Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Sahrazad @ 2013 04 16, 11:43)
Štai ir vėl aš čia biggrin.gif tai kur ten mes apie jaučius baigėm? g.gif aaa..taigi:
1. pasirodo pavydūs...(sprendžiu iš 2 vnt. jaučių ir vieno jų sukeltų muštynių bare doh.gif )
2. kažkur buvo minėta, kad prisimąsto nesąmonių. Pasirodo, kad tai tiesa. Ir kuo daugiau galvoja, tuo pats labiau bijo. Tai gali tęstis be galo, kol nesusisuka protelis smile.gif
3. jautrumas neišpasakytas.
4. labai nori jaustis mylimi ir reikalingi, net liguistai.

Žodžiu faini tie jautukai, bet draugai jie matyt geresni nei antros pusės. Kompanijoje lengvi linksmi žmonės. Santykiuose pavydūs, valdingi, reiklūs.

Nu kai kur "apšlifavus" aštrius pasakymus, taip, tokie ir yra tie raguočiai. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 04 16, 13:46)
Nu kai kur "apšlifavus" aštrius pasakymus, taip, tokie ir yra tie raguočiai.  biggrin.gif

Sakai kiek per "aštriai" išsireiškiau? Na persiprašau sleep.gif smile.gif
Tiesiog apturėjau vieną konfliktišką situaciją, o paskui gan atvirą pokalbį, tai dar kartą įsitikinau, kad "prisimąstymų" techniką jautukai įvaldę tobuliausiai.
Atsakyti
Man tai susidarė įspūdis, kad
1.jaučiai-vyrai tylūs, panėrę į save ir darbą...
2. nori būti pripažinti ir reikalingi
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 04 16, 12:26)

lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nu va kai nušlifuoji Sahrazad pasakymus tai tiek ir lieka. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 04 16, 13:26)

Taciau nepazistu ne vieno zmogaus, kuris nenori buti pripazintas ir reikalingas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 04 16, 12:43)
Žodžiu faini tie jautukai, bet draugai jie matyt geresni nei antros pusės. Kompanijoje lengvi linksmi žmonės. Santykiuose pavydūs, valdingi, reiklūs.

sutinku draugai geri, linksmi, lengvi, faini, o santykiuose laaabai sudetingi ... nenoreciau pakartot is naujo ..smile.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2013 04 18, 06:59)
sutinku draugai geri, linksmi, lengvi, faini, o santykiuose laaabai sudetingi ...  nenoreciau pakartot is naujo ..smile.gif

biggrin.gif biggrin.gif O tai dabar kiekvieno linksmo, gero, lengvo, faino veikėjo, kuris patiks ir smagu bus su juo būti klausi ar tik kartais jis ne jautis ir.............bėgsi kiek kojos įkabina?? biggrin.gif Juk nebėgsi, nes mesi sau iššūkį, kad va šitą tai aš tikrai suvaldysiu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(lelija_ @ 2013 04 17, 21:01)
Taciau nepazistu ne vieno zmogaus, kuris nenori buti pripazintas ir reikalingas  4u.gif

bet ne visi tą pareiškia ...kiti kenčia būdami nepripažinti, o jautis spinduliuoja tuo noru...bet vėl aš tik kalbu apie tuos kuriuos pažįstų, gal kitiems jaučiams tai nebūdinga ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 04 16, 12:43)
Štai ir vėl aš čia biggrin.gif tai kur ten mes apie jaučius baigėm? g.gif aaa..taigi:
1. pasirodo pavydūs...(sprendžiu iš 2 vnt. jaučių ir vieno jų sukeltų muštynių bare doh.gif )
2. kažkur buvo minėta, kad prisimąsto nesąmonių. Pasirodo, kad tai tiesa. Ir kuo daugiau galvoja, tuo pats labiau bijo. Tai gali tęstis be galo, kol nesusisuka protelis smile.gif
3. jautrumas neišpasakytas.
4. labai nori jaustis mylimi ir reikalingi, net liguistai.

kaip pirštu į akį biggrin.gif o įsivaizduokit kai mes du tokie biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2013 04 18, 08:17)
biggrin.gif  biggrin.gif  O tai dabar kiekvieno linksmo, gero, lengvo, faino veikėjo, kuris patiks ir smagu bus su juo būti klausi ar tik kartais jis ne jautis ir.............bėgsi kiek kojos įkabina??  biggrin.gif  Juk nebėgsi, nes mesi sau iššūkį, kad va šitą tai aš tikrai suvaldysiu.  biggrin.gif

biggrin.gif:D jei bus toks ir santykiuose - fainas, linksmas, geras, nuosirdus - tikrai nebegsiu smile.gif Bet pakartot kas buvo pries tai tikrai daugiau nenoriu ... bei sutikus panasu - gal ir nebegsiu, bet ir nemesiu issukio, pats tegul meta sau ... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ducky @ 2013 04 19, 09:53)
kaip pirštu į akį  biggrin.gif  o įsivaizduokit kai mes du tokie  biggrin.gif

gal kaip tik gerai, abu panašūs, svarbu neužbanguoti abiems vienu metu, nes tada pasekmės gali būti įvairios ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 23 balandžio 2013 - 12:52
Nu nežinau, gyvenu su jautuku, tai nesiskundžiu ax.gif palyginus ramus, kartais užsispyręs, žino ko siekia, kartais nekreipia dėmesio į kitų nuomonę. Bet kažkaip lengvai sugyvenamas ženklas.
Atsakyti