QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 15:33)
Todėl, kad kai tų švelnybių nėra, jautis ims tame įžvelgti negeras tendencijas ir kaups nerimą, kuris peraugs į pyktį savyje iki...... .......rasis proga tam negerumui susikaupusiam išsiveržti.
Todėl, kad jaučiai per tokius simbolius supranta esą reikalingi ir mylimi. Jis to nepasakys, bet kai to nebus - tai greitai pajausite jo susikaupusias neigiamas emocijas.
Todėl, kad jaučiai per tokius simbolius supranta esą reikalingi ir mylimi. Jis to nepasakys, bet kai to nebus - tai greitai pajausite jo susikaupusias neigiamas emocijas.
Kreipiuosi ir aš į Orakulą P47. Gal tai ne tiek būdinga konkrečiam ženklui, bet įdomi nuomonė, nes įtariu esant problemą.
Tarkim yra tokia situacija. Esame neformalioje vakaruškoje kokioje nors. Na nesu aš iš tų, kurios neatlimpa nuo šono. Reikia man erdvės, nemėgstu tų viešai demonstruojamų seilionių, nebent tai būtų aistra. Jis irgi laikosi gana atokiai. Nesėdim atskiruose patalpos kampuose, bet ir nesusiklijavę ant vienos kėdės, bendraujam ne vienas su kitu, o su kitais baliuko dalyviais. Vakarėlio pabaigoje aišku išeiname kartu kaip ir atėję, bet pastebiu kažkokį atšalimą jo elgesyje. Tarkim vakar grįžau nakvoti pas save, nelikau pas jį. Neneigsiu, kad mačiau kaip jis susinervino ar tai nuliūdo, nežinau. Kame čia reikalas? Ko jis iš manęs nori po galais? Ar gal nieko nenori, gal čia aš jau prisigalvoju.... Nežinau, ar aiškiai apibūdinau situaciją, nes ji pati ganėtinai neapibrėžta ir paremta tik mano asmeninėmis spėlionėmis. Anyway, jei reiks platesnio paaiškinimo, pabandysiu išsiplėsti labiau.
Būsiu labai dėkinga už visų Jūsų pamąstymus šia tema