QUOTE(~Aylin @ 2013 01 03, 00:08)
1. Sahrazad, jau zvengiu balsu taip, kad turbut kaimynai visi girdejo
saunuole, mergaite, super surasei apie saviski, nes kopija mainiskio
kaip as jam sakau, tu esi Super Star, vis demesio trukumas, vis tas noras, kad butu ALL eyes on ME
o tik negaves to demesio (arba esant trukumui...nuolatiniam), prasideda zutbutine kova uz ji bet kokiomis priemonemis
maniskis irgi vis pabrezdavo, koks jis buvo (yra) geidziamas, kaip ten visos mirsta del jo ir alpsta
Papildyta:
2. taip, jis ir byvo tas rankinis, kuris nuolat uzsitraukdavo kai tik pajudindavau ji. atsibodo, rimtai kazkaip issisemiau, nejauciu nei pykcio, nei apmaudo, nei gailescio, toks skersvejis viduj, tustuma ir velai svilpauja (gerai, kad dar vilkai nestaugia
neraso - dzin, nepasveikino su naujais - nustebau, bet dzin is esmes. nors pries tai gere ir girtas skambindavo naktim, rasinedavo naktim - atsakydavau tik rytais. o dabar - viskas dzin.
1. Bile neverki ir tai jau yra gerai
kiauri tuščiagarbiai jie zarazos matyt. Šiaip dažnai pagalvoju, bet nuveju tą mintį šalin, nes nesinori tuo tikėti, bet kai iš šalies kas tai patvirtina...kvaila yra apgaudinėti save. Ir taip yra pakankamai apgavikų aplinkui, kad dar pats sau priešas būtum
Juokinga, na kam pasakot merginai, moteriai galų gale, kad visos miršta dėl jo. Ar taip pabrėžia, kad susiprask koks AŠ čia aukso gabalas šalia tavęs, kvaile?
Man tai taip atsibodo, kad neištvėriau ir išrėžiau viską į akis. Jau net dzin buvo kaip sureaguos.
2. Vat žinau, kad taip paprasta pasakyti: mesk jį iš galvos, na juk pati supranti, kad jis tik žaidžia. Na rimtai žaidžia, išsidirbinėja. Tai jei nori, patinka tas žmogus, juk būni su juo ir psio, juk kaip poros susieina, nori abu ir susieina, o jei ne, tai kam dar erzinti? Kaip pilypukas iš kanapių iššoka, o paskui vėl pasislepia. Tipo laikosi saugaus atstumo, ar kaip? Atseit kai nebus ką veikt, parašysiu, paskambinsiu. Nepyk, bet jis parazituoja Tavo sąskaita, siurbia energiją, dėl to vėjai ir švilpauja viduj, nes jis Tau patinka, nes lauki žinių iš jo, o jis Tave maitina savo dėmesiu pro šiaudelį, kai norėtum suryti jo visą gabalą. Baibokas ir tiek. Sorry. Pikta ant tokių svolačių. Mano ekscentrikas yra labai tiksliai save apibūdinęs :svolačius. Manau labai tinka ir Tavajam...
Papildyta:
QUOTE(~Aylin @ 2013 01 03, 00:19)
<...>
ojejej, kaip suprantu ir pritariu
kalbetis realiai ner apie ka. nors tikrai nesu nei tylene, nei ta, kuri operos neatskirs nuo spektaklio ir pan.
nu bet su juo... daugiausiai tylim. prasmingai
pas maniski irgi atsibusdavo vienas neuronas, kai tik keldavau sarsala ir pratrukdavau.
bet kaip netiketai atsibusdavo, taip pat greitai ir dingdavo. trumpas sujungimas su reakcija ivykdavo ir tiek. vel letargas ir vel trukt uz vadziu... daznai budavo toks jausmas, kad jam isvis nieko nereikia. tada kls buvo - kam tau as isvis reikalinga ir kas tau as esu tavo prasmingame gyvenime? kls, aisku, buvo retoriniai..
Papildyta:
visai visai? ar tik su juo neplanuoji?
na juk sakoma- tyla gera byla
na nea, mes tai šnekam, tiksliau JIS PUIKUSIS giriasi, o aš pritariamai karts nuo karto palinkčioju, bet temos tai tokios paviršutiniškos, pasijuokiu kartais iš JO NUOSTABIOJO, jis net nesusizgrimba, kad čia juokais..šiaip, kad ir kiauras kaip bato aulas, smagu su juo. Nusišneka jis taip, kad prisijuoki iki ašarų. Gąsdina tik, kad labai neišprusęs, siauroko mąstymo toks.
Nežiūri nei mokslinių laidų, nieko, tik X faktorių ir dar "moterys meluoja geriau"
nu nusišauk su durų rankena
bet kūnas kaip Eroto, na man jis tai labai patrauklus. Chemija yra.
O šeimos tai neplanuoju šiuo metu. Su JUO GERIAUSIUOJU tai tuo labiau. Trumpai mes esam, kartais pagaunu save pamąstant, kad gal ilgiau pabendravus atrasiu aš jame užslėptas intelektualines gelmes....bet...tas vilties žiburiukas greit pagęsta jam numetus kokį komentarą.
"I don't care what you think about me. I don't think about you at all." -Coco Chanel