Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 20, 10:03)
Va su šituo nepasiginčysi.  biggrin.gif  Sudėtingi tai žmonės, bet juos perpratus, sunku nebebūna su jais.  tongue.gif

reik švelniai paglostyt jų tarpuragy ir atsileidžia biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Koxamte @ 2012 12 24, 14:12)
reik švelniai paglostyt jų tarpuragy ir atsileidžia  biggrin.gif

ka su jais daryti - tai viskas aisku ir paprasta, mane kamuoja klausimas, ka daryti, kai jie prisidirba doh.gif aiskintis? nekalbadienius jungti? apsimesti, kad nieko nebuvo? demonstratyviai tyleti? va kur esminis kls
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 24 gruodžio 2012 - 22:16
Savo ex jautį išspyriau pro duris... o dabartinį myluoju iki negalėjimo.. wub.gif tad ne jaučiam čia kaltę reik verst, o patiem žmonėm ir jų asmenybei/auklėjime wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 24 gruodžio 2012 - 22:17
QUOTE(Koxamte @ 2012 12 24, 22:16)
Savo ex jautį išspyriau pro duris...

uz ka, jeigu ne paslaptis?
Atsakyti
Jam viskas buvo PC draugai ir mašinos... Be draugų nė krust... vis laiką kartu su jais leisdavo, o aš namie viena sėdėdavau arba jis prie pc sėdi ištisai... Žiauriai netvarkingas...kur ėjo ten paliko betvarkę.. doh.gif prašiau gražiuoju, piktuoju, bet bergždžias reikalas schmoll.gif Dėmesio, švelnumo ir nulis... O ir negerbė ir nesiskaitė su mano tėvais.. tad kam tokio reik...lai eina velniop...nebūsiu aš jam mama einanti iš paskos... irnesakyk.gif Kaip sakant kambariokai buvom biggrin.gif arba sesė su broliu kurie nesutaria dėl visko biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Koxamte: 24 gruodžio 2012 - 23:34
aham, pazistamas jausmas, ypac del nepagarbos, draugu ir egoizmo. o dabartinis irgi jautis? kitoks?
Atsakyti
Aha ir jautukas, bet nepalyginsi su ex schmoll.gif Jis ir rūpestingas, dėmesingas, tvarkingas ir tėvus labai gerbia, puikiai su jais sutaria.. Ir nereikia jam jokių draugų, balių, jam svarbiausia šeima, gerovė ir ramybė joje.. wub.gif

Bet kaip minėjau, tai atsinešta iš šeimos, nes pas abejus šeimos yra labai skirtingos, tad ir jie skirtingi.. Todėl ir sakau, kad ne ant jaučių kaltę reik verst biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Egiuxz @ 2012 12 23, 19:16)
Man labai įdomu, į kokios spalvos skudurą pavirstų šita tema, jei jūsų jautukai kiekvieną savo pirstelėjimą netikėtai čia surastų...

Spalvos -nesbarbu. biggrin.gif Jaučiai DELTONIKAI. Jaučiai-žmonės - yra labiau žmonės, nei jaučiai. tongue.gif "Pelėdų dvasia" tai apima jumis (moterims) .............ir suvokima, kad jaučiai irgi gali metų...........metais neišreikįti tooooooooo ko nori (nes nemayo kame prasmės pasėti sėklą) o tik iš bendro "išprūsimo" jaučia, kad rekia/nereikia
...................... biggrin.gif biggrin.gif Nejaugi taip ne įmanomna???? biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Žmonės sako - Juačiai sunkūs žmonės, bet ar kam nors teko SUPRASTI MOTERIS????? MOTRYS - labiuasiai nesuprantamos jaučiai, nes......... - susidurs su dilema (moterimi) ........... . biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif

Joooooo, blaivam tai lengvaiu suprasti, ( g.gif g.gif o gal atvirkščiai???). smile.gif smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 25 gruodžio 2012 - 21:45
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 25, 21:24)
MOTRYS - labiuasiai nesuprantamos jaučiai, nes......... - susidurs su dilema (moterimi) ........... .  biggrin.gif  biggrin.gif  biggrin.gif

jo, tik susidurus su viena dilema (moterim), jauciai bega iskart uzuovejos pas kita biggrin.gif
p.s. bet siandien, P47, kai dejai kalbos, tai nieko neina suprasti biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 25, 21:24)
Joooooo, blaivav tai lengvam.  smile.gif  smile.gif

jooo, blaiviam tau lengviau sekasi rasyti biggrin.gif su sventem vacation4.gif
Atsakyti
biggrin.gif
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 25, 21:45)
jo, tik susidurus su viena dilema (moterim), jauciai bega iskart uzuovejos pas kita biggrin.gif
p.s. bet siandien, P47, kai dejai kalbos, tai nieko neina suprasti biggrin.gif
Papildyta:
jooo, blaiviam tau lengviau sekasi rasyti  biggrin.gif su sventem  vacation4.gif

Aš nusivylęs, nesuprastas, ...................nemylimas, o bet tačiau ...PRIVALANTIS (jau dau metų) ..............todėl šventės yra mano PRIEVOLĖ ir niekada " ŠVENTE". biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 25, 21:49)
biggrin.gif
Aš nusivylęs, nesuprastas, ...................nemylimas, o bet tačiau ...PRIVALANTIS (jau dau metų) ..............todėl šventės yra mano PRIEVOLĖ  ir niekada " ŠVENTE".  biggrin.gif  biggrin.gif

nu nu, aisku, kad esi mylimas, tik gal ne iki galo suprastas mirksiukas.gif ir ka privalai per sventes?
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 25, 23:24)
<...>
Joooooo, blaivam tai lengvaiu suprasti, ( g.gif  g.gif o gal atvirkščiai???).  smile.gif  smile.gif

doh.gif nu c'mon...per Kalėdas apspangęs ir tai lendi į SM, su šeimyna sėdėt reikia, žmoną apsikabinus smile.gif o nemylimi ir nesuprasti mes visi laiks nuo laiko pasijaučiam, nes žmonės deja jau tokie padarai, kartais įžeidžia to nenorėdami ir tai tikrai dar nebūtinai reiškia nemeilę (tikiuosi smile.gif smile.gif ) šeimyninės šventės yra šventės vaikams ir seneliams, o mums mokesčių mokėtojams tai yra šventės darymas. taip kad šnipą su įvertu žiedu aukštyn, ponas, ir į lauką su vaikais besmegenių lipdyt biggrin.gif
---
visus su šventėmis, mielieji, linkiu, kad ateinantys metai būtų lengvesni, laimingesni, pilnesni meilės ir sėkmingesni visomis prasmėmis 4u.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sahrazad: 26 gruodžio 2012 - 11:45