Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

Eiiii naujokes kurios skaitot musu ir bijot prisijunkti,junkits greiciau nes liko paskutinis puslapis ir musu cia nebebus,mus iskelia protest.gif 000189.gif
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 19:44)

Dar ne visai. Šiandien taip pat pagalvojau, kad reikia žinutę ir ten parašyti, bet baisu, nesinori sau tokių ligų priskirti.
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 19:44)
oi prajuokina, kaip visada gero juoko doze is taves mirksiukas.gif

biggrin.gif Nesijuok, o paguosk.. Mano buvusi mokytoja pradinėse sakydavo kad mano raštas kaip kiaulės kojos..

user posted image
unsure.gif

makute, čia http://www.supermama...howtopic=880062
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Blakstute: 24 spalio 2012 - 18:49
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 19:46)
Eiiii naujokes kurios skaitot musu ir bijot prisijunkti,junkits greiciau nes liko paskutinis puslapis ir musu cia nebebus,mus iskelia protest.gif  000189.gif

O gal galima sužinoti kur? Norėčiau ir toliau bendravimą pratęsti. blush2.gif
Atsakyti
Oi del raudonio dar dbr vargztu, nezu kukli, norz kartaiz gal, bet net ir dbr krentu i brazkez kaip kokia niolikine lotuliukas.gif
nu tavo laimei tu ne iz Pnv, paziulyciau zuzitikti, o tai matau, kad tau reikia draugijoz 4u.gif nieko, pradziai uztekz cia ir muzu 4u.gif
Aciu, Blakztute, nelikziu nt ledo ir neatzikratyzit manim bigsmile.gif
Atsakyti
kramtau kregzdutes saldainius,kas nori ?liko 4,greiciau imkit,kol nesulapnojau visu bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 19:48)
biggrin.gif  Nesijuok, o paguosk.. Mano buvusi mokytoja pradinėse sakydavo kad mano raštas kaip kiaulės kojos..

user posted image
unsure.gif

Neįsižeisk, bet mokytoja tai schmoll.gif
Atsakyti
makute, čia http://www.supermama...howtopic=880062
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:48)
Oi del raudonio dar dbr vargztu, nezu kukli, norz kartaiz gal, bet net ir dbr krentu i brazkez kaip kokia niolikine lotuliukas.gif 
nu tavo laimei tu ne iz Pnv, paziulyciau zuzitikti, o tai matau, kad tau reikia draugijoz 4u.gif nieko, pradziai uztekz cia ir muzu 4u.gif 
Aciu, Blakztute, nelikziu nt ledo ir neatzikratyzit manim bigsmile.gif

Tas nelemtas raudonis visus kankina. doh.gif
Čia jau greičiau mano nelaimei mirksiukas.gif smaugu būtų pabendrauti blush2.gif . Tikiu, kad ir čia bus smagu bendrauti. Pirmas įspūdis labai thumbup.gif 4u.gif
Atsakyti
Taigi zake moderatore, kad zukurti tema ar tai zukurz ir i virzu nukelz zu muzu temutez nuoroda ar az ne taip zupratau? g.gif
Blakztute, dezinej man kokz fainaz bigsmile.gif
Atsakyti
Tema uždaryta pasiekus maksimalų leidžiamą puslapių skaičių.
Atsakyti