Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 24, 14:34)
buvo 2 vnt jaučių, tai mergelė buvo geresnis už juos abu sudėjus blush2.gif

mergele buvo mano pirmoji, rimtoji meile, turbut del to jam irgi atitinka didziausi sentimentai wub.gif
dar uzskaitau liutus thumbup.gif
Atsakyti
siaip gi nera visi zmones vienodi vien todel kad ju zenklas toks pats. Ka zinau apie jaucius, tai kad tikrai uzsispyre, siekia savo, nori buti geriausi ir konkuruoja su tokiais pat, todel jei poroj du jauciai, tai uzkonkuruos tarpusavy iki negaliu, visur ir visada...smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Austeya @ 2013 02 05, 17:13)
siaip gi nera visi zmones vienodi vien todel kad ju zenklas toks pats. Ka zinau apie jaucius, tai kad tikrai uzsispyre, siekia savo, nori buti geriausi ir konkuruoja su tokiais pat, todel jei poroj du jauciai, tai uzkonkuruos tarpusavy iki negaliu, visur ir visada...smile.gif

O kuris is jusu nusileidzia? smile.gif
Nes kitaip tai tikrai sunku. smile.gif

O mano panasi istorija i vienos merginos, kuri rase, kaip facebooke uzmate savo savo jautuko drauges, kad jie isipareigoje. tik man kazkada buvo pasakes, kad ta mergina nuotraukose yra jo pussesere biggrin.gif aisku, nelabai ir patikejau tuo momentu, bet negi sunku buvo tada pries 5 men pasakyti viska kaip yra. smile.gif truputi slidus, meluojantis, siaip sunkus zmogus. bet ne visi gi jie tokie patys. Yra geru draugu jauciu, su kuriais ir smagu ir malonu bendrauti smile.gif
Atsakyti
Draugas jautis - užsispyręs, rūpestingas, atviras, labai vyriškas, patogaus gyvenimo mėgėjas, pritarčiau anksčiau išsakytai minčiai, kad ir malonumų vergas, tikrai ne darbštuolis smile.gif
Atsakyti
O sakykit ar čia tik jaučiams vyrams būdingas ilgas galvojimas dėl santykių statuso apibrėžtumo: tik draugai, pora ar meilužiai? Ar per 2 mėnesius vyras negali nuspręsti kas šalia jo esantis moteris, ar čia pati moteris turėtų įnešti aiškumo nelaukdama kol jautis iš lėto begrumuliuodamas tars žodį? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AstaRaud @ 2013 02 26, 13:39)
O sakykit ar čia tik jaučiams vyrams būdingas ilgas galvojimas dėl santykių statuso apibrėžtumo: tik draugai, pora ar meilužiai?

Asmeniškai mano jautis tai pradžioje tvirtai apsisprendė dėl statuso, tik dabar sunkiau su apsisprendimu dėl sužadėtinių ar vyro ir žmonos statuso biggrin.gif tai gal ir galima tai priskirti jaučių savybėms, arba čia tik sutapimas biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Magura @ 2013 02 28, 15:58)
Asmeniškai mano jautis tai pradžioje tvirtai apsisprendė dėl statuso, tik dabar sunkiau su apsisprendimu dėl sužadėtinių ar vyro ir žmonos statuso biggrin.gif tai gal ir galima tai priskirti jaučių savybėms, arba čia tik sutapimas biggrin.gif

Greiciausiai, kad tai ne sutapimas ax.gif
Atsakyti
O maniškis jautis kaip tik lyg akis išdegęs su tom sužadėtuvėm,vedybom doh.gif Tai aš ta,kuri jį pristabdo,vis sakau,kad ankstoma dar,dar meilės rožiniai akiniai mums abiems ant nosies. O jis,jei sutikčiau,tai gal ryt į zaksą lėktų.
Atsakyti
Sveikos smile.gif

maniškis taip pat yra Jautis (gegužės 20 d.), tačiau nemanau, kad jo asmenybė labai priklauso nuo to, kad jis jautis, nes kartu jis yra ir kiškis (pagal kinų horoskopą) plius žemaitis biggrin.gif Taip pat didelę įtaką jo tėvų santykiai turi. Bent aš pastebiu, kad maniškis perima tam tikrą elgesio su savo moterimi modelį iš savo šeimos. Taigi visame šiame mix'e galiu teigti, kad toks jautis yra atsakingas, pareigingas, žodžio žmogus, ko užsibrėžia, tą stengiasi įgyvendinti. Jei dirba, tai visu atsidavimu. Mėgsta aplinkinių dėmesį, patinginiauti; yra labai globėjiškas; vyriškas, racionalus, sunkiai išreiškia emocijas (reikia pateikti tinkamai suformuluotą klausimą norint sužinot atsakymą), yra pastovus; mėgsta 'čia ir dabar', yra pakankamai užsispyręs, bet išklauso kito nuomonę; nėra cholerikas, kai pyksta - užsitveria tylos siena; santykiuose šiek tiek yra drovus, jam sunku kalbėti apie jausmus, intymius troškimus ir pan. Šiaip, geras, teisingas žmogus. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Violetisimo @ 2013 02 28, 21:41)
O maniškis jautis kaip tik lyg akis išdegęs su tom sužadėtuvėm,vedybom doh.gif  Tai aš ta,kuri jį pristabdo,vis sakau,kad ankstoma dar,dar meilės rožiniai akiniai mums abiems ant nosies. O jis,jei sutikčiau,tai gal ryt į zaksą lėktų.

Maniškis taip pat vos už rankos nevedė į zaksą po trumpo laiko. Žmonos labai norėjo. Sakydavo, kad kai sutinka moterį, žiūri, ar ji yra potenciali jam į žmonas. Žino, ko nori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(claudy @ 2013 02 06, 09:43)
truputi slidus, meluojantis, siaip sunkus zmogus.

ir kaip reikalas slidus ir manantis, kad viska baisingai gudriai sugalvos, o niekas nieko ent neitars biggrin.gif
QUOTE(Magura @ 2013 02 08, 16:33)
patogaus gyvenimo mėgėjas

o jeigu dar kitu saskaita ir pagalba, tai isvis idealios salygos jam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2013 04 01, 18:56)
o jeigu dar kitu saskaita ir pagalba, tai isvis idealios salygos jam biggrin.gif

taaip.. biggrin.gif jeigu reikia ka nors padaryti, visada pajungs aplink esancius zmones, nors kuo puikiausiai galetu susitvarkyti ir vienas.
Atsakyti
Štai ir vėl aš čia biggrin.gif tai kur ten mes apie jaučius baigėm? g.gif aaa..taigi:
1. pasirodo pavydūs...(sprendžiu iš 2 vnt. jaučių ir vieno jų sukeltų muštynių bare doh.gif )
2. kažkur buvo minėta, kad prisimąsto nesąmonių. Pasirodo, kad tai tiesa. Ir kuo daugiau galvoja, tuo pats labiau bijo. Tai gali tęstis be galo, kol nesusisuka protelis smile.gif
3. jautrumas neišpasakytas.
4. labai nori jaustis mylimi ir reikalingi, net liguistai.

Žodžiu faini tie jautukai, bet draugai jie matyt geresni nei antros pusės. Kompanijoje lengvi linksmi žmonės. Santykiuose pavydūs, valdingi, reiklūs.
Atsakyti