Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

Mano vienas mokyklos laikų draugas su mergina draugavo ketverius metus. Ji buvo jautis. Tris kartus jiedu išsiskyrė (jo iniciatyva visus kartus), ir du kartus jo iniciatyva taikėsi. biggrin.gif Juokinga kai pamenu buvo stebėt iš šalies.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 03, 08:30)
*Labai Tave palaikau. 4u.gif 
**Skaudu
***Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.

* wub.gif
** jau nebe. Laikas smile.gif
*** viska suprant, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara g.gif man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:39)
wub.gif
** jau nebe. Laikas smile.gif
*** viska suprant, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara g.gif  man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas biggrin.gif  biggrin.gif

biggrin.gif biggrin.gif Santykiai yra darbas visų pirma, o malonumas yra tik iš gero darbo rezultatų. tongue.gif

Čia kaip gardi vakarienė - valgyti ją yra malonumas, bet vakarienė iš oro neatsiranda - ją reikia pasigaminti. biggrin.gif Kuo daugiau darbo įdedama, tuo skanesnė vakarienė gaunasi. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 09:45)
Kuo daugiau darbo įdedama, tuo skanesnė vakarienė gaunasi.  biggrin.gif

sakai? jeigu nezinociau, kad sie mano santykiai buvo tokie, kur as dejau daugiausiai nei bet kada per visa savo gyvenima pastangu, tai sutikciau. dabar, sprendziant is savo patirties, pasakysiu, kad jeigu nesiklosto santykiai, vis atsiranda kazkokiu trukdziu, nesusipratimu, tai tampa tikrai, kaip sakai - DARBU, nieko is ju nebus. liks tik suvokimas, kad tai is tikruju buvo tik darbas, pastangos ir kartelis del iseikvotos energijos.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:49)
sakai? jeigu nezinociau, kad sie mano santykiai buvo tokie, kur as dejau daugiausiai nei bet kada per visa savo gyvenima pastangu, tai sutikciau. dabar, sprendziant is savo patirties, pasakysiu, kad jeigu nesiklosto santykiai, vis atsiranda kazkokiu trukdziu, nesusipratimu, tai tampa tikrai, kaip sakai - DARBU, nieko is ju nebus.  liks tik suvokimas, kad tai is tikruju buvo tik darbas, pastangos ir kartelis del iseikvotos energijos.

O tai kalti tada santykiai??? Ar juos kuriantys asmenys?? Kai vakarienė neskani, kas blogas? - vakarienė, ar kulinarai? biggrin.gif biggrin.gif

Ir santykiai, ir vakarienė tėra rezultatas, jei jie blogi - tai reiškia kad ne taip sukurti, pagaminti. biggrin.gif Gal ne iš tų dalių, ne tų ingredientų, gal kažkokių "prieskonių" per daug, ar per mažai. biggrin.gif O gal ir "alergijos" nuo kažkurių sudedamųjų dalių. biggrin.gif

Va visos jūs alergiškos jaučiams. biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
visiskai teisingai, vaakriene - tai tik dvieju kulinaru pastangus vaisius smile.gif ir vienas is tu kulinaru - jautis smile.gif ar tu nori pasakyti, kad cia visoms mums kazkas negerai: cia tik mes nemokame atrinkti tu prieskoniu ir parinkti tinkamus, zodziu, kalti visi, tik ne jauciai? (kaip jautiska wub.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 03 gegužės 2013 - 10:11
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 09:55)
O tai kalti tada santykiai??? Ar juos kuriantys asmenys?? 

biggrin.gif Va kaip rašiau. tongue.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 10:10)
visiskai teisingai, vaakriene - tai tik dvieju kulinaru pastangus vaisius smile.gif ir vienas is tu kulinaru - jautis smile.gif ar tu nori pasakyti, kad cia visoms mums kazkas negerai: *cia tik mes nemokame atrinkti tu prieskoniu ir parinkti tinkamus, zodziu,  kalti visi, tik ne jauciai? (kaip jautiska wub.gif )

Parašiau taip, kaip parašyti norėjau, o ne taip kaip "atrodo", kad parašyti norėjau. tongue.gif
*O čia jau problema, kai galvojama taip ir tik taip. Iš čia ir "aksioma" (kaip jautiškai)

Pasakyti atvirai, tai irgi pasigendu savikritikos Jūsų pozicijose, nes visur jaučiai ne tokie, ne taip, ne tada, ne tiek, ne todėl, .................. Grįžkim į pradinį tašką: kulinarai tai du. tongue.gif
Atsakyti
ech, Publicum, pasijutau, lyg buciau net nesiskyrus su savo jauciu biggrin.gif tie visi vartymai/isvartymai, samprotavimai, apie kalta kita puse - kaip miela, kazkur girdeta, ech wub.gif wub.gif
lekiu jau, visiems jauciams ir kulinarems grazios dieneles wub.gif
Atsakyti
QUOTE(good4u @ 2013 05 03, 10:34)
Mano vienas mokyklos laikų draugas su mergina draugavo ketverius metus. Ji buvo jautis. Tris kartus jiedu išsiskyrė (jo iniciatyva visus kartus), ir du kartus jo iniciatyva taikėsi. biggrin.gif Juokinga kai pamenu buvo stebėt iš šalies.

Mano situacija lotuliukas.gif tik visko iniciatorė buvau aš. Visi mes iš tos meilės prikrečiam kvailysčių ir pridarom klaidų rolleyes.gif

Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 03, 09:30)
Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.

Sahrazad, labas 4u.gif 4u.gif
Vis uzsuku cia jusu visu paskaitineti cool.gif Pritariu siai minciai, kad to zmogaus negalima pilnai i sirdi isileisti... vis tiek ras progu kaip ja sumindyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 03, 19:49)
Pritariu siai minciai, kad to zmogaus negalima pilnai i sirdi isileisti... vis tiek ras progu kaip ja sumindyti  doh.gif

QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:39)
viska suprantU, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara g.gif  man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas biggrin.gif  biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 11:39)
<...>
*** viska suprant, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara g.gif  man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas biggrin.gif  biggrin.gif

Geriausi ir gražiausi santykiai yra žmogaus paties su savimi. Tik gerai, puikiai sutariantis žmogus su savo vidumi, ramus, neišsibalansavęs, išliks ramus ir tvirtas, kad ir kas bandytų išmušti iš vėžių. Man tas nušvitimas ne per seniausiai atėjo, nes anksčiau labai daug tikėjausi iš vyrų, draugų, ir likdavau nuolat nuliūdinta, nes gaudavau ne to ko tikėdavausi. Dabar gyvenu su savimi ir sau, o šalia esantys žmonės tiesiog yra, nieko iš jų nereikalauju, bet ir pati neskubu išsidalinti. Tada ir santykiai tėra tik malonus laiko leidimas, o ne nuolatinė karinė būsena. Taip gaunasi savaime, nes nieko nedarai per prievartą, ar dėl to, kad reikia. Va tada ateina tikras poilsis...be įtampos.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 11:55)
<...>
Va visos jūs alergiškos jaučiams.  biggrin.gif  biggrin.gif

Visas pasaulis blogas, tik aš vienas jautis smile.gif

QUOTE(lelija_ @ 2013 05 03, 21:49)
Sahrazad, labas  4u.gif   4u.gif
<...>

Helau helau 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 07 gegužės 2013 - 14:18