O kur Pempė?.... Tikiuosi grįš mūsų mergaitės, ir Kibelės nemačiau... o wiruna buvo šnd?Floricija..
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 19:03)
Malonu kad bent vienai taip atrodo...
šlapiu skudurų per blauzdas ir mažiau nesąmones šnekėsi
Papildyta:
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 20:19)
O kur Pempė?.... Tikiuosi grįš mūsų mergaitės, ir Kibelės nemačiau... o wiruna buvo šnd?Floricija..
per darbus manau retai beužsuka, reik eiti ieškoti
QUOTE(perlitap @ 2012 10 23, 18:48)
tik uzsidek nemazai duso zeles, kad geriau tas mintis isplautu ir pasiimk tokia kempine kuri gerai nutrina, kai oda lieka net paraudusi
, laukiam su gerom ir svieziom mintim po duso 
Visko užsidėjau,dbr dar pieno įsipyliau su bandele suniamniosiu
QUOTE(Lotari @ 2012 10 23, 19:11)
todėl kad negaliu prisijungti,neturiu slaptažodžio
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 23, 19:11)
BIG Ir aš apie Tave nieko blogo negaliu pasakyt, ka jau čia padarei? nu gavos kaip gavos, išsišveisk liūdnas mintis ir grįžk
Dingau padariau, nes mmmm šlykštinės paršliaužė, tai kupina blogų emocijš ir be nuotaikos tupiu,ir skauda baisingai , ir pikta, ir liudna, dar kaimynas jaunas pasimirė( mergaičių klasiokų tėvelis) , išėjo į darbą, rado lauke... Tai teko vaikam pranešt, vaikšto ir tie suirzę. Ai, dar brolį mergaitė paliko, tas kaip mažas dabar virkauja ( o bernui 24 metai... ), nei ką patart galiu, ir gaila...
Dingau padariau, nes mmmm šlykštinės paršliaužė, tai kupina blogų emocijš ir be nuotaikos tupiu,ir skauda baisingai , ir pikta, ir liudna, dar kaimynas jaunas pasimirė( mergaičių klasiokų tėvelis) , išėjo į darbą, rado lauke... Tai teko vaikam pranešt, vaikšto ir tie suirzę. Ai, dar brolį mergaitė paliko, tas kaip mažas dabar virkauja ( o bernui 24 metai... ), nei ką patart galiu, ir gaila...
Aš grįžau,aš dar nebėgu tik garsiai mintis reiškiu
QUOTE(Lotari @ 2012 10 23, 19:17)
Taigi aš jau esu buvus jūsų albume,o dbr prisijunkti negaliu
BB, gali.
QUOTE(BigBang @ 2012 10 23, 22:04)
Beje Blakstute nu ir plaukų gražumas
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 23, 20:20)
Norėtusi pasipasakoti ir pasiguosti, bet manau neturiu tiek problemų kaip kiti , gyvenimo ir likimo nuskriausti žmonės, todėl negriešysiu Dievo... Ir geriau pasiliksiu visas mintis sau. O gal tai rudens niūrios dienos nudažo vis pilkiau mano mintis.. Gal visi nesusipratimai gyvenime, gal aš pati, per daug sureikšminu viską.. O gal tiesiog viską spalvinau per daug gražiai savo gyvenime, ir atėjo diena, kai pamačiau tikrąsias spalvas...Kol kas negaliu dar pati sau atsakyti į šiuos klausimus... Todėl, kol dar esam čia, kertelėj, leidžiu sau pasakyti,- esu nepritampanti niekur.. Gera čia su Jumis , mergaitės. Jus draugiškos, užjaučiančios, supratingos, bet eisiu aš patylėti į kamputį, tyliai kaip pelytė, nepaliksiu Jūsų ir kai susidėliosiu mintis į vietą, gal suprasiu ko aš noriu ir ko man trūksta..
Smagaus bendravimo ir gražių akimirkų, mano Mylimukai
labai nepykit ir nesmerkit ... nenorėjau susireikšminti, bet jei taip išėjo, atsiprašau...
Smagaus bendravimo ir gražių akimirkų, mano Mylimukai
srekuti.. jau is ko is ko, bet kad iseisi tu.. pasipasajok, pasakyk kodel? juk tiek mes vertos?..