Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

Matai, Publicum 47, žinios sklinda apie tą šaukštą deguto daug plačiau, nei apie medaus statinaites, deja... tai ir susidaro įspūdis, kad padorių žmonių jau nebelikę. Užtenka vien SM atitinkamas temas paskaitinėti, atrodo, kad nebėra jau nei darnių šeimų nei apskritai vertybių. Užsinorėjau, permiegojau su kolega/-e, draugu/-e, dzin, kad namie laukia vyras/ žmona. Juk XXI a. kaip Haroldas išsireiškė.
Atsakyti
tai kad ne as tapatinu, o visas astrologijos mokslas jauciui priskyre seimos vertybiu puoseletojo varda. o cia tik buvo keli pvz is realaus gyvenimo, kur faktas - kaip blynas, kad jauciai iskrenta is to bendro konteksto. buna toks istikimas esant tik idealioms salygoms? biggrin.gif cha cha, reiskia nebuna toks niekad, nes idealiu gyvenimo salygu nebuna, o tai reiskia, kad jauciams carte blanche ir pasiaiskinimas del nuklydimu - brangioji, salygos neidealios biggrin.gif
gal per grieztai ir sutirstinus spalva surasiau, bet esme, manau, aiski smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 19, 11:31)

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 11:31, parašė:

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 11:31, parašė:

Užsinorėjau, permiegojau su kolega/-e, draugu/-e, dzin, kad namie laukia vyras/ žmona.

Užsinorėjau, permiegojau su kolega/-e, draugu/-e, dzin, kad namie laukia vyras/ žmona.

taip, tik dar pridesiu, kad jauciai sau ta gali leisti, bet neduok die, jeigu suzinotu, kad ju antroji puse leido sau ta pati.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 19, 13:38)

~Aylin, 19 Gru 2012 - 13:38, parašė:

~Aylin, 19 Gru 2012 - 13:38, parašė:

tai kad ne as tapatinu, o visas astrologijos mokslas jauciui priskyre seimos vertybiu puoseletojo varda. o cia tik buvo keli pvz is realaus gyvenimo, kur faktas - kaip blynas, kad jauciai iskrenta is to bendro konteksto. buna toks istikimas esant tik idealioms salygoms? biggrin.gif  cha cha, reiskia nebuna toks niekad, nes idealiu gyvenimo salygu nebuna, o tai reiskia, kad jauciams carte blanche ir pasiaiskinimas del nuklydimu - brangioji, salygos neidealios biggrin.gif
gal per grieztai ir sutirstinus spalva surasiau, bet esme, manau, aiski smile.gif
Papildyta:
taip, tik dar pridesiu, kad jauciai sau ta gali leisti, bet neduok die, jeigu suzinotu, kad ju antroji puse leido sau ta pati.

tai kad ne as tapatinu, o visas astrologijos mokslas jauciui priskyre seimos vertybiu puoseletojo varda. o cia tik buvo keli pvz is realaus gyvenimo, kur faktas - kaip blynas, kad jauciai iskrenta is to bendro konteksto. buna toks istikimas esant tik idealioms salygoms? biggrin.gif  cha cha, reiskia nebuna toks niekad, nes idealiu gyvenimo salygu nebuna, o tai reiskia, kad jauciams carte blanche ir pasiaiskinimas del nuklydimu - brangioji, salygos neidealios biggrin.gif
Papildyta:

mano labai subjektyvia nuomone, jei jau vienas nuėjo į šoną, nebėra ką čia saugoti ir kita pusė eiti į kitą šoną turi visas teises. Pabandytų man kas žodį dėl to pasakyt biggrin.gif man saugoma yra tas kas yra saugoma abiejų, o ne vieno naivuolio:)
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 19, 12:13)

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 12:13, parašė:

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 12:13, parašė:

mano labai subjektyvia nuomone, jei jau vienas nuėjo į šoną, nebėra ką čia saugoti ir kita pusė eiti į kitą šoną turi visas teises. Pabandytų man kas žodį dėl to pasakyt biggrin.gif man saugoma yra tas kas yra saugoma abiejų, o ne vieno naivuolio:)

taip, tik jauciai to nesupras biggrin.gif cia kaip tas anekdotas, kai vyras aiskina zmonai: kai as dul...nuosi su kita - tai cia mes dulk..names, o kai tu dulk...si su kitu - tai cia mus dulk..na biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 19, 11:53)

~Aylin, 19 Gru 2012 - 11:53, parašė:

~Aylin, 19 Gru 2012 - 11:53, parašė:

kaip tik kai buvau dabar pas kosmetologe, su ja kalbejomes apie jaucius. jos pasisakymas ju kls toks "nesigincyk su jais, pritark jiems ir... daryk, kaip tau reikia ir gyvenk savo gyvenima" smile.gif

kaip tik kai buvau dabar pas kosmetologe, su ja kalbejomes apie jaucius. jos pasisakymas ju kls toks "nesigincyk su jais, pritark jiems ir... daryk, kaip tau reikia ir gyvenk savo gyvenima" smile.gif

Na, teisingai. As tai to nelabai moku rolleyes.gif. Bet reiktu ismokti - pravercia gyvenime vienokioj ar kitokioj situacijoj su jauciais ar ne su jais... drinks_cheers.gif As megeja sakyti kaip yra, bet daznai tai tik savos energijos svaistymas irnesakyk.gif. Ir tikriausiai zinau, kuri kosmetologe taip patare. lotuliukas.gif

O man kazkoks palengvejimas - lyg nasta nuo peciu butu nukritusi... Isipykusi buvo ta situacija. Ir tikiu, kad viskas juda tinkama linkme - taip, kaip turi buti. smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 19, 13:31)

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 13:31, parašė:

Sahrazad, 19 Gru 2012 - 13:31, parašė:

Matai, Publicum 47, žinios sklinda apie tą šaukštą deguto daug plačiau, nei apie medaus statinaites, deja... tai ir susidaro įspūdis, kad padorių žmonių jau nebelikę. Užtenka vien SM atitinkamas temas paskaitinėti, atrodo, kad nebėra jau nei darnių šeimų nei apskritai vertybių. Užsinorėjau, permiegojau su kolega/-e, draugu/-e, dzin, kad namie laukia vyras/ žmona. Juk XXI a. kaip Haroldas išsireiškė.

Yra ir tu geru vyru (ir jauciu biggrin.gif), ir darniu seimu, kuriuose vertybes puoselejamos, taciau apie neigiamas patirtis dazniau kalbama ir jos labiau ekskaluojamos, nes zmones baiminasi tokiu dalyku ir bodinasi.
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 19, 13:52)

Victorious, 19 Gru 2012 - 13:52, parašė:

Victorious, 19 Gru 2012 - 13:52, parašė:

Ir tikiu, kad viskas juda tinkama linkme - taip, kaip turi buti. smile.gif

Ir tikiu, kad viskas juda tinkama linkme - taip, kaip turi buti. smile.gif

nagi? bigsmile.gif
o kad palengvejimas buvo, tai tikiu. jauciai siaip nera lengvas zenklas, moka jie isgrezti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 19, 13:53)

~Aylin, 19 Gru 2012 - 13:53, parašė:

~Aylin, 19 Gru 2012 - 13:53, parašė:

nagi? bigsmile.gif
o kad palengvejimas buvo, tai tikiu. jauciai siaip nera lengvas zenklas, moka jie isgrezti smile.gif

nagi? bigsmile.gif

Va su šituo nepasiginčysi. biggrin.gif Sudėtingi tai žmonės, bet juos perpratus, sunku nebebūna su jais. tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 20, 10:03)

Publicum47, 20 Gru 2012 - 10:03, parašė:

Publicum47, 20 Gru 2012 - 10:03, parašė:

bet juos perpratus, sunku nebebūna su jais.  tongue.gif

bet juos perpratus, sunku nebebūna su jais.  tongue.gif

kame yra tas perpratimas? as kolkas perpratau tik tiek, kad nustojus gincytis, spausti ji ir tapus ramia, svelnia, jis atsipalaiduoja.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 20, 10:24)

~Aylin, 20 Gru 2012 - 10:24, parašė:

~Aylin, 20 Gru 2012 - 10:24, parašė:

kame yra tas perpratimas? as kolkas perpratau tik tiek, kad nustojus gincytis, spausti ji ir tapus ramia, svelnia, jis atsipalaiduoja.

Nu jau radai terpę, kurioje gali vystyti santykius su savo jaučiu, o metodus rasi ateityje, jie nėra universalūs, gal tik tiek, kad ultimatumais ir priekaištais jie nevystomi, netgi duoda priešingą efektą. Moterišku švelnumu ir gudrybėmis tai pasiekiama, kai jautis manys, kad tai jo "idėja", nors iš tikro tai Jūsų idėja ir norai. biggrin.gif Netgi jei jautis tai jaus intuityviai, jis leisis valdomas, kol tai nesimatys išoriškai ir tai negriaus jo įsivaizduojamo autoriteto ribų. O čia jau individualus reikalas, todėl ir priėjimas individualus. biggrin.gif
Atsakyti
naujas jaucio "perliukas". visa vakara sapaliojo, kad atsilaisvina su reikalais ir atvaziuoja, kol galiausiai pasakiau, kad greitai jau eisiu miegoti ir kada tiksliai atvaziuos. tada isgirdau, kad jam ryt anksti keltis, plius dar valgyti nori, nori paiilseti ir t.t. taip kad.... doh.gif sakau, kam reikalingos buvo tos sapaliones apie atvaziavima, jeigu zinojai, kad tau anksti keltis, nori valgyt ir t.t. doh.gif
zodziu, nzn, gal rimtai jau rysti su juo ir nustoti tempti ta guma. jeigu vyras nemates moters visa savaite peza tokias nesamones, tai taip jis jos ir pasiilgo, taip jis ir nori su ja susimatyti...
Atsakyti
Man labai įdomu, į kokios spalvos skudurą pavirstų šita tema, jei jūsų jautukai kiekvieną savo pirstelėjimą netikėtai čia surastų...
Atsakyti
QUOTE(Egiuxz @ 2012 12 23, 19:16)

Egiuxz, 23 Gru 2012 - 19:16, parašė:

Egiuxz, 23 Gru 2012 - 19:16, parašė:

Man labai įdomu, į kokios spalvos skudurą pavirstų šita tema, jei jūsų jautukai kiekvieną savo pirstelėjimą netikėtai čia surastų...

meiluziu temose tokiu "perliuku" aibe, kad cia palyginus su anom temom - gelytes.
ir dar idomiai turetu atrodyti tas "netiketai surastu" g.gif biggrin.gif
Atsakyti