Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

verysad.gif
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:00)
Ai nu ir teizingai, nafik tie vyrai lotuliukas.gif

Ech, pritariu, pritariu, pritariu tongue.gif

Aš greit baigsiu amžių su skaičiu 3, tokia rudė, ūgis168, normalaus kūno sudėjimo, bjauraus charakterio. Turiu du vaikus, du šunis, du katinus ir vieną priglaustinį katiną. Nu, dar vyrą turiu verysad.gif

Vertėja

Šitas vaizdelis man labai pakelia nuotaiką. Situacija tokia - laukia susirinkimas su 7 partneriais, o vertėjos nėra. Viena darbuotoja mielai sutinka pavertėjauti smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 24, 18:15)
Vėliau įkelsiu kodėl stebisi.
Labas naujoke. 4u.gif

Ritule, kada susitvarkysi s raidę? Man tu nuoširdžiai taip juokingai pakeli nuotaiką.. biggrin.gif Ypač kai pagalvoju, kad atėjusios paskaityti ar prisijungti naujokės nežino kodėl taip rašai.. ir dar sakai kad bliondė.. griūk negyvas lotuliukas.gif

Kaz cia del ko ztebizi?
Cia priekaiztai mano vyrui, pati jauciuoz kaip kokia net nezianu kaz taip razydama doh.gif
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:15)
Nemoku bendraut, neturiu apie ką bendraut ir ką pasakyt. Paprasčiausiai nesu įdomus žmogus, todėl ir neatsiranda žmonių,kurie norėtų su manimi susitikti dar kartą. Ir visai nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas.

Oi netikiu, gal tik nevykuziuz zutinki? g.gif

QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:16)
Ačiū. Bet kai jau daugiau nei 20 metų tas į galvą kalama iš visų pusių, tai ir kitokios mintys į galvą neateina.

O tokiuz, kurie kala ziuzk NA..UI. ir paciai ramaiu buz, ir jie atzipiz :l[B]otuliukas: lotuliukas.gif
Atsakyti
Plepushka, ačiū. 4u.gif
Blakstute, sudominai su tuo savu raštu ir ačiū už priėmimą.
Rita_K_P, tik džiaukitės savo tiesmukiškumu, aš jau net baltai, bet ir juodai jums jo pavydžiu. Konkretaus žmogaus gal labai ir nėra. Tiesiog pats gyvenimas ir spardė, ir daužė, o ir šiaip iš kitų vis tų replikų būdavo, kad man bus tas ir anas per sunku, kad nesugebėsiu. Tad vat dabar nieko ir nesugebu
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makute: 24 spalio 2012 - 18:22
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 20:15)
Nemoku bendraut, neturiu apie ką bendraut ir ką pasakyt. Paprasčiausiai nesu įdomus žmogus, todėl ir neatsiranda žmonių,kurie norėtų su manimi susitikti dar kartą. Ir visai nesvarbu ar tai mergina ar vaikinas.

nu mergyt bet tu ir pesimistiskai save apibudini, tikiuosi padesim tau gyvenima pamatyti spalvotai mirksiukas.gif
Atsakyti
Plepushka, ačiū, kad leidai. Dabar jau, kad užTUjinsiu biggrin.gif
O man išnykti patogiau. O ir su tuo balsu vienos problemos. Užtenka kasininkei parduotuvėje pasakyti "Laba diena" ir taip išmuša iš vėžių, kad net ir nebežinau ką atsakyti, balsas dreba, prakaitas pila. Tai aš jau tavęs neperrėksiu biggrin.gif

Rita_K_P, su malonumu visus pasiųsčiau, bet kai kurie yra gan artimi žmonės, giminės, tad kažkaip ir nesigauna. O žmonės kaip žmonės. Atrodo, su normaliais bendrauju, bet kadangi nieko nesigauna, tai ir įsitikinus, kad pati kalta.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo makute: 24 spalio 2012 - 18:27
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:21)
Tiesiog pats gyvenimas ir spardė, ir daužė, o ir šiaip iš kitų vis tų replikų būdavo, kad man bus tas ir anas per sunku, kad nesugebėsiu. Tad vat dabar nieko ir nesugebu

O tu emei jais visais ir patikejai,kad nesugebi? bigsmile.gif Na tik,jau,pradek tiketi belekuom irnesakyk.gif galo nebus irnesakyk.gif Ka studijuoji?
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:21)
Plepushka, ačiū.  4u.gif
Blakstute, sudominai su tuo savu raštu ir ačiū už priėmimą.
Rita_K_P, tik džiaukitės savo tiesmukiškumu, aš jau net baltai, bet ir juodai jums jo pavydžiu. Konkretaus žmogaus gal labai ir nėra. Tiesiog pats gyvenimas ir spardė, ir daužė, o ir šiaip iš kitų vis tų replikų būdavo, kad man bus tas ir anas per sunku, kad nesugebėsiu. Tad vat dabar nieko ir nesugebu

pfffffffffffffff
man vyraz profilaktizkai kala i galva, kad valgyt nemoku daryti lotuliukas.gif zpek ar jo klauzau, viztiek darau norz tu ka, valgo ir giria lotuliukas.gif
Man tokiaiz atvejaiz zuveikia priezingai, jei man aizkina, kad nemoku, uzzizpiriu kaip ozka - irodau, kad moku ir zugebu. ir tegul uzzikniza vizi zkeptikai unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:25)
Plepushka, ačiū, kad leidai. Dabar jau, kad užTUjinsiu biggrin.gif
O man išnykti patogiau. O ir su tuo balsu vienos problemos. Užtenka kasininkei parduotuvėje pasakyti "Laba diena" ir taip išmuša iš vėžių, kad net ir nebežinau ką atsakyti, balsas dreba, prakaitas pila. Tai aš jau tavęs neperrėksiu biggrin.gif

Kodel izmuza? Tu izmuzk iz veziu ja, paklauzk kaip diena praejo, ka pietumz valge
Atsakyti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 24, 19:22)
nu mergyt bet tu ir pesimistiskai save apibudini, tikiuosi padesim tau gyvenima pamatyti spalvotai mirksiukas.gif

Ačiū. Labai norėtųsi, bet bijau, kad ir jums greitu metu atsibosiu.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:28)
Ačiū. Labai norėtųsi, bet bijau, kad ir jums greitu metu atsibosiu.

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
greiciau mez tau, izzigazi cekavumo muzu, pagalvozi, kad per da ug trenktu cia plepiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif pabijozi uzzikrezti plepumu lotuliukas.gif
Atsakyti
TaGre, netikiu, kad bjauraus charakterio. Kaip aš jums augintinių pavydžiu. Pati namie turiu šunį ir katiną, abu priglaustus, tai naktimis net raudu kaip pasiilgstu. Labai ir Vilniuje mielo snukučio norėčiau, bet viena kambariokė žiežula, net vandens užsikaisti arbaia po vienuolikos neleidžia, tai ką jau kalbėti apie augintinį.

Papildyta:
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 24, 19:30)
lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif
greiciau mez tau, izzigazi cekavumo muzu, pagalvozi, kad per da ug trenktu cia plepiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  pabijozi uzzikrezti plepumu lotuliukas.gif

Neeeeeeeeeeeeee. Jau to tai tikrai nebus. Jau dabar lūpų kampučiai kyla nuo tokio šilto priėmimo. Ačiū visoms 4u.gif .O plepumo virusą labai norėčiau pasigauti, praverstų man jis.
Atsakyti
QUOTE(makute @ 2012 10 24, 18:32)
TaGre, netikiu, kad bjauraus charakterio. Kaip aš jums augintinių pavydžiu. Pati namie turiu šunį ir katiną, abu priglaustus, tai naktimis net raudu kaip pasiilgstu. Labai ir Vilniuje mielo snukučio norėčiau, bet viena kambariokė žiežula, net vandens užsikaisti arbaia po vienuolikos neleidžia, tai ką jau kalbėti apie augintinį.

Zinai, zeniai zeniai, "Panelej" zkaiciau ztraipzni kaip izvezti kambarioke iz proto, zuzigalvok nematoma drauga, pvz. Igna, nori arbatoz vakare, uzkaizk arbatinuka ir zakyk, kaz Ignaz labai nori ir panaziai lotuliukas.gif
Atsakyti
Makute, o tu ne iš depresikių temos atėjai?

Va:

user posted image

Esmė tame, kad mano sąsiuvinys privalo būti vertikaliai. Tada rašyti galiu. O jei kaip visų žmonių.. tai raštas kaip karvės pasidaro.. doh.gif lotuliukas.gif
Atsakyti