QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 15:30)
pasaka apie mane pries pusmeti lygiai tie patys zodziai, tie patys priekaistai, del to sugadinti santykiai. nes jam atrodziau salta, nepriklausoma, 1 vietoj: darbai, draugai, drauges, gerbejai, ir N-oje vietoje tik jis.
Aš žmonai kitaip tai vadinu: jaučiuosi tavo prioritetų sąrašo paskutinio puslapio priešpaskutinėje eilutėje.
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 15:39)
tada aš kažko nesupratau...nuoširdžiai. neturiu iliuzijų, kad kam pavyktų įlįsti į kito žmogaus galvą ir suprasti jo mintis, net aš nuoširdžiai nesuvokiu jo moteriškumo sampratos. jam reikia savimi pasitikinčios, savarankiškos, dirbančios, uždirbančios, galinčios savimi ir kitais pasirūpinti, bet tuo pačiu priklausomos nuo jo ir meilios kaip katės, dorovingos mergaitės? Čia man kažkas pešasi tarpusavyje. Visiška dviprasmybė. Tiesiog dabar suvokiu, kad žmogus susižavėjo savo paties susikurta iliuzija, kurios aš visiškai neatitinku. Dėl to ir liūdna. Atsiprašau, kad čia sukėliau šušarą, bet kartais ir sau pačiai sunku prisipažinti, jog tai eilinis nesėkmingas bandymas.
Vienas kitam netgi labai netrukdo, kai žinai kada kokia reikia būti. O tu nežinai. Todėl: savimi pasitikinti, savarankiška, galinti pasirūpinti savimi, ...... tu esi su juo
...o meili kaip katė (dorovingų mergaičių nereikia niekam, nebent tai žaidimas ) esi ne su juo.
Va čia ir yra tavo klaida. TAVO. Viršininke reikia būti darbe, o namie reikia būti moterimi. Vienas kitam netrukdo, kai nesumaišai, kada ir kuom būti.