QUOTE(dance_dance @ 2014 03 26, 19:40)
Aš vis dar vežimėlio paieškose... norisi Buagboo bee plus...
bet kuo labiau kapstausi, tuo daugiau klausimų kyla... Sakykit ar kams nors teko susidurti, su Bee plus vežimėlio ratų defektu?
http://www.youtube.c...h?v=NEbI82eT22w tokių video youtube ne vienas...
Kažin ar tai modelio brokas, ar tik gamybinės partijos?...
nesiderina toks dalykas su vežimėlio kaina
Mes su drauge pirkom pirmo leidimo Bee plius vezimelius, tai jie abu turejo ratu defektus! Drauge sia problema issprende paprastai, nes ji pirko BabyCenter Vilniuje, tai jai paprasciausiai dave naujus ratukus, kad ir praejus 1,5 metu po pirkimo. O mano situacija buvo sudetingesne, nes as pirkau ta vezmuka deveta, bet esme tame, kad tas defektas jauciasi kai vezi tuscia vezima, o kadangi as jo tuscio nevezu, ten visada sedi mano pupa, tai pernai vasra kiek vazinejom, tai nei karto nepasijuto sis defektas, aisku mano mergaitei pernai dar 3 metai buvo, tai ji sunkesne pvz uz metuku vaikiuka. Bet ka noriu pasakyti, bukit rami, jei pirksit is parduotuves tikrai to broko nevus, nes jau jie pasitaise, o jei netycia butu, tai pakeistu ratukus, o jei pirksit deveta, tai pavazinekit pirmyn kokius penkis zingsnius ir atgal tiek pat GREITAI ir ne bute (kaip padariau as), tas defektas turetu pasimatyt. Tiesa blogiausiu atveju 300 lt ir nauji ratukai Jusu
Bet tikiuosi sio varianto neprireiks
Sekmes