Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 15:30)
pasaka apie mane pries pusmeti smile.gif  lygiai tie patys zodziai, tie patys priekaistai, del to sugadinti santykiai. nes jam atrodziau salta, nepriklausoma, 1 vietoj: darbai, draugai, drauges, gerbejai, ir N-oje vietoje tik jis.

Aš žmonai kitaip tai vadinu: jaučiuosi tavo prioritetų sąrašo paskutinio puslapio priešpaskutinėje eilutėje. biggrin.gif biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 15:39)
tada aš kažko nesupratau...nuoširdžiai. neturiu iliuzijų, kad kam pavyktų įlįsti į kito žmogaus galvą ir suprasti jo mintis, net aš nuoširdžiai nesuvokiu jo moteriškumo sampratos. jam reikia savimi pasitikinčios, savarankiškos, dirbančios, uždirbančios, galinčios savimi ir kitais pasirūpinti, bet tuo pačiu priklausomos nuo jo ir meilios kaip katės, dorovingos mergaitės? Čia man kažkas pešasi tarpusavyje. Visiška dviprasmybė. Tiesiog dabar suvokiu, kad žmogus susižavėjo savo paties susikurta iliuzija, kurios aš visiškai neatitinku. Dėl to ir liūdna. Atsiprašau, kad čia sukėliau šušarą, bet kartais ir sau pačiai sunku prisipažinti, jog tai eilinis nesėkmingas bandymas. verysad.gif

Vienas kitam netgi labai netrukdo, kai žinai kada kokia reikia būti. O tu nežinai. tongue.gif Todėl: savimi pasitikinti, savarankiška, galinti pasirūpinti savimi, ...... tu esi su juo

...o meili kaip katė (dorovingų mergaičių nereikia niekam, nebent tai žaidimas biggrin.gif ) esi ne su juo.

Va čia ir yra tavo klaida. TAVO. Viršininke reikia būti darbe, o namie reikia būti moterimi. Vienas kitam netrukdo, kai nesumaišai, kada ir kuom būti. tongue.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 06, 15:39)
Aš žmonai kitaip tai vadinu: jaučiuosi tavo prioritetų sąrašo paskutinio puslapio priešpaskutinėje eilutėje.  biggrin.gif  biggrin.gif

as pasikeiciau. tikrai. daug ka permasciau per tuos 3 men. tik jis dar toks saltas, kad net nzn, ar tiki manim..
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 17:47)
as pasikeiciau. tikrai. daug ka permasciau per tuos 3 men. tik jis dar toks saltas, kad net nzn, ar tiki manim..

aš iš tikrųjų visada tikėjau tuo, kad jei tikrai myli žmogų, myli jį tokį koks jis yra. O jei atsiranda noras jį keisti pagal savo fantazijas, tai yra ne meilė. Tiksliau gal tada myli pačią meilę o ne tą asmenį. Tikiu, kad ir pačiai nereikia keistis, nes tada prarandi savastį, savo veidą, kuris gal kažkam bus pats gražiausias ir tobuliausias su visais savo trūkumais. Žinoma, pakoreguoti savo elgesį tam kad neskaudintum kito būtina, bet pačiai keistis negalima. Tada liksi tik tuščia kaukė. Kas iš to, jei vėliau imsi bijoti būti savimi, nes galvosi, jog neatitinki JO vizijos, ir jis tavimi nusivils, nusigręš, susiras geresnę,gražesnę, labiau jam tinkančią. Visada bus geresnių už tave, ir nepakeičiamų pilnos kapinės, ir dėl to išsižadėti savęs vien tam kad kažkam įtiktum, kai gyvenimas toks trumpas yra nuodėmė. Kiek kartų tada keisi savo veidą? Juk esi jauna, galbūt jis ne paskutinis vyras Tavo gyvenime. Žinoma, linkiu, kad būtumėt kartu ir nereikėtų ieškoti pakaitalo, bet niekas neapsaugotas nuo to...

Atsakyti
matai kaip yra.. sutinku su tavim, kad keisti save is esmes - tai isbraukti savaji AS, o to jokiais budais daryti negalima. bet... yra pasikeitimai, kurie tau paciai yra tik i nauda, ir visai nesvarbu, ar busiu su tuo vyru, ar su kitu. keiciuosi, nes pati noriu buti geresne, del saves, ne del jo. nes jis man tik parode, kokia ispuikusi esu, kaip galvoju tik apie save, ir kaip lengva ranka leidziu sau skaudinti kitus ir pasiputoju, kai kazkas atsako man tuo paciu. tampu geresne, gludinu savo kampus ne del jo, del saves smile.gif nes pati noriu buti geresne siandien, negu buvau vakar smile.gif o visus savo charakterio ypatumus, razinkas issaugoju - niekur jos nedings mirksiukas.gif nes tos razinkos - ir yra mano charakterio esme mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 gruodžio 2012 - 16:32
mes matyt keičiamės skirtingomis kryptimis..aš kaip tik jaučiausi per daug savęs išbarsčius, išdalinusi žmonėms, kuriems to visiškai nereikėjo ir žinoma jie to nevertino. Dabar išsivystė paniška baimė pakliūti vėl į tokią pačią situaciją. Geriausia būti vienai, nes tada neskauda, ir kitų neskaudini.
Atsakyti
buvo man tokiu momentu, kai jauciausi, kad esu tik duodanti ir nieko negaunanti, buvo tas jausmas, kad isisbarstau save, ir svaistau su juo savo laika. bet.. dabar i tai ziuriu kitaip.
tavo atveju isvis nematau pagrindo skirtis su tuo vyru.. del ko? del to, kad tu jam rupi, jam taves reikia ir jis tau tai pasako? del to, kad jis nuosirdziai nuliudo, kad negavo tavo demesio, svelnumo ir tai tik parodo, kad tu jam rupi ir reikalinga? com'on, be panikos, viskas pas jus gerai, tu jam reikalinga ir rupi. dziaukis tuo, o negalvok apie vienatve (kurioje isvis nieko gero nera).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 gruodžio 2012 - 17:30
nežinau ar noriu su juo skirtis, noriu tokių santykių kurie nesujauktų smegenų. Deja vienas be kito neegzistuoja.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 17:24)
nežinau ar noriu su juo skirtis, noriu tokių santykių kurie nesujauktų smegenų. Deja vienas be kito neegzistuoja.

padirbeti labai teks, kad santykiai su jauciu butu tokie, kokiu tu nori smile.gif nera su jais paprasta, pati ta patyriau, pati 100 kartu norejau nutraukti, 100 kartu ir nutraukinejau mintyse, ir realiai. bet finale vis tiek pas ji grizau, nes man su juo geriausia su visais jo + ir -. ir dabar nesu tikra, ar busime kartu, ar ne, nes nesitikejau ir nemaniau, kad ji taip iskaudinau. bet bet kokiu atveju, kad ir kaip susiklostytu viskas, pati patobulejau, daug ko ismokau siuose santykiuose smile.gif tad jeigu ne su siuo, tai su kitu busiu, kuriam labai pasiseks gauti mane tokia, kokia dabar esu lotuliukas.gif
Papildyta:
tiesa, dabar skaitau, Sahrazad, kaip jis tau pasako, kad va, nerupi tau, kaip gyvenu, nusisypsau ir galvoju, kaip tau faina smile.gif kai as isgyvenau ta laikotarpi, kai man taip rase - nevertinau to, kad atvirai sake, ko truksta. o dabar, kai yra iskaudintas, nepasitiki manim (kad vel padarysiu taip, kad paliksiu), viska vertinu jau kitaip ir pasiilgstu to tokio bendravimo, kuris buvo smile.gif vertink tai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 19:34)
<...>

Tu teisi. bijau, kad jau vėlu, o aš nesugebu per save perlipti, bijau pati likti įskaudinta vėl. toks įspūdis, kad bijom abu vienas kito, ir nusivylėm vienas kitu. lyg būtų kokia tai stiklinė siena tarp mūsų. ir kodėl, pasakyk man, susivoki tada kai jau būna per vėlu? ar iš savo dramblio kaulo bokšto taip prastai matosi viskas kas vyksta apačioje ant žemės?
Atsakyti
baik tu, tavo atveju tikrai dar niekas nevelu. mano pagrindine pamoka, ko nedariau ir ko reikejo: kalbetis. zinau, kad sunku, nepatogu, geda, per jautru ir dar 1 mln priezasciu. bet tu nepergyvenk, jam lygiai taip pat kaip ir tau: nepatogu, geda, jautru, skaudu, asmeniska ir t.t. bet to reikia. kad nebutu to "stiklines sienos" jausmo. ir visai nesvarbu, kada viska pamatai, nebuna per velu. buna tik nebereikia. bet cia ne jusu dar atvejis.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 19:46)
Tu teisi. bijau, kad jau vėlu, o aš nesugebu per save perlipti, bijau pati likti įskaudinta vėl. toks įspūdis, kad bijom abu vienas kito, ir nusivylėm vienas kitu.  lyg būtų kokia tai stiklinė siena tarp mūsų. ir kodėl, pasakyk man, susivoki tada kai jau būna per vėlu? ar iš savo dramblio kaulo bokšto taip prastai matosi viskas kas vyksta apačioje ant žemės?

Kaip Sahrazad Jums baigesi, ar issiaiskinot? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Female @ 2012 12 11, 12:19)
Kaip Sahrazad Jums baigesi, ar issiaiskinot?  unsure.gif

Asmeniška tai labai. Tai kas dviejų kuriama, dviejų ir tvarkoma. Auditorija čia nereikalinga. smile.gif
Atsakyti