cia pyktis nereik, as galiu is gyvenimo pasakyt, kad gryna tiesa, ypac del to kunisko malonumo vergo., nes del to mano vyras vos tik man pastojus ir negalejus myletis(grese persileidimas) pradejo ieskotis kitos, o galiausia kai pagimdziau nusprende nueit, nes kam laukt kol zmona atsigaus...
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 23, 11:07)
cia pyktis nereik, as galiu is gyvenimo pasakyt, kad gryna tiesa, ypac del to kunisko malonumo vergo., nes del to mano vyras vos tik man pastojus ir negalejus myletis(grese persileidimas) pradejo ieskotis kitos, o galiausia kai pagimdziau nusprende nueit, nes kam laukt kol zmona atsigaus...
Aš esu jautis, bet visai priešingas pavyzdys, todėl nereikia suabsoliutinti, jei Jūsų jautis kitoks. O malonumų vergas aš irgi esu, gal motyvacijos mažai tam jaučiui davėt, todėl ne jautyje tada esmė.
o kokios jam motyvacijos reik?vienintelis priekaistas buvo toks jog buvo seksass o paskui staiga dingo prilygino kaip kad saldaini is vaiko atimtum,bet juk ne savo noru
o neabsoliutinu ir ner ka diskutuot, visi zmones skirtingi, as pataikiau ant tokio jaucio....pati esu jautis, bet neoasakyciau kad malonumo verge..tikrai...galeciau ir be sekso gyventii ir sienom nelipciau tikrai
o neabsoliutinu ir ner ka diskutuot, visi zmones skirtingi, as pataikiau ant tokio jaucio....pati esu jautis, bet neoasakyciau kad malonumo verge..tikrai...galeciau ir be sekso gyventii ir sienom nelipciau tikrai
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 23, 12:12)
Aš esu jautis, bet visai priešingas pavyzdys, todėl nereikia suabsoliutinti, jei Jūsų jautis kitoks. O malonumų vergas aš irgi esu, gal motyvacijos mažai tam jaučiui davėt, todėl ne jautyje tada esmė.
Geguzes ar balandzio men jautis?
Siaip idomu
Labai saunus komentarai pas tave tikrai daug idomiu dalyku suzinai apie tuos raguotus ir pradedi suprast kodel jus taip elgiates. Bet savojo poelgiu visvien dar iki galo neissifravau...
Bet jautukai visumoj man patinka tiek vyrai tiek moterys.. man kaip svajingai zuvelei jie tokie tvirtai stovintys ant zemes, puikus pasnekovai, faini zmogeliukai
QUOTE(claudy @ 2012 10 23, 11:29)
Geguzes ar balandzio men jautis?
Siaip idomu
Labai saunus komentarai pas tave tikrai daug idomiu dalyku suzinai apie tuos raguotus ir pradedi suprast kodel jus taip elgiates. Bet savojo poelgiu visvien dar iki galo neissifravau...
Bet jautukai visumoj man patinka tiek vyrai tiek moterys.. man kaip svajingai zuvelei jie tokie tvirtai stovintys ant zemes, puikus pasnekovai, faini zmogeliukai
Siaip idomu
Gegužės vidurio vados.
maniskis irgi geguzes 13d ir va kitoks visai
opasvajot visi megsta aisku reliai suvokti situacija irigi reikia
QUOTE(*Tinginiuke* @ 2012 10 23, 13:56)
maniskis irgi geguzes 13d ir va kitoks visai
keleta metu labai graziai draugavau su gimusiu balandzio gale, tai labai puikus zmogus buvo neseniai susipazinau su geguzes vidurio vados - tai sakes naglas kaip tankas
nes ties vid yr yra tie patys paciausi o geguzes galo jau i dvyni matyt daugiau linksta
O tai kaip cia su ta didziaja jauciu istikimybe ir kantrybe, kuri nuolat deklaruojama, jei jie pakentet negali ir laksto pas kitas?
QUOTE(Publicum47 @ 2012 10 23, 12:40)
Susipykai su savuoju???
nežinau... na sunku man su juo neslėpsiu. fruktas kai reikalas
//
mano "galvos skausmas-širdies džiaugsmas" ant ribos su kitu raguočiu gimęs, o nemažai draugų turėjau kurie gegužės vidury gimę, tai tie labai faini žmogeliukai...nors gal kai tai tėra tik draugai kitaip ir žiūri į žmogų.
QUOTE(Sahrazad @ 2012 10 23, 14:16)
nežinau... na sunku man su juo neslėpsiu. fruktas kai reikalas
Sahrazad, cia tas naujas? O, Dievuleliau...