Apie jaučių manipuliacijas galiu tik paantrinti. Jie būna nuostabūs santykių pradžioje, po to pakankamai atšala ir apsileidžia, o susigriebia tik tuomet, kai iškyla santykiams pavojus. Bet tas gerumas trunka tik porą savaičių, ne daugiau. Po to vėl grįžtama prie savos rutinos.. O manipuliacijos tobulai pasireiškia per "kiek aš dėl tavęs tą ar aną", "tu niekada manęs nemylėjai", "aš niekada nepabėgu kai kažkas griūna, o bandau taisyti" ir bla bla bla.. Uf..
Užtat tie jaučiai turi savotišką šarmą, nežinau kokį, bet tiesiog turi, ir sunku prieš jį atsilaikyti.
QUOTE(good4u @ 2013 04 29, 10:42)
Užtat tie jaučiai turi savotišką šarmą, nežinau kokį, bet tiesiog turi, ir sunku prieš jį atsilaikyti.
Tokie teisingi žodžiai!
Čia daug kas rašė, kad jaučiai draugai geri, bet kaip antroji pusė per sunku. Ir tai yra tiesa, kolektyve jie linksmi, kompanijos žmonės. Bet santykiuose, pasakysiu taip, gal per daug savęs žiūri.
Aš su dabartiniu savo draugu susipažinau prieš 3 metus ir pradėjome draugauti. Per tą laiką esame išsiskyrę 4 kartus, vieną kartą net pusei metų. Visi draugystės nutraukimai buvo mano iniciatyva, nes pavarkdavau su tuo taikstytis, galvojau rasiu geriau, sukalbamesnį, ne tokio sunkaus charakterio. Ir ką Jūs manot? Abu norėdavome grįžti ir tęsti santykius. Tai mano pirmoji meilė, tikrai taip galiu vadinti. Kad ir koks jis žmogus yra, aš vistiek noriu būti kartu, nereikia, kad būtų lengviau ar paprasčiau. Dabar nelabai kreipiu dėmesį į kai kuriuos jo poelgius ar nuotaikas, nes išmokau sugyventi. Myliu žmogų su visais jo trūkumais ir kvailystėm
niu nezinau - gyvenam 5 metai - idealus partneris, vyras, tevas
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 29, 08:42)
claudy, as jau bandziau su juo atnaujinti santykius. rezultatas - trukt uz vadziu... tai suma sumarum amno atveju - pamirsti visa ta reikala ir gyventi toliau 2 dali jau igyvendinu - gyvenu toliau, beliko tik pamirsti visa ta reikala
lengviausias budas 1 dalies igyvendinti, t.y. viska pamirsti - nutraukti visapusishkai bendravima. Tiesiog pasakyti sau, kad daugiau nebeatsakynesiu i jo skambusius, zinutes, pagal galimybes ir visu soc tinklapiu. nes kiekviena syki prisijungus ir pamacius ji on line, vel noresis pakalbeti, vel uzpuls prisiminimai, santykiu aiskinimasi ir taip toliau iki begalybes ... po keleta menesiu tikrai visishkai kitom akim i viska ziuresi ir i ji taip pat. bent jau man tai tikrai padejo ir stengtis daugiau kazka idomesnio nuveikti, ivairiom spalvom praskaidrinti gyvenima : kinas, teatras, draugai, naujos pazintys, pub'ai, klubai t.t.
Sekmes
QUOTE(claudy @ 2013 04 29, 13:03)
lengviausias budas 1 dalies igyvendinti, t.y. viska pamirsti - nutraukti visapusishkai bendravima.
tikrai taip mes taip ir padareme:nerasome, neskambiname, nesame fb drauguose, as net neturiu jo nr savo telefone, vienintelis likes dalykas yra skype, prie kurio jis nesijunge (arba buvo nematomas) visa ta laika jau praejo 4 men
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 29, 14:13)
tikrai taip mes taip ir padareme:nerasome, neskambiname, nesame fb drauguose, as net neturiu jo nr savo telefone, vienintelis likes dalykas yra skype, prie kurio jis nesijunge (arba buvo nematomas) visa ta laika jau praejo 4 men
lygiai tiek pat ir man laiko praeje nei skambuciu, nei sms, fb taip pat istrinus, skype taip pat. is bendru draugu tik kazka suzinau ... buvo turejes kita pana, bet lyg ir dabar vel nieko neturi, tipo noretu vel santykius atnaujinti bet pasakiau jo draugui, kad nieko nebus.
Gyvenam toliau dziaugiames atejusiu pavasariu
QUOTE(claudy @ 2013 04 29, 14:58)
Gyvenam toliau dziaugiames atejusiu pavasariu
kodel nera noro vel sueiti?
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 29, 16:27)
per daug skaudu buvo tada ...
O vel sueiti, kad patirti ta pati .. o 85 proc. taip ir butu .. tikrai nenoriu ...
Be to ir nevertas jis to ..
QUOTE(errachka @ 2013 04 29, 13:01)
niu nezinau - gyvenam 5 metai - idealus partneris, vyras, tevas
Net saldus pavydas Man bunant su siuo zmogumi vienatve buvo geriausias draugas, ne jis... O turetu buti atvirksciai
O aš nebūdama su juo supratau kaip man jo reikia. Ir visai nesvarbu, kad jis nėra tobulas partneris. Jei nebūtų blogų dienų, nežinotume kaip atrodo geros
QUOTE(claudy @ 2013 05 02, 13:43)
Be to ir nevertas jis to ..
protu as ta irgi supratau, bet vat....
QUOTE(lelija_ @ 2013 05 02, 19:39)
Man bunant su siuo zmogumi vienatve buvo geriausias draugas
jau galutinai finito?
QUOTE(centenera @ 2013 05 02, 19:54)
O aš nebūdama su juo supratau kaip man jo reikia.
bet tai ziuriu ne viena dar nepasisake, kad nebutu palikus savo jauti, ot tai zenklas, daveda tas moteriskaites
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 26, 17:08)
Sahrazad, kokia tu fainuole aciu tau nuosirdziai teisingai viska sakai, as jau sparciu zingsniu einu ta linkme
Labai Tave palaikau. Skaudu, kai nesusiklosto taip kaip buvai planavusi, bet nėra to blogo kas neišeitų į gerą, o ir ne kartą įsitikinau, kad viskas kas nutinka iš tikrųjų tik gelbsti mus, tereikia įsižiūrėti kokias galimybes atveria susiklosčiusi situacija
Papildyta:
QUOTE(good4u @ 2013 04 29, 11:42)
<...>O manipuliacijos tobulai pasireiškia per "kiek aš dėl tavęs tą ar aną", "tu niekada manęs nemylėjai", "aš niekada nepabėgu kai kažkas griūna, o bandau taisyti" ir bla bla bla.. Uf..
...aha... tikra tiesa.
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 05 03, 02:34)
<...>
bet tai ziuriu ne viena dar nepasisake, kad nebutu palikus savo jauti, ot tai zenklas, daveda tas moteriskaites
bendrai moterys yra dažniau skyrybų iniciatorės, tai gal ne tiek pačiame ženkle ar apskritai vyruose yra esmė. Vyrams paprasčiau užsimerkti ir vegetuoti, tuo pačiu susirasti pramogų šone. Moterims tai iškęsti yra sunkiau, arba reikia būti visiškai dėjus ant visko Mano vieno gero pažįstamo/draugo buvusioji yra pasakius: "tu su juo negyvenai, neįsivaizduoji koks jis žmogus. gali būti užsišikęs savaitėmis, nekalbėti, ignoruoti." O man jis visada atrodė vyras mūras, geras draugas, tas kuris nelaimėje nepaliks. Kitas draugas raguotas "gražuolis" iki šiol rimtos antros pusės neusiranda- baliai, tūsai, nors pažastys jau žyla. Maniškis irgi jau gerokai pabuvęs jaunikaitis. Kaip supratau tai eidavo per mergas ir kabokus. Taigi pasikartosiu- su jautukais baliai smagūs, nelaimėje bus geras draugas, bet kaip partneris.... na kol kas gražiai sutariam, o kaip bus, pagyvensim pamatysim. Svarbu per daug giliai to žmogaus neįsileisti, ir gyventi savo gyvenimą.