Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 07, 14:16)
Visas pasaulis blogas, tik aš vienas jautis smile.gif

Tai kad ne. biggrin.gif Sprendžiant iš to kaip tie jaučiai čia visoms netinkami, išeitų, kad jaučiai visada turėtų likti vieniši, bet juk taip nėra. tongue.gif Kokia išvada??? Gal ne visada jaučiuose bėdos, o ypač kai tai sisteminės "bėdos". biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
oho kiek neigiamų atsiliepimų apie jaučius. Iki šiol visą gyvenimą tik gerai apie jautukus girdėdavau, ir kiek pati pažįstų tiek vaikinai tiek merginos iš esmės geri ir faini žmonės. Aišku, minusų turi, kaip ir visi.
Neseniai perskaičiau apie jautį - "geriau graži sofa, nei gražus saulėlydis" ir tą pačią dieną mb (jautis) sako: "et, klausaus kaip paukščiukai čiulba už lango, saulė šviečia ir galvoju, kaip gera būtų dabar gulėt kur nors prie ežero, prie jūros. Bet, sako, tuo pačiu metu pagavau save mąstant, kad kieta ant žemės gulėt, o pripučiamo čiužinio neturim" lotuliukas.gif
Atsakyti
o cia pas jaucius kazkoks kritinis laikotarpis tie puse metu, kad atsiranda noras sugrizti? g.gif jau ne pirmakart apie tai skaitau, kad mergaites sako, kad issiskyre ir po puses metu vel suejo g.gif
Atsakyti
Sveikos ir sveiki,
neatsitiktinai vel jauciu temoj rasysiu. nes kazkodel tik su zodiaku labiausiai sieju cia savo reikalus, ir tikiuosi gal kas atves i prota:))
vien tik faktais: pries eilini karta susipykstant su SB pries tai apturejom keleta geru nakteliu ir dieneliu, ir stai as pastojus. MB labai labai komplikuota asmenybe, o galbut ir as ne jam pati tinkamiausia moteris (egoiste-liute blush2.gif ) nelabai moku paliuliuot.
vnz ne apie mane, o apie situacija. nors mes kartu jau labai seniai, bet vis tie santykiai labai akmenuoti ir tarsi i niek aneveda. ir stai dar rezultate nestumas, apie kuri turejau jam pranesti musu atsiribojimo viens nuo kito metu.
NAturalu kad ji tai tik privede iki neigiamos reakcijos. nera graziu santykiu pagrindo nera harmonijos, nera finansinio pagrindo. Jis mate tik viena iseiti - aborta. as jo nedariau, tai vel buvau ir esu egoiste ir daranti tik savus sprendimus. Viena zodziu, dabar as esu isdavike ir jis meditacijos bei depresijoj kaip cia jam nuo manes atsiriboti ir atsiskirti. Plius ir tai jam kelia blogas mintis, nes jis suvokia kad kaltes jausma gali jaust. Tiesiog principas - kad tai neplanuota, ne abieju nuspresta ir visiskai nepasiruosta, netinkamu metu....
beje pats uzauges be tevo, turbut ir tai prisideda ziurint kad vaiko auginimas yra viena beda ir trukdis.
tai ka man daryt? kaip man jam padet???..... gal kas turetu ismintingu izvalgu? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 15, 14:55)
Sveikos ir sveiki,
neatsitiktinai vel jauciu temoj rasysiu. nes kazkodel tik su zodiaku labiausiai sieju cia savo reikalus, ir tikiuosi gal kas atves i prota:))
vien tik faktais: pries eilini karta susipykstant su SB pries tai apturejom keleta geru nakteliu ir dieneliu, ir stai as pastojus. MB labai labai komplikuota asmenybe, o galbut ir as ne jam pati tinkamiausia moteris (egoiste-liute blush2.gif ) nelabai moku paliuliuot.
vnz ne apie mane, o apie situacija. nors mes kartu jau labai seniai, bet vis tie santykiai labai akmenuoti ir tarsi i niek aneveda. ir stai dar rezultate nestumas, apie kuri turejau jam pranesti musu atsiribojimo viens nuo kito metu.
NAturalu kad ji tai tik privede iki neigiamos reakcijos. nera graziu santykiu pagrindo nera harmonijos, nera finansinio pagrindo. Jis mate tik viena iseiti - aborta. as jo nedariau, tai vel buvau ir esu egoiste ir daranti tik savus sprendimus. Viena zodziu, dabar as esu isdavike ir jis meditacijos bei depresijoj kaip cia jam nuo manes atsiriboti ir atsiskirti. Plius ir tai jam kelia blogas mintis, nes jis suvokia kad kaltes jausma gali jaust. Tiesiog principas - kad tai neplanuota, ne abieju nuspresta ir visiskai nepasiruosta, netinkamu metu....
beje pats uzauges be tevo, turbut ir tai prisideda ziurint kad vaiko auginimas yra viena beda ir trukdis.
tai ka man daryt? kaip man jam padet???..... gal kas turetu ismintingu izvalgu? unsure.gif

Nepykit, bet sioje situacijoje zodiako zenklas tikrai nieko detas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 15, 14:55)
Sveikos ir sveiki,

O jis daugiau vaikų turi, ar tai būtų jam pirmas vaikas?
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 05 15, 18:57)
O jis daugiau vaikų turi, ar tai būtų jam pirmas vaikas?

pirmas, ir jam jau meteliu neuzilgo 40.. unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(mei @ 2013 05 15, 15:55)
1. <...> Jis mate tik viena iseiti - aborta. as jo nedariau, tai vel buvau ir esu egoiste ir daranti tik savus sprendimus. Viena zodziu, dabar as esu isdavike ir jis meditacijos bei depresijoj kaip cia jam nuo manes atsiriboti ir atsiskirti.<...>
2. tai ka man daryt? kaip man jam padet???..... gal kas turetu ismintingu izvalgu? <...>

1. Nieko sau.... g.gif
2. Turiu vieną išmintingą įžvalgą- bėkit nuo tokio, gimdykit viena, arba darykit valymą, Jums spręsti, bet vilčių į tokį kuilį nedėkit.

QUOTE(lelija_ @ 2013 05 15, 20:36)
Nepykit, bet sioje situacijoje zodiako zenklas tikrai nieko detas  4u.gif

Sveika, kaip Tu laikaisi? 4u.gif
Beje sutinku su Tavo postu. smile.gif

QUOTE(mei @ 2013 05 16, 05:29)
pirmas, ir jam jau meteliu neuzilgo 40.. unsure.gif  unsure.gif

Tai jam medicina, ir tuo labiau Jūsų pagalba, nebepadės. Būkit rami.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 21, 15:58)

Sveika, kaip Tu laikaisi? 4u.gif

Labutis 4u.gif Visai neblogai as, pabegau nuo savo jaucio, tai cia tik retkarciais uzsuku, matyt, dar veda smalsumas bigsmile.gif O jis vis raso kartas nuo karto... kad myli... Bet netikiu schmoll.gif Mylintys zmones taip nesielgia "stumk-trauk".
Bet jusu visu pasiskaitineti vis dar smagu 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Mano draugas Jautis wub.gif nuostabesnio žmogučio dar nesutikau.. wub.gif aš pati skorpionas.. kartu jau arba dar tik 10mėn.. man tai daug.. dar nei vienas nesugebėjo tiek ilgai šalia manęs išbūt.. blush2.gif mes praktiškai nesipykstam, na būna retkarčiais tokių nekalbavalandžių smile.gif mane nervina tik tas kad jis man nieko nesako kas jam pavyzdžiui nepatinka ar ką negerai darau, pasako tik po laiko doh.gif fsio daugiau priekaištų savo "vyrui" neturiu wub.gif
Atsakyti
As skorpionas, bet niekad nesusideciau su jauciu...Man taip nervina ju uzsispyrimas ir sykstumas. Tas pastovus taupymas doh.gif O dar isizeidiza del ko nors ir vaiksto pyktas. Prasai paaiskinti kas atsitiko, tik burnba sau po nosimi, kad nieko. Pati turiu suprasti kas ne taip doh.gif Aplamai jau pastebejau, kad zemes stichijos zmones linke i depresijas ir bloga nuotaika. Patys save kaltina ir nieko partneriui nepasako... Sudetinga man su tokiais.. Nors vyra irgi gera atradau OZIARAGI smile.gif Labai panasus i jauti, tik dar labiau pavazeves del pinigu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ksesanko @ 2013 05 22, 11:20)
As skorpionas, bet niekad nesusideciau su jauciu...Man taip nervina ju uzsispyrimas ir sykstumas. Tas pastovus taupymas  doh.gif O dar isizeidiza del ko nors ir vaiksto pyktas. Prasai paaiskinti kas atsitiko, tik burnba sau po nosimi, kad nieko. Pati turiu suprasti kas ne taip  doh.gif Aplamai jau pastebejau, kad zemes stichijos zmones linke i depresijas ir bloga nuotaika. Patys save kaltina ir nieko partneriui nepasako... Sudetinga man su tokiais.. Nors vyra irgi gera atradau OZIARAGI smile.gif Labai panasus i jauti, tik dar labiau pavazeves del pinigu smile.gif

unsure.gif hmm maniškis Jautis atvirkščiai pinigus mėto į kairę į dešinę aš stabdau jį.. tai jis man pareiškė neskaičiuok mano pinigų, sakau ok neskaičiuoju bet Tu nepamiršk šeimos.. pokol kas nepamiršta.. (nors mes realiai ne prie ko) ax.gif va va su tuo kai įsižeidžia ir nesako nieko tai ir mane nervina, bet užteko kartą įsižeisti man ir nieko nesakyti situacija pagerėjo thumbup.gif
Atsakyti