Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

Bendraujame dar vis, aišku, sakytum smulkmenos čia viskas, juk ne tokių audrų būna. Tiesiog esu pasimokiusi ir kitiems patarti norėčiau, kad geriausia yra stengtis laiku sureaguoti, kad ir į smulkmeną, nes iš jų susideda gyvenimas. Gaila, kad tuo metu atrodo visa tai nesvarbu, kvailystė ir t.t. Ar išsiaiškinome viską? Nežinau. Niekada nesuprasi ką kitas žmogus galvoja, kol neiškrečia kokio siurprizo biggrin.gif
Atsakyti
smulkmenos man pasirodo visai ne smulkmenos mano jauciui. ten, kur kazkada kazka pasakiau/neistesejau pazado/nepadariau/pasijuokiau/ir pan., as jau apie tai 100 m, kaip pamirsau, o pasirodo, kad jam buvo skaudu ir jis atsimena. nors tuo metu atrode, kad net demesio neatkreipe i tai. va tau ir smulkmenos.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 11, 14:16)
smulkmenos man pasirodo visai ne smulkmenos mano jauciui. ten, kur kazkada kazka pasakiau/neistesejau pazado/nepadariau/pasijuokiau/ir pan., as jau apie tai 100 m, kaip pamirsau, o pasirodo, kad jam buvo skaudu ir jis atsimena. nors tuo metu atrode, kad net demesio neatkreipe i tai. va tau ir smulkmenos.

drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 11, 15:57)
Bendraujame dar vis, aišku, sakytum smulkmenos čia viskas, juk ne tokių audrų būna. Tiesiog esu pasimokiusi ir kitiems patarti norėčiau, kad geriausia yra stengtis laiku sureaguoti, kad ir į smulkmeną, nes iš jų susideda gyvenimas. Gaila, kad tuo metu atrodo visa tai nesvarbu, kvailystė ir t.t. Ar išsiaiškinome viską? Nežinau. Niekada nesuprasi ką kitas žmogus galvoja, kol neiškrečia kokio siurprizo biggrin.gif

isties. puiki mintis.
bet kuriuo atveju dziugu, kad ir duobetu keliu bet judat kartu pirmyn smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 11, 15:02)
Asmeniška tai labai. Tai kas dviejų kuriama, dviejų ir tvarkoma. Auditorija čia nereikalinga.  smile.gif

Sahrazad viesuju rysiu atstovas mat atsirado biggrin.gif
Atsakyti
Baikit vaikai peštis dėl bombonkių smile.gif , tai tikrai asmeniška, bet kartais išmeti kokį akmenėlį iš širdies ir lengviau pasidaro (juk čia nieks nepažįsta thumbup.gif thumbup.gif ) geriau gražios dainos paklausykit
http://www.youtube.c...h?v=w3yVGKddat0

P.S. dėkui Publicum už palaikymą 4u.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif
Permeciau abi temas ir radau labai, labai daug panasumu i savo Jauti. Draugaujam beveik metus, is pradziu sunkiai sekesi sugyvent, bet dabar visai neblogai su juo susitvarkau ir pykciu beveik nebeliko smile.gif Tik man ramybes neduoda jo pavydas, kaip su tuo tvarkytis??? As tikrai nesu nei karto davus pagrindo tam, gal kaltas atstumas, kuris mus skiria? Nes kai bunam ne kartu jis labai pyksta jeigu iseinu kur su draugem i miesta ar i kluba, nors nesitaskau kiekviena savaitgali, bet man to reikia, as negaliu atsisakyti savo pasisedejimu su draugem. Tuo tarpu jis su savo draugais nevengia islekt, as nieko pries jeigu man nekeltu scenu, kai kazkur iseinu cool.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 10:02)
kaip su tuo tvarkytis???

niekaip, nes nepades, bo jau tokie jie yra pavydus. ir isvis galiu pasakyti, kad geriausi rezultati buna su jauciais, naudojant svelnuma. uzglostai, uzliuliuoji, nuramini, ir vel ramus, svelnus, geras wub.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 13, 12:17)
niekaip, nes nepades, bo jau tokie jie yra pavydus. ir isvis galiu pasakyti, kad geriausi rezultati buna su jauciais, naudojant svelnuma. uzglostai, uzliuliuoji, nuramini, ir vel ramus, svelnus, geras wub.gif

Sita jau pastebejau, dar noreciau pridurti, kad daugiausiai pats svelnuma parodo, kai to nereikalauji ir neprasai smile.gif Tik su tuo pavydu as negaliu susitaikyt, kas idomiausia jam patinka jeigu ir as pavydziu, tas buna retai, bet pasitaiko ir jis nuo to kaifuoja biggrin.gif doh.gif
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 10:28)
idomiausia jam patinka jeigu ir as pavydziu, tas buna retai, bet pasitaiko ir jis nuo to kaifuoja  biggrin.gif  doh.gif

demesio jam truksta, uztat ir kaifuoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 13, 12:31)
demesio jam truksta, uztat ir kaifuoja smile.gif

Bet tai kiek to demesio tada reikia? As jo skiriu labai daug.
Atsakyti
QUOTE(kuckudukas @ 2012 12 13, 10:36)
Bet tai kiek to demesio tada reikia? As jo skiriu labai daug.

cia tik jis gali atsakyti smile.gif daug - kieno akimis? jusu ar jo? smile.gif siaip jauciai - zenklas, aplink kuri turi suktis pasaulis, jie turi buti viso ko epicentras: demesio, svelnumo ir t.t.
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 13, 12:40)
cia tik jis gali atsakyti smile.gif daug - kieno akimis? jusu ar jo? smile.gif siaip jauciai - zenklas, aplink kuri turi suktis pasaulis, jie turi buti viso ko epicentras: demesio, svelnumo ir t.t.

Mano akim atrodo, kad daug jo skiriu, is visu savo santykiu su vyrais dar nei vienas tiek negavo demesio kiek jis smile.gif
Atsakyti