Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

cia pyktis nereik, as galiu is gyvenimo pasakyt, kad gryna tiesa, ypac del to kunisko malonumo vergo., nes del to mano vyras vos tik man pastojus ir negalejus myletis(grese persileidimas) pradejo ieskotis kitos, o galiausia kai pagimdziau nusprende nueit, nes kam laukt kol zmona atsigaus...
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 23, 11:07)
cia pyktis nereik, as galiu is gyvenimo pasakyt, kad gryna tiesa, ypac del to kunisko malonumo vergo., nes del to mano vyras vos tik man pastojus ir negalejus myletis(grese persileidimas) pradejo ieskotis kitos, o galiausia kai pagimdziau nusprende nueit, nes kam laukt kol zmona atsigaus...

Aš esu jautis, bet visai priešingas pavyzdys, todėl nereikia suabsoliutinti, jei Jūsų jautis kitoks. O malonumų vergas aš irgi esu, gal motyvacijos mažai tam jaučiui davėt, todėl ne jautyje tada esmė.
Atsakyti
o kokios jam motyvacijos reik?vienintelis priekaistas buvo toks jog buvo seksass o paskui staiga dingo prilygino kaip kad saldaini is vaiko atimtum,bet juk ne savo noru
o neabsoliutinu ir ner ka diskutuot, visi zmones skirtingi, as pataikiau ant tokio jaucio....pati esu jautis, bet neoasakyciau kad malonumo verge..tikrai...galeciau ir be sekso gyventii ir sienom nelipciau tikrai
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 23, 12:12)
Aš esu jautis, bet visai priešingas pavyzdys, todėl nereikia suabsoliutinti, jei Jūsų jautis kitoks. O malonumų vergas aš irgi esu, gal motyvacijos mažai tam jaučiui davėt, todėl ne jautyje tada esmė.

Geguzes ar balandzio men jautis?
Siaip idomu smile.gif
Labai saunus komentarai pas tave smile.gif tikrai daug idomiu dalyku suzinai apie tuos raguotus ir pradedi suprast kodel jus taip elgiates. Bet savojo poelgiu visvien dar iki galo neissifravau...
Bet jautukai visumoj man patinka tiek vyrai tiek moterys.. man kaip svajingai zuvelei jie tokie tvirtai stovintys ant zemes, puikus pasnekovai, faini zmogeliukai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2012 10 23, 11:29)
Geguzes ar balandzio men jautis?
Siaip idomu smile.gif
Labai saunus komentarai pas tave smile.gif tikrai daug idomiu dalyku suzinai apie tuos raguotus ir pradedi suprast kodel jus taip elgiates. Bet savojo poelgiu visvien dar iki galo neissifravau...
Bet jautukai visumoj man patinka tiek vyrai tiek moterys.. man kaip svajingai zuvelei jie tokie tvirtai stovintys ant zemes, puikus pasnekovai, faini zmogeliukai thumbup.gif

Gegužės vidurio vados. lotuliukas.gif
Atsakyti
maniskis irgi geguzes 13d ir va kitoks visai
opasvajot visi megsta aisku reliai suvokti situacija irigi reikia
Atsakyti
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 23, 13:56)
maniskis irgi geguzes 13d ir va kitoks visai
opasvajot visi megsta aisku reliai suvokti situacija irigi reikia

keleta metu labai graziai draugavau su gimusiu balandzio gale, tai labai puikus zmogus buvo thumbup.gif neseniai susipazinau su geguzes vidurio vados - tai sakes blink.gif naglas kaip tankas blink.gif
Atsakyti
nes ties vid yr yra tie patys paciausi o geguzes galo jau i dvyni matyt daugiau linksta
Atsakyti
O tai kaip cia su ta didziaja jauciu istikimybe ir kantrybe, kuri nuolat deklaruojama, jei jie pakentet negali ir laksto pas kitas? g.gif
Atsakyti
mano geras draugas geguzes 12 tikrai saunus, rimtas vyrukas, istikimas savo merginai. smile.gif

Mano "brangusis" geguzes pradzioj, tai mama mija doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 23, 12:40)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  Susipykai su savuoju???  lotuliukas.gif

nežinau... unsure.gif na sunku man su juo neslėpsiu. fruktas kai reikalas doh.gif
//
mano "galvos skausmas-širdies džiaugsmas" ant ribos su kitu raguočiu gimęs, o nemažai draugų turėjau kurie gegužės vidury gimę, tai tie labai faini žmogeliukai...nors gal kai tai tėra tik draugai kitaip ir žiūri į žmogų. g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 23 spalio 2012 - 13:23
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 23, 14:16)
nežinau... unsure.gif na sunku man su juo neslėpsiu. fruktas kai reikalas doh.gif

Sahrazad, cia tas naujas? smile.gif O, Dievuleliau... doh.gif 4u.gif
Atsakyti