Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 02, 22:52)
Čia ne labdarinė organizacija, kad visus neapsisprendėlius šerti dėmesiu už dyką.
Gamta tuštumos nemėgsta mirksiukas.gif

liuks pasakei, saunuole wub.gif
labanaktis mirksiukas.gif
p.s. nemanau, kad jis isvis masto ir pergyvena del savo elgesio, nes, manau, kad jam gilaii dzin, turi ko gero kita, kitaip nesielgtu taip mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 02, 21:47)
Kai atsiduri aklavietėje, tada atsipalaiduoji ir judi pasroviui tik laiku reaguodama į impulsus. Matyt čia žuviškoji mano pusė padeda išgyventi atpalaidavus raumenis ekstra sąlygomis

butent taip ir jauciuosi dabar 4u.gif net paciai keistai, nei norisi aiskintis, nei rasyti, nei isterikuoti, nieko. just.
Atsakyti
Gali visko būti. Ką tikrai žinau, kad kai žmogus nori būti su kitu, kad ir kaip tai skaudžiai skambėtų, stumk-trauk nebūna. Tas rankinio traukymas prasideda, kai norima užmarinuoti laiko, ir kai deja...ne itin tas žmogus rūpi. Na nėra to blogo, kas neišeitų į gerą 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 03, 09:30)
kai norima užmarinuoti laiko

drinks_cheers.gif sutinku. klausimas - kam tas laiko marinavimas? rolleyes.gif turbut irgi retorinis ax.gif
Atsakyti
Na, gal nėra viskas taip jau blogai. mastau.gif
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 03, 00:40)
**pasakoja, nes jaucia nepilnavertiskumo kompleksa, tikrai jauciantis savo verte zmogus taip nesielgia mirksiukas.gif

Na, taip ir yra... Jis tiesiog savo ir tavo akyse nori "pakilti", nes gal nesijaučia toks šaunus, puikus, nuostabus, vertas tokios (kaip Aylin) moters ir t.t.
Tiesa, kad savimi užtikrinti žmonės taip nedaro. Nemėgstu ir aš tų tuščių gyrimųsi ir savos vertės "kėlimo" - ypač kitų "sąskaita", nes tai atrodo dirbtinai ir išryškina žmogaus nepilnavertiškumo kompleksą. blush2.gif
Ir jaučiams taip būdinga. doh.gif

Prisiminiau, kad sename kalendoriuje esu skaičiusi, kaip auklėti tam tikrų zodiako ženklų vaikus. Apie jautukus - balandžiukus parašyta, kad jam reikia nuolatinės meilės, dėmesio, rūpesčio, nes jie greit užsimiršta esą mylimi ir pradeda abejoti savimi, jaustis nereikalingi ir t.t. Ale užauga tie berniukai - vyrai lygiai tokie patys lieka lotuliukas.gif. Nieks nepagiria - tia pats pasipasakoja, kaip visos moterys jį myli, jo nori ir koks šaunus yra. biggrin.gif
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 03, 00:52)
Šaunuolė- pirmas žingsnis gydant ligą, yra ją pripažinti. Stiprybės gyjant po truputį. Jis tokiu elgesiu žmogus pats kasasi sau duobę, jei kada nors susivoks, bus per vėlu, bet pats kaltas. Čia ne labdarinė organizacija, kad visus neapsisprendėlius šerti dėmesiu už dyką.

Tą aš ir pastebiu, tas "sakau viena, darau kita". Kiek aš tų draugų jautukų turėjau, labai gražiai bendravom, labai patikimi draugai tikrai, bet poros jie matyt ne tokie jau nuostabūs. Tinkami tik į gerus draugus smile.gif

Žinoma, kad tas šėrimas dėmesiu, "katės - pelės" žaidimai yra nieko verti. Turim rinktis, kas mums tinka, tuos, kurie gerbia ir vertina. 4u.gif

Mano atveju būtent taip ir buvo, kad gal kaip draugelis jis būtų ir nieko, bet įsipainiojus į visas nesąmones, prisiminti nenoriu. Kaip partneris - labai skystas. Na, bet mano atvejis išskirtinis. lotuliukas.gif
Bet irgi buvo ta "katė - pelė", nuolatinis dėmesio trūkumas (jam), spaudimas jaustis kalta dėl jo "bajerių", nuotaikų visokios kaitos ir t.t.
Bet aš nežiūriu į tai liūdnai, nes visad kaip ir žinojau, kad tas žmogus nėra tinkamas ir nebus mano gyvenimo vyras....Priimu kaip vertingą patirtį. 4u.gif

Sahrazad, panašu, kad kažkuo smarkiai yra nepatenkinta santykiuose, todėl ir taip erzina, pykina smulkmenos, visokie būdo bruožai ir t.t. Na, žmonių jau nepakeisi - gali tik priimti juos tokius, kokie yra - su savais trūkumais ir privalumais. Neatrodo, kad viskas taip prastai būtų, bet gal labai stipriai reaguoji. 4u.gif
Parašiau, nes šitoj situacijoj, galvoju, kad jus suprantu - daug tų pat dalykų su jaučiu... doh.gif unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 03 sausio 2013 - 22:26
QUOTE(Victorious @ 2013 01 03, 22:20)

*nes gal nesijaučia toks šaunus, puikus, nuostabus, vertas tokios (kaip Aylin) moters ir t.t.
** jam reikia nuolatinės meilės, dėmesio, rūpesčio, nes jie greit užsimiršta esą mylimi ir pradeda abejoti savimi, jaustis nereikalingi ir t.t.
***Turim rinktis, kas mums tinka, tuos, kurie gerbia ir vertina. 4u.gif

* nesijaute. pats prisipazino kazkada, kad kompleksuodavo salia manes ir buvo tikras, kad tokia kaip as, niekad nebus su tokiu, kaip jis (na ir finale isejo taip, kad jis tapo teisus, bet jis, aisku, tik pamirs prisiminti, kad tokia kaip as nera su tokiu, kaip jis del jo pacio kalties rolleyes.gif
** geguzinukams irgi galioja drinks_cheers.gif amzina demesio stoka, all eyes on me sindromas rolleyes.gif jeigu dienos metu gavo ciut mazesne demesio norma, tai jau dairosi i visas pasaulio puses, kur to trukumo pasisemti rolleyes.gif
*** daznai klausdavau saves ir jo, ar jis isvis gerbia tuos, kurie yra salia? ar tik bukai yra susikoncentrave i save ir savajo ego patenkinima.
Atsakyti

Ištrauka iš straipsnio:

Kiekvienas žmogus laikosi savo principų ar gyvenimo moto. Jei vadinate vyrą neryžtingu, gal tokį jo būdą nulėmė žvaigždės?

JAUTIS
1. Drąsus eina pirmas, o protingas - antras.
2. Negaila pinigų pirkiniams - gaila pramogoms.
3. Netrukdykite to, kuris patogiai įsitaisė fotelyje.
4. Man svetimo nereikia, tačiau nelieskite ir mano!
5. Man geriau graži sofa nei gražus saulėlydis.
6. Aš kaip sunkvežimis - įsibėgėju lėtai, bet paskui pamėgink sustabdyti!
7. Jei žmogus gerai kvepia, vadinasi, su juo galima užmegzti kontaktą.

Yra tiesos. biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 04, 00:20)
<...>
Sahrazad, panašu, kad kažkuo smarkiai yra nepatenkinta  santykiuose, todėl ir taip erzina, pykina smulkmenos, visokie būdo bruožai ir t.t. Na, žmonių jau nepakeisi - gali tik priimti juos tokius, kokie yra - su savais trūkumais ir privalumais. Neatrodo, kad viskas taip prastai būtų, bet gal labai stipriai reaguoji. 4u.gif
Parašiau, nes šitoj situacijoj, galvoju, kad jus suprantu - daug tų pat dalykų  su jaučiu...  doh.gif unsure.gif

Prastai nėra, nea..tik aš cinikė iš prigimties, įkvepiu orą, o iškvepiu ironiją- taip saugiau smile.gif O ir objektyvumas dar nepamaišė niekam. Bandau nuspėti, kur krisiu ir pasidėti ten pagalvę 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 04, 13:51)
įkvepiu orą, o iškvepiu ironiją- taip saugiau smile.gif

savisaugos instinktai suveikia smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 04, 13:51)
objektyvumas dar nepamaišė niekam.

mano objektyvumas grizta po puses metu, pirma pusmeti protu - matau, bet pati ji ir pateisinu, ir 1 mln priezasciu surandu, kodel pasielge nieksiskai ax.gif
Atsakyti
Įdomi įžvalga.

http://minervos.word...os-ar-rinkimai/
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2013 01 18, 18:47)

aciu uz nuoroda, tikrai idomu ir nemazai kas atitinka smile.gif

dar viena apzvalga, koks pats seksualiausias zenklas? wub.gif

http://gyvenimas.del...s.d?id=60497987
Atsakyti
Paskaičiau ir apie žuvį su vandeniu, tai manau yra šiek tiek teisybės, nors įžvalgos tai ganėtinai subjektyvios ir paremtos tik asmeniniais pastebėjimais. g.gif
Papildyta:
QUOTE(claudy @ 2013 01 24, 14:43)
aciu uz nuoroda, tikrai idomu ir nemazai kas atitinka smile.gif

dar viena apzvalga, koks  pats seksualiausias zenklas?  wub.gif

http://gyvenimas.del...s.d?id=60497987

buvo 2 vnt jaučių, tai mergelė buvo geresnis už juos abu sudėjus blush2.gif
Atsakyti