Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 10:48)
Mano akim atrodo, kad daug jo skiriu, is visu savo santykiu su vyrais dar nei vienas tiek negavo demesio kiek jis  smile.gif

ziurekite jo akim, o ne savo ir visai nesvarbu, kiek to demesio gaudavo pries tai buve vyrai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 12:28)
Sita jau pastebejau, dar noreciau pridurti, kad daugiausiai pats svelnuma parodo, kai to nereikalauji ir neprasai  smile.gif Tik su tuo pavydu as negaliu susitaikyt, kas idomiausia jam patinka jeigu ir as pavydziu, tas buna retai, bet pasitaiko ir jis nuo to kaifuoja  biggrin.gif  doh.gif

Šiaip pastebėjau ir savo atveju tą patį, kad bando dirbtinai sukelti pavydą. Tas man labai nepatinka ir visiškai nesuprantu to prasmės, dėl to visiškai niekaip nereaguoju. Kvaila kažkaip, kam čia dabar girtis ką kuri moteris ar mergina jam pasakė ar kur pakvietė, na nesuvokiu. Ir išvis kam pasakoti apie savo buvusias? Gal aš irgi nejausdama per daug apie savo ex'us kalbu, tada jau čia mano klaida, bet..... g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 13, 14:53)
Šiaip pastebėjau ir savo atveju tą patį, kad bando dirbtinai sukelti pavydą. Tas man labai nepatinka ir visiškai nesuprantu to prasmės, dėl to visiškai niekaip nereaguoju. Kvaila kažkaip, kam čia dabar girtis ką kuri moteris ar mergina jam pasakė ar kur pakvietė, na nesuvokiu. Ir išvis kam pasakoti apie savo buvusias? Gal aš irgi nejausdama per daug apie savo ex'us kalbu, tada jau čia mano klaida, bet..... g.gif

O as reaguoju ir jam smagu. As siaip nesu pavydi, jei tam nera pagrindo ir labai vertinu savo laisve, nesupraskit neteisingai as suprantu, kad esu isipairegojus ir na lieva nevaikstau, bet noriu tureti siek tiek savo erdves, o jis to neleidzia, BET savo erdve tai jis turi ir as tam nepriestarauju,va cia ir yra didziausias minusas musu santykiuose, kad jis nori tureti savo laisves, o mane pasisavinti. doh.gif Noriu pabrezti, kad santykiu pradzioje to nebuvo, sitas jo minusas pasimate tik visai nesenai.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 13:00)
o mane pasisavinti.  doh.gif

kokiu budu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 13, 15:01)
kokiu budu? smile.gif

Jau rasiau, kad mus skiria atstumas, kai bunam kartu, tai viskas gerai, nes jo pasiilgstu ir visas demesys tik jam, bet kai jis isvyksta, prasideda pykciai, nes tada as uzsiemu savais reikalais, turiu pranesineti apie kiekviena savo zingsni kur, kada ir su kuo, neduok D savaitgali iseinu kur su draugem pasisedet, supyksta, kartais net ignoruoja keleta dienu doh.gif Nemanau, kad tai yra normalu.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 13:08)
Nemanau, kad tai yra normalu.

tai nera nei normalu, nei nenormalu. tiesiog toks zmogus. ir arba priimi tai, arba ne.
Papildyta:
man, pvz, jokiu problemu nesudaro pasakyti ka as, kur as, su kuo as, nes zinau, kad man nesunku, o jam nuo to bus lengviau.
Atsakyti
Kartais dar "permetu" sita tema. ~Aylin, o kaip buvo su ta mergina (su kuria jis buvo pasidares statusa FB) - gal kazka praleidau? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Victorious @ 2012 12 17, 20:15)
Kartais dar "permetu" sita tema. ~Aylin, o kaip buvo su ta mergina (su kuria jis buvo pasidares statusa FB) - gal kazka praleidau? blush2.gif

paprastai. kad ta pati vakara, kai pamaciau ta statusa, ismeciau ji is fb, istryniau jo nr. issiskyrem. 3 men ne zodzio vienas kitam. mane slege tai, kad nedaviau jam pasiaiskinti, kad neissiskyrem normaliai, o interneto pagalba. perlipau per save - parasiau jam. po savaites atvaziavo (matyt brendo smile.gif. atvaziavo jau iskart su mintim, kad cia viskas is naujo uzsisuks, nors pati nebuvau del to tikra, pradziai norejau tik issiaiskinti. o mergina ta statusa panaikino po menesio, kai mes issikyreme. jis su ja susitikinejo irgi kazkuri laika, kaip prisipazino, sake, kad jam geda del to, kas ivyko.
Papildyta:
Victorious, tu, berods, irgi su jauciu santykius turi?
Atsakyti
Sveikos,
~Aylin, tai taip išeina, kad vyrukas dvigubus žaidimus žaidė kurį laiką? Na reikia tikėtis, kad čia tik epizodinis proto užtemimas jam buvo... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 18, 10:14)

~Aylin, tai taip išeina, kad vyrukas dvigubus žaidimus žaidė kurį laiką? Na reikia tikėtis, kad čia tik epizodinis proto užtemimas jam buvo... smile.gif

tikrai taip ax.gif kai paklausiau kodel: ats buvo: tau niekad man nebuvo laiko, tau is pradziu darbai, draugai, drauges, tusai, vakareliai, tevai ir t.t., o tik po to kazkur as.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 18, 00:16)
paprastai. kad ta pati vakara, kai pamaciau ta statusa, ismeciau ji is fb, istryniau jo nr. issiskyrem. 3 men ne zodzio vienas kitam. mane slege tai, kad nedaviau jam pasiaiskinti, kad neissiskyrem normaliai, o interneto pagalba. perlipau per save - parasiau jam. po savaites atvaziavo (matyt brendo smile.gif. atvaziavo jau iskart su mintim, kad cia viskas is naujo uzsisuks, nors pati nebuvau del to tikra, pradziai norejau tik issiaiskinti. o mergina ta statusa panaikino po menesio, kai mes issikyreme. jis su ja susitikinejo irgi kazkuri laika, kaip prisipazino, sake, kad jam geda del to, kas ivyko.
Papildyta:
Victorious, tu, berods, irgi su jauciu santykius turi?

Ne, tiesiog bendravom, bet kai suzinojau tam tikru dalyku, tai ir tam praejo noras su visam. Jis draugavo su kita, o i mane, kaip supratau, kitas poziuris. Bet ir iki tol buvo ne kas... Visa laika verte jaustis kalta uz kazka. Nusivylusi esu. Kviete susitikti - nenoriu. Nauji metai man bus nauji ratai. biggrin.gif

O Jums laimes ir sekmes kaip bebutu 4u.gif. Aisku, negraziai jis pasielge, bet turbut paciai geriau zinoti, kaip viskas buvo ir kodel.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Victorious: 18 gruodžio 2012 - 22:30
Victorious, stiprybes tau ir linkiu kuo greiciau "surinkti" save, kad galetum ir butum pasiruosusi naujiems santykiams 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(Victorious @ 2012 12 18, 22:28)
Jis draugavo su kita, o i mane, kaip supratau, kitas poziuris.

bet tai jau ne pirma karta susiduriu su tuo, kad toji isgirtoji jauciu istikimybe tik akiu dumimas rolleyes.gif
Atsakyti