Įkraunama...
Įkraunama...

Bugaboo vežimėliai

QUOTE(Mrs. @ 2014 04 18, 10:17)
Jeigu angliskai suprantat- sitam video paaiskina:

https://www.youtube....h?v=skospmsTVqw

Praktiskai, nedaug kuo skiriasi. Sakyciau, svarbiausi skirtumai, kad pirkiniu krepselis siek tiek didesnis ir siek tiek lengviau issilanksto.

aciu labai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Mrs. @ 2014 04 16, 05:32)

Dekoju ax.gif 4u.gif
Atsakyti
o gal kas naudojat bufallo modeliuka? kazin kaip jis per akmenuotesni saligatvi, ar kaip per sviesta, ar kaip tarskaliukas smile.gif kazkaip ten amortizatoriu tai nesimato g.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 24, 20:14)
o gal kas naudojat bufallo modeliuka? kazin kaip jis per akmenuotesni saligatvi, ar kaip per sviesta, ar kaip tarskaliukas  smile.gif kazkaip ten amortizatoriu tai nesimato  g.gif

Turime bugaboo donkey, jis toks kaip buffalo tik dvivietis. Esam labai petenkinti. Gyvenam soduose, zviruotas kelias, miskas, ziema pusnys - viska pravaziuoja smile.gif thumbup.gif
Atsakyti
Sveikos Mamytės 4u.gif mums jau 6 men ir vos daikto mes vežimo, labai patinka bugaboo cameleon bet vis ramybes neduoda ta sportine dalis, na jos gulima padėtis, visi man sako nepirkti vežimo kuris neissitiesia nornaliai atsigulus, kojos aukščiau buna ir blogai labai ir pan.. Bet dauguma tokiu brangiu vežimu tokios formos tai gal tai nėra taip jau ir blogai? Kokia jusu nuomone? Ar vaikams patogu atsigulus kai kojytės taip iskeltos? Ar nekenkia nugarai? As manau mes daug laiko praleisim lauke tikrai daugiau negu 2-3 val tai ar galima tokiam vežime vaikui buti ilgai? Skaitosi kaip sedes visa laika, na ta prasme nugarai gal negerai? Laukiu jusu nuomoniu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2014 04 24, 21:26)
Turime bugaboo donkey, jis toks kaip buffalo tik dvivietis. Esam labai petenkinti. Gyvenam soduose, zviruotas kelias, miskas, ziema pusnys - viska pravaziuoja smile.gif thumbup.gif

kad pravaziuoja tai supratau smile.gif o kaip su minkstumu? ar ne kietai vaziuoja, ar vaikai nesikrato per nelygu kelia vaziuojant? man vakar Baby centre paaiskino, kad minkstesnis yra cameleonas, nes buffalo amortizatoriu visai neturi, bet bijau tiketi, nes kaip supratau tai tas konsultantas neapsviestas visai apie tuos vezimus, as jam ilgai turejau irodineti, kad bufalo sportines dalies sulankstant nebutna nuimti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 26, 15:37)
kad pravaziuoja tai supratau  smile.gif  o kaip su minkstumu? ar ne kietai vaziuoja, ar vaikai nesikrato per nelygu kelia vaziuojant? man vakar Baby centre paaiskino, kad minkstesnis yra cameleonas, nes buffalo amortizatoriu visai neturi, bet bijau tiketi, nes kaip supratau tai tas konsultantas neapsviestas visai apie tuos vezimus, as jam ilgai turejau irodineti, kad bufalo sportines dalies sulankstant nebutna nuimti doh.gif

Man taip pat sake kad gali buti kietas ne be amortizatoriu taciau aisku ne kaip tas supamas vaziuoja bet tokiu ir nemegstu 4u.gif bet pravaziuoja viska ir vaikas nesikrato. Aisku jeogu vaziuosite greitai ir duobetu zvirkeliu- vaikas kratysis. Bet kai turejome nepripuciamua ratus tai ir trinkelemis kratydavosi. Pripiciamose ratuose minksta galima ir priputimu reguliuoti.
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2014 04 27, 04:40)
Man taip pat sake kad gali buti kietas ne be amortizatoriu taciau aisku ne kaip tas supamas vaziuoja bet tokiu ir nemegstu 4u.gif bet pravaziuoja viska ir vaikas nesikrato. Aisku jeogu vaziuosite greitai ir duobetu zvirkeliu- vaikas kratysis. Bet kai turejome nepripuciamua ratus tai ir trinkelemis kratydavosi. Pripiciamose ratuose minksta galima ir priputimu reguliuoti.

as niekur nerandu ar ju visi ratai pripuciami? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Grappe @ 2014 04 25, 23:20)
Sveikos Mamytės  4u.gif mums jau 6 men ir vos daikto mes vežimo, labai patinka bugaboo cameleon bet vis ramybes neduoda ta sportine dalis, na jos gulima padėtis, visi man sako nepirkti vežimo kuris neissitiesia nornaliai atsigulus, kojos aukščiau buna ir blogai labai ir pan.. Bet dauguma tokiu brangiu vežimu tokios formos tai gal tai nėra taip jau ir blogai? Kokia jusu nuomone? Ar vaikams patogu atsigulus kai kojytės taip iskeltos? Ar nekenkia nugarai? As manau mes daug laiko praleisim lauke tikrai daugiau negu 2-3 val tai ar galima tokiam vežime vaikui buti ilgai? Skaitosi kaip sedes visa laika, na ta prasme nugarai gal negerai? Laukiu jusu nuomoniu  4u.gif

niu musu kudikis kaifuoja tokioj padety-ismiega po 2 val biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Jizo @ 2014 04 27, 07:51)
as niekur nerandu ar ju visi ratai pripuciami? g.gif

Buffalo ir donkey visi pripuciami
Atsakyti
QUOTE(Jolk@ @ 2014 04 27, 13:18)
Buffalo ir donkey visi pripuciami

Supratau, Aciu 4u.gif dabar metausi tarp Buffalo ir Cameleono doh.gif pastaraji galima ir padeveta nebloga nupirkti , o Buffalo dar nera devetu, naujo kaina nervina doh.gif bet teks taupyti, jei ta " liga" man nepraeis doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Priklauso kur gyvenat, mieste ar uzmiestyje. Mieste Buffalo per didelis, sakyciau. Mes gyvenam dideliam mieste (ne LT); kai atsirado Buffalo, galvojau, kad jis isstums Cameleon, nes juk tai naujesnis, tai gal ir tobulesnis modelis. Nieko panasaus, Cameleon'u labai, labai daug nauju aplink, Buffalo esu macius vos viena kita.
Atsakyti