Mano vienas mokyklos laikų draugas su mergina draugavo ketverius metus. Ji buvo jautis. Tris kartus jiedu išsiskyrė (jo iniciatyva visus kartus), ir du kartus jo iniciatyva taikėsi. Juokinga kai pamenu buvo stebėt iš šalies.
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 03, 08:30)
*Labai Tave palaikau.
**Skaudu
***Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.
**Skaudu
***Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.
*
** jau nebe. Laikas
*** viska suprant, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:39)
*
** jau nebe. Laikas
*** viska suprant, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas
** jau nebe. Laikas
Santykiai yra darbas visų pirma, o malonumas yra tik iš gero darbo rezultatų.
Čia kaip gardi vakarienė - valgyti ją yra malonumas, bet vakarienė iš oro neatsiranda - ją reikia pasigaminti. Kuo daugiau darbo įdedama, tuo skanesnė vakarienė gaunasi.
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 09:45)
Kuo daugiau darbo įdedama, tuo skanesnė vakarienė gaunasi.
sakai? jeigu nezinociau, kad sie mano santykiai buvo tokie, kur as dejau daugiausiai nei bet kada per visa savo gyvenima pastangu, tai sutikciau. dabar, sprendziant is savo patirties, pasakysiu, kad jeigu nesiklosto santykiai, vis atsiranda kazkokiu trukdziu, nesusipratimu, tai tampa tikrai, kaip sakai - DARBU, nieko is ju nebus. liks tik suvokimas, kad tai is tikruju buvo tik darbas, pastangos ir kartelis del iseikvotos energijos.
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:49)
sakai? jeigu nezinociau, kad sie mano santykiai buvo tokie, kur as dejau daugiausiai nei bet kada per visa savo gyvenima pastangu, tai sutikciau. dabar, sprendziant is savo patirties, pasakysiu, kad jeigu nesiklosto santykiai, vis atsiranda kazkokiu trukdziu, nesusipratimu, tai tampa tikrai, kaip sakai - DARBU, nieko is ju nebus. liks tik suvokimas, kad tai is tikruju buvo tik darbas, pastangos ir kartelis del iseikvotos energijos.
O tai kalti tada santykiai??? Ar juos kuriantys asmenys?? Kai vakarienė neskani, kas blogas? - vakarienė, ar kulinarai?
Ir santykiai, ir vakarienė tėra rezultatas, jei jie blogi - tai reiškia kad ne taip sukurti, pagaminti. Gal ne iš tų dalių, ne tų ingredientų, gal kažkokių "prieskonių" per daug, ar per mažai. O gal ir "alergijos" nuo kažkurių sudedamųjų dalių.
Va visos jūs alergiškos jaučiams.
visiskai teisingai, vaakriene - tai tik dvieju kulinaru pastangus vaisius ir vienas is tu kulinaru - jautis ar tu nori pasakyti, kad cia visoms mums kazkas negerai: cia tik mes nemokame atrinkti tu prieskoniu ir parinkti tinkamus, zodziu, kalti visi, tik ne jauciai? (kaip jautiska )
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 09:55)
Va kaip rašiau.
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 10:10)
visiskai teisingai, vaakriene - tai tik dvieju kulinaru pastangus vaisius ir vienas is tu kulinaru - jautis ar tu nori pasakyti, kad cia visoms mums kazkas negerai: *cia tik mes nemokame atrinkti tu prieskoniu ir parinkti tinkamus, zodziu, kalti visi, tik ne jauciai? (kaip jautiska )
Parašiau taip, kaip parašyti norėjau, o ne taip kaip "atrodo", kad parašyti norėjau.
*O čia jau problema, kai galvojama taip ir tik taip. Iš čia ir "aksioma" (kaip jautiškai)
Pasakyti atvirai, tai irgi pasigendu savikritikos Jūsų pozicijose, nes visur jaučiai ne tokie, ne taip, ne tada, ne tiek, ne todėl, .................. Grįžkim į pradinį tašką: kulinarai tai du.
ech, Publicum, pasijutau, lyg buciau net nesiskyrus su savo jauciu tie visi vartymai/isvartymai, samprotavimai, apie kalta kita puse - kaip miela, kazkur girdeta, ech
lekiu jau, visiems jauciams ir kulinarems grazios dieneles
lekiu jau, visiems jauciams ir kulinarems grazios dieneles
QUOTE(good4u @ 2013 05 03, 10:34)
Mano vienas mokyklos laikų draugas su mergina draugavo ketverius metus. Ji buvo jautis. Tris kartus jiedu išsiskyrė (jo iniciatyva visus kartus), ir du kartus jo iniciatyva taikėsi. Juokinga kai pamenu buvo stebėt iš šalies.
Mano situacija tik visko iniciatorė buvau aš. Visi mes iš tos meilės prikrečiam kvailysčių ir pridarom klaidų
QUOTE(Sahrazad @ 2013 05 03, 09:30)
Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.
Sahrazad, labas
Vis uzsuku cia jusu visu paskaitineti Pritariu siai minciai, kad to zmogaus negalima pilnai i sirdi isileisti... vis tiek ras progu kaip ja sumindyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 03, 19:49)
Pritariu siai minciai, kad to zmogaus negalima pilnai i sirdi isileisti... vis tiek ras progu kaip ja sumindyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 09:39)
viska suprantU, tuomet man tik kyla naturalus kls: kam tokie santykiai, jeigu turi buti nuolat karinej pozicijoj ir busenoj, vis susimastant apie tai, kad jei ne sian, tai ryt gali sulaukti peilio i nugara man buvo too heavy nuolat buti itampoj, nes zmones sako, kad santykiai - tai yra malonumas
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 11:39)
<...>
Geriausi ir gražiausi santykiai yra žmogaus paties su savimi. Tik gerai, puikiai sutariantis žmogus su savo vidumi, ramus, neišsibalansavęs, išliks ramus ir tvirtas, kad ir kas bandytų išmušti iš vėžių. Man tas nušvitimas ne per seniausiai atėjo, nes anksčiau labai daug tikėjausi iš vyrų, draugų, ir likdavau nuolat nuliūdinta, nes gaudavau ne to ko tikėdavausi. Dabar gyvenu su savimi ir sau, o šalia esantys žmonės tiesiog yra, nieko iš jų nereikalauju, bet ir pati neskubu išsidalinti. Tada ir santykiai tėra tik malonus laiko leidimas, o ne nuolatinė karinė būsena. Taip gaunasi savaime, nes nieko nedarai per prievartą, ar dėl to, kad reikia. Va tada ateina tikras poilsis...be įtampos.
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2013 05 03, 11:55)
Visas pasaulis blogas, tik aš vienas jautis
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 03, 21:49)
Sahrazad, labas
<...>
<...>
Helau helau