Įkraunama...
Įkraunama...

Jaučiai

QUOTE(Publicum47 @ 2012 11 21, 15:33)
Todėl, kad kai tų švelnybių nėra, jautis ims tame įžvelgti negeras tendencijas ir kaups nerimą, kuris peraugs į pyktį savyje iki...... biggrin.gif .......rasis proga tam negerumui susikaupusiam išsiveržti.

Todėl, kad jaučiai per tokius simbolius supranta esą reikalingi ir mylimi. Jis to nepasakys, bet kai to nebus - tai greitai pajausite jo susikaupusias neigiamas emocijas.  biggrin.gif

Kreipiuosi ir aš į Orakulą P47. Gal tai ne tiek būdinga konkrečiam ženklui, bet įdomi nuomonė, nes įtariu esant problemą.
Tarkim yra tokia situacija. Esame neformalioje vakaruškoje kokioje nors. Na nesu aš iš tų, kurios neatlimpa nuo šono. Reikia man erdvės, nemėgstu tų viešai demonstruojamų seilionių, nebent tai būtų aistra. Jis irgi laikosi gana atokiai. Nesėdim atskiruose patalpos kampuose, bet ir nesusiklijavę ant vienos kėdės, bendraujam ne vienas su kitu, o su kitais baliuko dalyviais. Vakarėlio pabaigoje aišku išeiname kartu kaip ir atėję, bet pastebiu kažkokį atšalimą jo elgesyje. Tarkim vakar grįžau nakvoti pas save, nelikau pas jį. Neneigsiu, kad mačiau kaip jis susinervino ar tai nuliūdo, nežinau. Kame čia reikalas? Ko jis iš manęs nori po galais? Ar gal nieko nenori, gal čia aš jau prisigalvoju.... g.gif Nežinau, ar aiškiai apibūdinau situaciją, nes ji pati ganėtinai neapibrėžta ir paremta tik mano asmeninėmis spėlionėmis. Anyway, jei reiks platesnio paaiškinimo, pabandysiu išsiplėsti labiau.
Būsiu labai dėkinga už visų Jūsų pamąstymus šia tema smile.gif
Atsakyti
Sahrazad, manau, kad jeigu vakarelio metu nera jokiu svelnybiu viesu rodymu ir pan is tavo puses, tai to jis tikejosi/norejo bent jau vakare, kai likote dviese, jeigu jau to nenorejai/nejautei jam vakarelio metu. manau, kad nuliudo, pasijuto nereikalingu, nemylimu ir pan.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 gruodžio 2012 - 14:06
Kvailas reikalas man tos švelnybės. Jos turi gautis natūraliai. Žmonės turi reaguoti vienas į kitą. Pvz jei jis intensyviai kalbina kokią draugę, tai aš tik pasižiūriu ir nueinu. Negi lįsi dabar į žmonių pokalbį.
---
Tiesiog... su exnr2 buvo tas pats. Ir jaučiu, kad vėl tai kartojasi. verysad.gif Jei pats dėmesio nerodo, aš nelendu į akis. Tas karimasis ant kaklo man toks žeminantis atrodo. Lyg prašytum dėmesio, kuris turėtų būti savaime suprantamas. Kita vertus, atrodo, jog jei žmogus nerodo jausmų viešai, tai jis nori išsaugoti savo privatumą, ir tą norą aš gerbiu.
Atsakyti
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 14:24)
Jei pats dėmesio nerodo, aš nelendu į akis. Tas karimasis ant kaklo man toks žeminantis atrodo. Lyg prašytum dėmesio, kuris turėtų būti savaime suprantamas.

rasai viska zodis i zodi, ka pati visada galvojau ir visus N metu buvau tuo sventai isitikinus... kol mano gyvenime neatsirado jautis biggrin.gif kuris su savo protu nesuvokiamu charakteriu sujauke visa mano nusistovejusia tobula pasauleziura, kur as buvau princese, o visi vyrai - tik alpdavo ir buvo laimingi jau vien del to, kad malonedavau su jais pasikalbeti smile.gif
jauciai - ne tas variantas smile.gif jie patys nori demesio, jie be svelnumu jauciasi nemylimi, atstumti, tada pradeda dairytis i sonus, kas ta svelnumo trukuma kompensuos..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 gruodžio 2012 - 14:37
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 14:24)
Kvailas reikalas man tos švelnybės. Jos turi gautis natūraliai. Žmonės turi reaguoti vienas į kitą. Pvz jei jis intensyviai kalbina kokią draugę, tai aš tik pasižiūriu ir nueinu. Negi lįsi dabar į žmonių pokalbį.
---
Tiesiog... su exnr2 buvo tas pats. Ir jaučiu, kad vėl tai kartojasi. verysad.gif Jei pats dėmesio nerodo, aš nelendu į akis. Tas karimasis ant kaklo man toks žeminantis atrodo. Lyg prašytum dėmesio, kuris turėtų būti savaime suprantamas. Kita vertus, atrodo, jog jei žmogus nerodo jausmų viešai, tai jis nori išsaugoti savo privatumą, ir tą norą aš gerbiu.

Neteisingai tu mintis savo sudėliojai. (nu neteisingai, gal per aštriai pasakyta, ne taip sudėliojai jas).

Jaučiui ir privačioje erdvėje sudėtinga demonstruoti jausmus, o viešumoje tuo labiau jis niekada neparodys tame iniciatyvos, bet.........va čia tu neteisingai supratai jo "šaltumą". tai ne šaltumas, tai pasimetimas. Jis būtų labai norėjęs, kad tu prieitum, įsikibtum į parankę (o ne kabintumeisi ant kaklo - jaučiui tai irgi nepatinka biggrin.gif ) ir protokolo rėmuose, visiems būtų aišku su kuo tu esi. biggrin.gif Tada jautis ramiai tave leistų ganytis.

O dabar pažvelk į situaciją jo (jaučio) akimis: visą vakarą ignoravai jį (jam atrodo būtent taip, nes neparodei visiems kad tu su juo), mėgavaisi kitų vyrų tau rodomu dėmesiu ir vakare netgi atsisakei pasilikti. Ką galvoja jautis: aš jai nebeįdomus, jai įdomūs visi kiti, tik ne aš, nes jai netgi gėda ir atgrasu buvo būti su manimi ir ji tai demonstravo. Netgi, kai likom dviese.............ji savo atsisakymu tik patvirtino mano mintis ir pamąstymus.

Dabar turi įsižeidusį jautį, o tai netgi blogiau, nei piktas jautis. biggrin.gif Daug blogiau.

Suprantu, kad sutirštinau viską, bet kažkaip panašiai galvotų jautis. Jis pats to nepasakys, nes tai pripažinti - reiškia pasirodyti vaiku, bet jei pati jam papasakosi, kaip galbūt jis jaučiasi (be sarkazmo ir pasišaipymų) jis tikriausiai pripažins, kad kažkaip panašiai ir pasijuto: nereikalingu ir atstumtu.

Bent jau aš taip galvoju. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 06 gruodžio 2012 - 15:13
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 16:37)
rasai viska zodis i zodi, ka pati visada galvojau ir visus N metu buvau tuo sventai isitikinus... kol mano gyvenime neatsirado jautis biggrin.gif  kuris su savo protu nesuvokiamu charakteriu sujauke visa mano nusistovejusia tobula pasauleziura, kur as buvau princese, o visi vyrai - tik alpdavo ir buvo laimingi jau vien del to, kad malonedavau su jais pasikalbeti smile.gif
jauciai - ne tas variantas smile.gif jie patys nori demesio, jie be svelnumu jauciasi nemylimi, atstumti, tada pradeda dairytis i sonus, kas ta svelnumo trukuma kompensuos..

tai va, aš išvis niekam dėmesio nerodau, o jo sulaukiu labai daug, o čia šast. verysad.gif nemoku aš to dėmesio rodyti, man tai žema. niekada pačiai nereikėjo prieiti, užkalbinti nei vieno. Kiti kažkaip sugebėdavo tą mano dėmesį į save atkreipti, o čia visiškas ignoras. Gal aš per daug išlepusi, nebežinau. Pasimečiau visiškai. Dėl to dėmesio iš šalies, deja aš jį irgi mėgstu, ir kai jo nerodo, pasiimu iš šono... verysad.gif
Papildyta:
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 06, 16:49)
Neteisingai tu mintis savo sudėliojai. (nu neteisingai, gal per aštriai pasakyta, ne taip sudėliojai jas).

Jaučiui ir privačioje erdvėje sudėtinga demonstruoti jausmus, o viešumoje tuo labiau jis niekada neparodys tave iniciatyvos, bet.........va čia tu neteisingai supratai jo "šaltumą". tai ne šaltumas, tai pasimetimas. Jis būtų labai norėjęs, kad tu prieitum, įsikibtum į parankę (o ne kabintumeisi ant kaklo - jaučiui tai irgi nepatinka  biggrin.gif ) ir
1. protokolo rėmuose, visiems būtų aišku su kuo tu esi.  biggrin.gif  Tada jautis ramiai tave leistų ganytis.

2. O dabar pažvelk į situaciją jo (jaučio) akimis: visą vakarą ignoravai jį (jam atrodo būtent taip, nes neparodei visiems kad tu su juo), mėgavaisi kitų vyrų tau rodomu dėmesiu ir vakare netgi atsisakei pasilikti. Ką galvoja jautis: aš jai nebeįdomus, jai įdomūs visi kiti, tik ne aš, nes jai netgi gėda ir atgrasu buvo būti su manimi ir ji tai demonstravo. Netgi, kai likom dviese.............ji savo atsisakymu tik patvirtino mano mintis ir pamąstymus.

3. Dabar turi įsižeidusį jautį, o tai netgi blogiau, nei piktas jautis.  biggrin.gif  Daug blogiau.
<...>

1. Nelabai supratau, juk kartu atėjome, tie žmonės mus drauge jau ne pirmą kartą mato, netgi esame oficiali pora ir tai žino visi tie kam reikia žinoti. unsure.gif
2. Jei jis rimtai taip pagalvojo, kuo tiesą sakant aš nesistebėčiau (esu gavus sms "visiškai nesidomi kaip man sekasi" doh.gif ) tai ***** rimtai jam kažkas netvarkoje..
3. Įtariu, kad taip ir yra. verysad.gif
Atsakyti
Sahrazad, negaliu patiketi, esi mano veidrodis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ~Aylin: 06 gruodžio 2012 - 15:46
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 15:11)
1. Nelabai supratau, juk kartu atėjome, tie žmonės mus drauge jau ne pirmą kartą mato, netgi esame oficiali pora ir tai žino visi tie kam reikia žinoti.  unsure.gif
2. Jei jis rimtai taip pagalvojo, kuo tiesą sakant aš nesistebėčiau (esu gavus sms "visiškai nesidomi kaip man sekasi" doh.gif ) tai ***** rimtai jam kažkas netvarkoje..
3. Įtariu, kad taip ir yra.  verysad.gif

1. Atsiprašau žinoma už palyginimą, bet šuo ryte ir vakare išeidamas pasivaikščioti pasižymi tas pačias savo teritorijos ribas. tongue.gif Čia iš tos pačios serijos ir jei per visą vakarėlį būtum priėjusi porą kartų ir įsikibusi į parankę (nemanau, kad tai netgi tau atrodytų seilėjimasis) problemos nebūtų. Čia kaip ir moterys nuolat prašo kartoti, kad jas myli, o vyrai galvoja; juk jau vedžiau, kokio nafig dar kartojimo reikia? O juk reikia nuolat ir kuo daugiau ir nuoširdžiau tuo jums maloniau, saugiau kažkaip. biggrin.gif biggrin.gif Tai tas pats.

2. Viskas su juo tvarkoje. Tai konsrervatyvūs žmonės ir moteriškumą jie supranta kitaip, nei tu tai demonstruoji. Tu demonstruoji nepriklausomumą ir čia tavo jautis nebesupranta, kas yra šituose santykiuose ir ar verta toliau juos tęsti. Nėra aiškumo iš tavo pusės, būtent per tuos ženklus, kurių tu ir nedarai, nes tau.........gėda rodyti švelnumą.

3. Gerai įtari. Nori įsitikinti, nuoširdžiai pati jam nupasakok jo paties būseną (nu čia kaip įtari ir kodėl) ir jis manau patvirtins tai jei nesišaipysi ir nesijuoksi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Publicum47: 06 gruodžio 2012 - 15:26
QUOTE(Sahrazad @ 2012 12 06, 15:11)
esu gavus sms "visiškai nesidomi kaip man sekasi" doh.gif ) tai ***** rimtai jam kažkas netvarkoje..

viskas tvarkoje su juo smile.gif jam tik demesio tavo truksta mirksiukas.gif
p.s. atpazistu savo jauti toje sms biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(~Aylin @ 2012 12 06, 17:17)
Sahrazad, negaliu patiketi, esi mano veidrodis smile.gif
<..>

ai žinai, jie yra egocentrikai, ir viena tiesa, kuri apskritai egzistuoja yra ta kuri išsprūsta iš jų lūpų, nesvarbu, kad po butelio jackio pasiekus nesvarumo būseną...
kartais pagaunu save svarstant ar išvis verta lipti į šitą mėsmalę. Jau tiek visko buvo, o dar jis su savo superaukštuEGO plius sugebantis kaip reikalas ir įskaudinti ir viską... unsure.gif
jis nori, kad šliaužiočiau keliais, bet aš to nesugebu. O Tu šaunuolė, kad sugebėjai pasiekti tokių rezultatų. Tikiuosi, kad viskas Jums bus gerai. Juk Roma ne per dieną buvo pastatyta smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 06, 15:23)
Tu demonstruoji nepriklausomumą ir čia tavo jautis nebesupranta, kas yra šituose santykiuose ir ar verta toliau juos tęsti. Nėra aiškumo iš tavo pusės, būtent per tuos ženklus, kurių tu ir nedarai, nes tau.........gėda rodyti švelnumą.

pasaka apie mane pries pusmeti smile.gif lygiai tie patys zodziai, tie patys priekaistai, del to sugadinti santykiai. nes jam atrodziau salta, nepriklausoma, 1 vietoj: darbai, draugai, drauges, gerbejai, ir N-oje vietoje tik jis.
Atsakyti
QUOTE(Publicum47 @ 2012 12 06, 17:23)
<...>
2. Viskas su juo tvarkoje. Tai konsrervatyvūs žmonės ir moteriškumą jie supranta kitaip, nei tu tai demonstruoji. Tu demonstruoji nepriklausomumą ir čia tavo jautis nebesupranta, kas yra šituose santykiuose ir ar verta toliau juos tęsti. Nėra aiškumo iš tavo pusės, būtent per tuos ženklus, kurių tu ir nedarai, nes tau.........gėda rodyti švelnumą.
<...>

tada aš kažko nesupratau...nuoširdžiai. neturiu iliuzijų, kad kam pavyktų įlįsti į kito žmogaus galvą ir suprasti jo mintis, net aš nuoširdžiai nesuvokiu jo moteriškumo sampratos. jam reikia savimi pasitikinčios, savarankiškos, dirbančios, uždirbančios, galinčios savimi ir kitais pasirūpinti, bet tuo pačiu priklausomos nuo jo ir meilios kaip katės, dorovingos mergaitės? Čia man kažkas pešasi tarpusavyje. Visiška dviprasmybė. Tiesiog dabar suvokiu, kad žmogus susižavėjo savo paties susikurta iliuzija, kurios aš visiškai neatitinku. Dėl to ir liūdna. Atsiprašau, kad čia sukėliau šušarą, bet kartais ir sau pačiai sunku prisipažinti, jog tai eilinis nesėkmingas bandymas. verysad.gif
Atsakyti