Įkraunama...
Įkraunama...

Labai pritapusiųjų kertelė

Uch, prisivijau siaip ne taip jus biggrin.gif
Registras 4u.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 17:39)
Va, ciupkit, bo neliks bigsmile.gif

user posted image

Vaisinuosi, dabar kaip tik kaloriju biskuti imesti, nes nuvargau as tuose miesto kamsciuose ir eilese prie kasu blink.gif
Atsakyti
http://www.supermama...?...4116&st=540 n-uo 46pl, jei kam idomu mirksiukas.gif
valgau torta bigsmile.gif 0"kudin-uoz0"
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rita_K_P: 22 spalio 2012 - 18:09
QUOTE(pempė12 @ 2012 10 22, 18:01)
O kur Blakstutė ?

O Blakstutė čia. Tik tyli. Skaito. Ir purto galvą. Ištikrųjų tai skaudžiai sureagavau į Jūsų šnekas. Labai skaudžiai.

Turiu ir aš ką pasakyti, bet tikriausiai tai niekam nepatiks. Ir niekas nesupras. Kaip manau nesuprato ir BigBang.

Nežinau.. Matyt mano suvokimas kiek kitoks.
Galiu perleisti albumo valdymą kam norit. Arba sakykit kam siųsti pakeitus slaptažodį, ką ištrinti ir t.t.

Ačiū už labai gražią temą, Jotule.
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 22, 18:05)
O Blakstutė čia. Tik tyli. Skaito. Ir purto galvą. Ištikrųjų tai skaudžiai sureagavau į Jūsų šnekas. Labai skaudžiai.

Turiu ir aš ką pasakyti, bet tikriausiai tai niekam nepatiks. Ir niekas nesupras. Kaip manau nesuprato ir BigBang.

Galiu perleisti albumo valdymą kam norit. Arba sakykit kam siųsti pakeitus slaptažodį, ką ištrinti ir t.t.

sakyk,netylek 4u.gif idomu,tavo nuomone 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 17:53)
Jaučiu ir man ateina siutulio manija  lotuliukas.gif  einam rytoj kartu dėdžių tykot, kaip tik į Tavo įvardintus punktus visus įtelpu, bus jiem  gun_bandana.gif

Juačiu nebespėjau gabalėlio? ax.gif

NEKENČIU EL. dienynų, mokykloj pusantro mėnesio nesklandumus tvarkė, dabar davė visu penkiu vaiku vienodu laikinu paštu, o ten rašo , kad negali b9t vienodu? ir tik du prisijungiau, dar tris liko, ir man rašo, kad neteisingi duomenys, nosr viską iš lapukų tvarkingai rašau, nusišausiu doh.gif

Liko liko, ciupk tik, tau visada liks, ir mano dar gali imti biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 17:53)
Jaučiu ir man ateina siutulio manija  lotuliukas.gif  einam rytoj kartu dėdžių tykot, kaip tik į Tavo įvardintus punktus visus įtelpu, bus jiem  gun_bandana.gif

Tai pranešk, padėsiu tykot, man irgi dabar tokios piktos dienos gun_smilie.gif

QUOTE(Blakstute @ 2012 10 22, 18:05)
Turiu ir aš ką pasakyti

Sakyk, visos laukiam ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Plepushka @ 2012 10 22, 19:08)
sakyk,netylek  4u.gif idomu,tavo nuomone  4u.gif
QUOTE(nepavyzdinga @ 2012 10 22, 19:13)
Sakyk, visos laukiam ax.gif

A kas iš to, jei vistiek nepriimsit visko kas liečia Gardą..

Laukiu nurodymų dėl albumo..
Atsakyti
QUOTE(Rita_K_P @ 2012 10 22, 17:59)
http://www.supermama...?...4116&st=540  n-uo 46pl, jei kam idomu mirksiukas.gif 
valgau torta bigsmile.gif 0"kudin-uoz0"

As tai bevale, nesugebu kudintis, vakar pyraga toki skanu nusipirkau, ir valgau viena bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(shrekas5 @ 2012 10 22, 19:53)

Juačiu nebespėjau gabalėlio? ax.gif

NEKENČIU EL. dienynų, mokykloj pusantro mėnesio nesklandumus tvarkė, dabar davė visu penkiu vaiku vienodu laikinu paštu, o ten rašo , kad negali b9t vienodu? ir tik du prisijungiau, dar tris liko, ir man rašo, kad neteisingi duomenys, nosr viską iš lapukų tvarkingai rašau, nusišausiu doh.gif

cia su tais dienynais jauciu aukstoji matematika blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 22, 18:14)

tik sakykis,netylek 4u.gif
Papildyta:
Shrekiuk,del dienynu,nezinau man puikiai viskas susitvarke,pakeiti laikina el pasta,i savaji,tada vedi slaptazodi,kuri dave is lapuku,ir psio.Turetu rodyti visa tavo chebryte 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 22, 18:14)

Vienos priims, kitos ne, niekad kitaip ir nebus 4u.gif O kokia dabar situacija su tuo albumu? g.gif

QUOTE(wixxxx @ 2012 10 22, 18:14)
As tai bevale, nesugebu kudintis, vakar pyraga toki skanu nusipirkau, ir valgau viena bigsmile.gif

Tai gal tau ir nereikia kūdintis? smile.gif
Man jei ir reiktų nesugebėčiau, tokios saldumynų dienos užeina, nu negaliu, jei nieko nerandu cukraus šaukštą suvalgau doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Blakstute @ 2012 10 22, 20:05)

tikrai pasisakyk,juk cia tam ir esame mirksiukas.gif
Atsakyti