta nė už ką. Čia tik jums atrodo, kad nė už ką, o realiai jautis yra labai pastabus smulkmenom ir supyksta su realiu pagrindu. tongue.gif

Tada kiek pakeisiu jūsų pokalbio variantą į kitokį, gal bus aiškiau, kodėl įsižeidė. biggrin.gif

Tavo draugas penktadienio vakarą klausia: ką veiksim?? Tu sakai: o ką siūlai?? JIs sako: yra trys variantai - einam į tavo norimą spektaklį, einam į futbolo rungtynes, arba einam su mano draugais į alubarį, o ten ir futbolą pažiūrėsim. Tu sakai į spektaklį, o jis neeee, aš noriu į alubarį su draugais ir į spektaklį neisiu. Kaip pasijausi???

Va tu susipynei lygiai taip pat. tongue.gif Jis paklausė tavęs galimybių amplitudės, į ką tu ir turėjai atsakyti: auginu vaiką su tavimi, arba be tavęs, bet tu pasakei ir aborto variantą ir žinoma jis renkasi šitą, nes vaikui jis nesubrendęs ir jo nenorėjo. BET TU PATI PASAKEI TAI KAIP GALIMYBĘ. O paskui sakai ne. Va šita "smulkmena" (sąlyginis apibūdinimas, nes pati situacija jau ne smulkmena) yra "benzino" įpylimas jau ir į taip nemažą "laužą". smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 24, 14:44)
Ne nesakysiu nieko.  biggrin.gif  Man tik kartai būna pikta, kai va čia besireiškiančios moterys peikia jaučius, kad jie supyksta nė už ką. Čia tik jums atrodo, kad nė už ką, o realiai jautis yra labai pastabus smulkmenom ir supyksta su realiu pagrindu.  tongue.gif

Tada kiek pakeisiu jūsų pokalbio variantą į kitokį, gal bus aiškiau, kodėl įsižeidė.  biggrin.gif

Tavo draugas penktadienio vakarą klausia: ką veiksim?? Tu sakai: o ką siūlai?? JIs sako: yra trys variantai - einam į tavo norimą spektaklį, einam į futbolo rungtynes, arba einam su mano draugais į alubarį, o ten ir futbolą pažiūrėsim. Tu sakai į spektaklį, o jis neeee, aš noriu į alubarį su draugais ir į spektaklį neisiu. Kaip pasijausi???

Va tu susipynei lygiai taip pat.  tongue.gif  Jis paklausė tavęs galimybių amplitudės, į ką tu ir turėjai atsakyti: auginu vaiką su tavimi, arba be tavęs, bet tu pasakei ir aborto variantą ir žinoma jis renkasi šitą, nes vaikui jis nesubrendęs ir jo nenorėjo. BET TU PATI PASAKEI TAI KAIP GALIMYBĘ. O paskui sakai ne. Va šita "smulkmena" (sąlyginis apibūdinimas, nes pati situacija jau ne smulkmena) yra "benzino" įpylimas jau ir į taip nemažą "laužą".  smile.gif

va jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tai viskas sitaip! bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif
nu tai ir sakau kad mes abu visiskai 'lost in translation'. bet man ziauriai patinka tavo atsakymai thumbup.gif thumbup.gif taip akis gerokokai praplauna drinks_cheers.gif
..ka as ir turiu omeny, -as nenoriu jauciu peikti, as noriu juos suprasti! tikrai per tiek metu isitikinau kad jie su savo tokiu budu ir mastymu man kelia pagarba, na is tiesu ne kaip visi ir tuo lb originalus! taip kad noriu perprasti ji, jauti, kad tas kelias mums nebutu toks duobetas unsure.gif

dabar kai pateikei toki pavyzdi, man jis rodos gan pazistamas, kazkaip lyg jau ir buve yra tokiu situaciju anksciau, tik mazesnio kalibro, grynai panasiu su laisvalaikiu susijusiu doh.gif bet as noriu apginti ir savo pozicija - as ja suprantu taip, kad as be gudravimu tiesiai pateikiau VISUS imanomus variantus, siekdama nespausti ir neitakoti jo. tai wat cia ir vel laputes metodo nenaudojau g.gif

tai gherai, bet esme, ka dabar daryt? blush2.gif kaip srebt sita kose?.......... unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 16:25)
va jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee tai viskas sitaip! bigsmile.gif  bigsmile.gif  bigsmile.gif
nu tai ir sakau kad mes abu visiskai 'lost in translation'. bet man ziauriai patinka tavo atsakymai thumbup.gif  thumbup.gif  taip akis gerokokai praplauna drinks_cheers.gif
..ka as ir turiu omeny, -as nenoriu jauciu peikti, as noriu juos suprasti! tikrai per tiek metu isitikinau kad jie su savo tokiu budu ir mastymu man kelia pagarba, na is tiesu ne kaip visi ir tuo lb originalus! taip kad noriu perprasti ji, jauti, kad tas kelias mums nebutu toks duobetas  unsure.gif

dabar kai pateikei toki pavyzdi, man jis rodos gan pazistamas, kazkaip lyg jau ir buve yra tokiu situaciju anksciau, tik mazesnio kalibro, grynai panasiu su laisvalaikiu susijusiu doh.gif bet as noriu apginti ir savo pozicija - as ja suprantu taip, kad as be gudravimu tiesiai pateikiau VISUS imanomus variantus, siekdama nespausti ir neitakoti jo. tai wat cia ir vel laputes metodo nenaudojau g.gif
tai gherai, bet esme, ka dabar daryt? blush2.gif  kaip srebt sita kose?.......... unsure.gif

Patarimų čia gali prižarstyti kiek nori, nu pvz. - pasakysim palik jį, jei jis to vaiko nenori ir tu tą jautuką palieki, nes kažkas iš SM forumo taip pasakė. Na susiklosto taip, kad jis nori jau su gimusiu vaiku bendraut, bet su tavim gyvent nenori, nes tu jį palikai - jis įsižeidė. Sprendimų kaip išspręsti situaciją reikia ieškoti pačiai, tada ir tie nuklydimai bus pačios atsakomybė, o jei nuspręsi teisingai - pati ir džiaugsies savo laime. Čia tik mano subjektyvi nuomonė, neįsižeisk...Auginu liūtuką, mano mama - liūtė - jie man mieli, bet spręsti apie savo gyvenimą turi tu pati.
Atsakyti
Sveikos.
Pasisakysiu ir as. Tiesa pasakius,kai radau temute apie jaucius,nudziugau,galvojau suzinosiu daugiau,nes savo kelyje niekad neturejau vyro jaucio. Ir siaip mano aplinkoje kazkaip nebuvo jauciu.
Mes kartu 4 menuo. Po dvieju savaiciu pazinties issiskyrem beveik 2 men. Man reikejo gristi i LT. Tos dvi savaites praejo fantastiskai. Demesys is jo buvo tikrai didelis. Tiesa,kai po savaites pazinties pasakiau jam kad isvaziuoju i LT beveik dviems menesiams,maciau,kad buvo lengvai sokiruotas. Tik nesenai prisipazino,kad tuo metu pagalvojo,kad as tik zaidziu su juo ir nieko rimto negalvoju. doh.gif
Vienu zodziu kol buvau LT ,demesiu ir nesiskundziau,kiekviena diena skype,neskaitant kad valandu skirtumas pakankamai didelis,praktiskai kai jis keliasi,pas mane jau vakareja. Ir siap skambindavo. Vienu zodziu nepamirsdavo. Atskridau po tu keliu menesiu,pasitiko.Viskas vel grazu. Tiesa po keliu dienu teko issikirti,nes turejau tam tikru isipareigojimu kitoje vietoje.
Turi jis dukra is ankstesniu santykiu. Dukrai 7 metai. Ir jis kaip tik suplanavo jos kelione atostogas pas ji,beveik menesiui.Tiesa dar pries tai,kai buvau LT jis uzsimine,kad noretu,kad as pas ji atsikelciau gyventi. Kad butu visai nieko pries.
Veliau,kai suzinojo,kad dukra pas ji atvaziuoja,pasiule vel kartu pagyventi,bent jau kad sutikciau kol dukra bus. Na man toks jo sprendimas skambejo dviprasmiskai,kadangi esu saulys ir dar prie viso to meniskos sielos,kartais gyvenu svajoniu pasaulyje ir siaip megstu labai visko prigalvoti. Tai del to pasiulymo,pagalvojau,kad na jei as atsikeliu pas ji,jam atkrenta aukles klausimas.Dienas as leidziu su jo dukra,o vakarus visi kartu. O kita puse,kad jam tai didelis zingsnis,nes kiek pats sako,po issikirimo su dukters motina,turejo dvi rimtas draugystes,bet nei vienos buvusios nesupazindino su savo dukra. As esu pirmoji.
Didziausia baime buvo,kaip priims dukra. Nes jis jai nieko nesake,kad turi drauge.
Dukra pirma savaite prieme gerai. Buvom drauges,o paskui viskas pasikeite ir geros mergaites tapo teroriste,yra ne viena kart prvedus iki asaru mane. Vienu zodziu,abu nusprendem,kad jai sokas,kad kaip cia tetis turi kita,nors as jau stengiausi minimaliai rodyti jam demesio,kai grizdavo is darbo,kad tik dukra nepavydetu ir jis laikesi atstumo,nors miegodavom kartu. Man tas menesis buvo tikrai labai sunkus ir itemptas. Pati man vienas dalykas,kai as jam pasakiau,akd ji greiciausiai pavydi ir kad jai sunku susitaikyti,kad dabar as esu su juo. Jis pasake,kad ji tures priprasti prie to patinka jai tai ar ne.
Na po tokiu zodziu galvoji,akd tikrai rupi tam zmogui.
Vienu zodziu,kai dukra isvaziavo,as ir po keliatos dienu isvaziavau,nes reikejo gristi prie savo darbu ir isipareigojimu.
Tiesa,kai dar buvom kartu,jis viena vakar tarp kitko sako,nezinau kaip reikes gyventi,kai tu ir dukra isvaziuos,sako nezinau kada vel bus toks laikas kai busim visi kartu. Kad jam bus labai liudna. Sakau bet as tai vis tiek juk busiu.
Na vienu zodziu isvaziavau as ir prasidejo tyla is jo puses. Toks jausmas,kad zmogu kas pakeite. Jei neparasyciau sms ,tai tikriausiai ir kelias dienas nieko nesulaukciau. Tai ir buvo toks tempimas ,nors po viena zodi isgaudavau.
Man tai buvo sokas,po tiek demesio,staiga jokio demesio. Ir aisku automatiskai pradedi prisgalvoti,kad gal kazka netaip padariai,gal dar velniai zino kas.
Issiskyrem antradieni,sestadienia as pas ji atvaziavau,nes nu man tokia tyla -sokas visiskas.
Atvaziuoju ir ka randu nesiskutusi,namie visi langai uztamsinti,sedi visas uzsidepresaves. Net kai kurie daiktai nepaliesti,kaip padejau isvaziuodama,tai ir radau atvaziavus. Vienu zodziu depresijoj,nusikales po darbu.
Tai atgijo siek tiek,islekem i kavine pavakarieniavom,paskui kinas.
Bandziau isgauti kodel is jo puses buvo tokia tyla,kazka numyke. Sakau tu pasikeitei,anskciau buvai ne toks. Sakau gal as ka ne taip padariau,gal pasakiau? Jis sako,ne cia mano problema.
Vienu zodziu praleidom trys grazias dienas.
Paskui as vel isvaziavau ir vel tyla. Nu jmj.

Viena diena raso kaip laikaisi. Sakau vienisa.Sako kodel? Sakau pasiilgau. Tyla.... Na tada susinervinau galutinai ir rasau,ar as tau dar vis patraukli? Po kiek laiko atraso. Ar tau viskas gerai? Tai visiskai skamba kaip ne tu?
Sakau as tau ka tik rasiau ,kad man vienisa,kad pasiigau. Raso sorry. Nu blt ....sakau sorry del ko? Vel tyla. Ir tik po kokiu 4 valandu paraso I miss You too! blink.gif
Kita savaite kraustausi pas ji su visam. Ziuresim kas bus. O Liepa turiu gristi vel i LT ir tik atgal rudeni,tai nezinau kuo baigsis sitas issikirimas.

Perskaicius abi jusu temutes atsivere siek tiek akys.

1. Kalbeti apie jausmus,jam is ties yra labai sunku. (vno taures pagalba esu siek tiek isikamantinejus)
2.Ziauriai atsidaves darbui,isprotejas darboholikas.( siandiena labai teisingai pasake. Im married to my job) .Sakau taip ir tavo darbas is taves issunkia visas jegas ir grizes namo jis jau nebenori nieko tik griuti miegoti.
3.Komplimentu sulauksi,bet jei jau pasake viena,o ne duok dieve du ta pacia diena,tai jau kokia savaite gali nieko nebelaukti . blink.gif
4.Kartais erzina jo tyla. Matau kad intensyviai kazka galvoja,bet nesako ka. Arba buna kalbam apie mus,staiga nutyla,matau kad susimaste. Laukiu. Tyli,Galvoja. Neistveriu sakau ka galvoji. O jis kaip niekur nieko,apie darba ir pradeda pasakato problemas . doh.gif
5.Megsta pavalgyti,tiksliau maistas jam yra kultas. Ir gamina skaniai.Bet kadangi as pati megstu gaminti,tai lepinu ji savo patiekalai ir jis nuo to kaifuoja.
Dar toks pastebejimas. Ar ir jusu jauciams po geros vakarienes visuomet reikia ko nors saldaus uzsimesti i skranduka? Pas ji kaip taisykle.Tai visada yra saldytuve pienisko sokolado. doh.gif
6. Kalbejot apie dovanas.Tai tikrai,visos praktiskos. Man pirma kart buvo sokas. doh.gif Sako turiu tau dovanu. Na kiekiena moteris tikisi kazko grazaus. O cia gaunu skrybele nuo saules doh.gif ir remelius tuscius. Sako nespejau dar nuotraukos padaryti. O nuotrauka turi buti,musu abieju,daryta per Valentino diena. Tai spekit,ar padare jis ja jau antras menuo eina i pabaiga,o remelis vis dar tuscias. doh.gif Kita dovana Iphono deklas. Nors sita tai man labai patiko. ax.gif Kaip kazkas cia sake,jis geriau nuves geros vakarienes i koki prabangu restorana,ar paziureti fantastisko saulelydzio.
7. Labai pastabus smulkmenom. Manikiuro pakeitimas,padikiuras,plauku susukavimas kitu kamu,siek tiek daugiau ar maziau makiazo,nauja suknele. Anksciau to is vyru nesulaukdavau,o cia toks demesys. Ir pasakys butinai. Aisku malonu.
8.Siaip tai uzsispyres,ne tas zodis,bet as pati tokia esu. Tik man atrodo,kad as daugiau sugebu nusileisti,nei jis.
vakar kaip tik buvo vienas toks mazas konfliktas. Aiskinomes valandu skirtuma tam tikrose salyse ir jis man akis isputes irodineja,kad ne turi buti plius ten tiek ri tiek valandu,sakau na ne minus tiek ir tiek. O jis,ne tu neteisi. Na galvoju,ai lai buna jo tiesa,tingiu as cia del kazkokio suduko kelti gincus. Bet jis neatlyzta,na tada jau man uzvire. Na ir ka ,galu gale yrodziau,kad jis buvo neteisus. Tai susinepatogino,atsiprase ir Prisipazino Klydes. blink.gif Oho galvoju,pazanga.
9.kas dar? Apolonas. Ux wub.gif
As nesakau,kad jis blogas. Jauciu ,kad jam esu svarbi,kad rupiu. Tik man truksta to demesio. Ir kaip suprantu jis pats ta mato.
Tai jmj ne gi sunku pasakyti,pasiilgau? Man daug nereikia.
Siandiena ir pats sako,tu jautiesi nuosalyje,tau truksta demesio Sakau taip. Sako as suprantu ta. Nu tai jai suprtanti,tai ko neparodai.
Toks jausmas,kad pradzioje draugystes,viska dare,kad uzkariauti,o kai dabar jau mato,kad as kaip ri jo,tai nebeliko ko stengtis.
Patinka jis man ,turi kazka kas traukia,na bet siek tiek pradeda varginti tokie santykiai. Kai darbas atima is zmogaus viska.
Man neuztenka sulaukus jo is darbo,tik pavakarieniauti ir viskas.Paskui beziurint koki filma jis tiesiog luzta nuo nuovargio. Tai ka man ? Man reikia bendravimo....
Prirasiau kruva,nezinau ar suprasit mane,as pati saves kartais nesuprantu... doh.gif
Tiesa si savaitgali siule kartu skristi pas jo draugus,bet as turiu dirbti,tai nieko neiseina. na vel galvoju,jei kviecia tai reiskias rupiu. Tik kad kazkaip sunkiai ir keistai rodo ta demesi.
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 24, 11:28)

o tu jau apie ji pamirsus ir reabilitacijos periodas baigtas? ax.gif

jausmai yra kazkur giliai, bet man be jo viskas daug paprasciau, nei bunant su juo...tiesiog jau nebegalejau daugiau kenteti, nesuderinami mes greiciausiai g.gif Is savo puses jau buvau viska ismeginus, kiek tik galva nese, niekas negelbejo, suprastau, kad ta zmogu reikia jau paleisti..ir kad jis mane paleistu 4u.gif buvo jau pradzia depresijos nuo to zmogaus ir nuo tokiu santykiu. Istvermes jums 4u.gif man jos pritruko ax.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 24, 17:20)
Patarimų čia gali prižarstyti kiek nori, nu pvz. - pasakysim palik jį, jei jis to vaiko nenori ir tu tą jautuką palieki, nes kažkas iš SM forumo taip pasakė. Na susiklosto taip, kad jis nori jau su gimusiu vaiku bendraut, bet su tavim gyvent nenori, nes tu jį palikai - jis įsižeidė. Sprendimų kaip išspręsti situaciją reikia ieškoti pačiai, tada ir tie nuklydimai bus pačios atsakomybė, o jei nuspręsi teisingai - pati ir džiaugsies savo laime. Čia tik mano subjektyvi nuomonė, neįsižeisk...Auginu liūtuką, mano mama - liūtė - jie man mieli, bet spręsti apie savo gyvenimą turi tu pati.

tai kad man visa esme yra ne klaust patarimo ka man daryt - ar gyvent kartu ar spjaut i ji ir palikt. As tiesiog noriu rasti kelia i jo sirdi,,,,,,,,,,,,,,,,,,, verysad.gif

jei jau Publicum74 sake kad cia nerealaus didumo rezis jam, ka as ir pati matau is jo kasdieniniu reakciju (o jos beje ziaurokos, negailestingos ir tikrai nesvytincios pagarba man verysad.gif ), tai kaip man susvelninti situacija?? ka as dar galiu padaryti? nuo saves? as nenoriu jo prarasti, kol isitikinsiu kad jis tikrai siena nenugriaunama yra pries mane pastates...
vienu zodziu grimstu i liudesi,, atrodo toks ivykis kuris kitoms seimoms atnesa begalini dziaugsma, griauna cia dar ir paskutinius likucius kas buvo like tarp musu.... verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti