Na, gal nėra viskas taip jau blogai.
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 03, 00:40)
**pasakoja, nes jaucia nepilnavertiskumo kompleksa, tikrai jauciantis savo verte zmogus taip nesielgia
Na, taip ir yra... Jis tiesiog savo ir tavo akyse nori "pakilti", nes gal nesijaučia toks šaunus, puikus, nuostabus, vertas tokios (kaip Aylin) moters ir t.t.
Tiesa, kad savimi užtikrinti žmonės taip nedaro. Nemėgstu ir aš tų tuščių gyrimųsi ir savos vertės "kėlimo" - ypač kitų "sąskaita", nes tai atrodo dirbtinai ir išryškina žmogaus nepilnavertiškumo kompleksą.
Ir jaučiams taip būdinga.
Prisiminiau, kad sename kalendoriuje esu skaičiusi, kaip auklėti tam tikrų zodiako ženklų vaikus. Apie jautukus - balandžiukus parašyta, kad jam reikia nuolatinės meilės, dėmesio, rūpesčio, nes jie greit užsimiršta esą mylimi ir pradeda abejoti savimi, jaustis nereikalingi ir t.t. Ale užauga tie berniukai - vyrai lygiai tokie patys lieka
. Nieks nepagiria - tia pats pasipasakoja, kaip visos moterys jį myli, jo nori ir koks šaunus yra.
QUOTE(Sahrazad @ 2013 01 03, 00:52)
Šaunuolė- pirmas žingsnis gydant ligą, yra ją pripažinti. Stiprybės gyjant po truputį. Jis tokiu elgesiu žmogus pats kasasi sau duobę, jei kada nors susivoks, bus per vėlu, bet pats kaltas. Čia ne labdarinė organizacija, kad visus neapsisprendėlius šerti dėmesiu už dyką.
Tą aš ir pastebiu, tas "sakau viena, darau kita". Kiek aš tų draugų jautukų turėjau, labai gražiai bendravom, labai patikimi draugai tikrai, bet poros jie matyt ne tokie jau nuostabūs. Tinkami tik į gerus draugus
Žinoma, kad tas šėrimas dėmesiu, "katės - pelės" žaidimai yra nieko verti. Turim rinktis, kas mums tinka, tuos, kurie gerbia ir vertina.
Mano atveju būtent taip ir buvo, kad gal kaip draugelis jis būtų ir nieko, bet įsipainiojus į visas nesąmones, prisiminti nenoriu. Kaip partneris - labai skystas. Na, bet mano atvejis išskirtinis.
Bet irgi buvo ta "katė - pelė", nuolatinis dėmesio trūkumas (jam), spaudimas jaustis kalta dėl jo "bajerių", nuotaikų visokios kaitos ir t.t.
Bet aš nežiūriu į tai liūdnai, nes visad kaip ir žinojau, kad tas žmogus nėra tinkamas ir nebus mano gyvenimo vyras....Priimu kaip vertingą patirtį.
Sahrazad, panašu, kad kažkuo smarkiai yra nepatenkinta santykiuose, todėl ir taip erzina, pykina smulkmenos, visokie būdo bruožai ir t.t. Na, žmonių jau nepakeisi - gali tik priimti juos tokius, kokie yra - su savais trūkumais ir privalumais. Neatrodo, kad viskas taip prastai būtų, bet gal labai stipriai reaguoji.
Parašiau, nes šitoj situacijoj, galvoju, kad jus suprantu - daug tų pat dalykų su jaučiu...